Information om Covid-19 i Stockholm

Vindtunnel i Stockholm

Upplev Stockholm i luften.

Sväva i luften!

För er som inte har hoppat fallskärmshopp från flygplan men vill känna på känslan av att flyga fritt i luften. Testa att flyga utomhus där ni får en flyglektion med en en professionell flyginstruktör. Vem vet efter detta kanske ni prövar på fallskärmshopp i alla fall!

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagen själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp biljett till Vindtunnel utomhus i Stockholm.

Vindtunnel utomhus

Hur känns det att flyga som en fågel? eller sväva fritt över marken? Detta kan du nu testa i en utomhus vindtunnel i Stockholm. I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, försäkring, flyglektion och själva flygningen.

Från 4 år, allt anpassas efter persons vikt och erfarenhetsgrad.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: vår - höst
Tid: totalt 45 min med flygtid 2x60 eller 4x60 sekunder

Se film om vindtunnel

Vindtunnel utomhus i Stockholm
Titta gärna på filmen om sväva i en vindtunnel utomhus i Stockholm. En känlsa av frihet och sväva fritt i luften.

Köp Go Stockholm Pass

GO STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Nordiska Museet

Birka Vikingastaden

Vasamuseet

Globen SkyView

Tom Tits Experiment

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com. Bilder: Upplevelse, Egna.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top