Information om Covid-19 i Stockholm

Halloween - Höstlov i Stockholm

En härlig höst i Stockholm 2020

Halloween - Höstlovet i Stockholm

Halloween och höstlovet infaller runt samma tid varje år. Hösten brukar var fin vid denna tiden och det blir mörkare och mörkare.
Skolorna stänger vecka 44 i Stockholm. Det finns lite olika aktiviteter i stan för barnen att upptäcka under höstlovet och halloween. I år är dock ett annorlunda år i och med covid-19. Många platser har förbokning av sina aktiviteter. Vad sägs om att experimentera, pyssla, se på bio m,m.

Här har vi samlat lite av det du kan göra på höstlovet och under halloween i Stockholm 2020.

Höstlovet Element Spa

Element Spa

Vad sägs om lite massage under höstlovet.

Datum: 26 oktober – 30 oktober, 2020. Ej helgerna.

Klättercentret Stockholm höstlovet

Klättercentret

Anmäl dig till att pröva på att klättra under höstlovet. Det blir teknikträning, lekar, äventyrliga aktiviteter, gruppövningar m.m. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller har klättrat. Du får assistans. Finns i både Solna och Telefonplan..

Datum: 26 oktober – 30 oktober, 2020. Foto: Klättercentret

Naturhistoriska Museet Stockholm höstlov 2020

Naturhistoriska museet

Naturhistoriska Museet har olika program under höstlovet med inriktning på forskning. Fri entré till allt utom Cosmonova

Datum: 26 okt - 1 nov, 2020

Vasamuseet

Se filmen om Vasa och ta med vänner och familj för en utmaning i det kluriga aktivitetsspåret Uppdrag Vasa. Film komer att visas under helag dagen i Auditorium 2.

Datum: 24/10-1/11, 2020

östasiatiska museet höstlov Stockholm

Världskulturmuseerna -Östasiatiska museet

Vad sägs om att skapa din egen monstermask.

Datum: 25, 31 okt och 1 nov, 2020. Bild: Östasiatiska museet

Sjöhistoriska Museet Stockholm höstlov

Sjöhistoriska Museet

Under Höstlovet är teman i år "Mumintrollet och Lilla My". Det lite olika aktiviteter under höstlovet. Vad sägs om Skaparverkstad, förhandsvisning av animationsserien om Mumindalen och följ muminbilderna runt miljöspåret.

Datum: 27 okt - 1 nov, 2020. Bild: youtube

Historiska museet höstlovet 2020

Historiska museet

Om du gillar kluriga utmaningar och mystiska föremål är ett besök till historiska museet ett bra alternativ på höstlovet. Det blir spel, lek, lyssna och mycket mer.

Datum: 27 okt - 1 nov, 2020

Höstlov Skansen 2020

Skansen

i år kan ni leta efter ledtrådar och lös gåtorna med mysteriet i Stadskvarteren. Ni har även möjlighet att följa med på en guidad visning i mörkret efter att alla andra besökare har gått hem. Det blir även spökbingo, korvgrillning,tipspromenad och kägelspel m.m

Datum: 25-29 oktober, 2020. Bild: Skansen

the Viking Mjuseum Höstlov Stockholm

The Viking Museum

I år blir det blandade event på viking museet. Känner du för att bli spådd? Gå med på drakäggsjakt eller vågar du följa med på ficklampsvisning? Den populära "Jakten på Silverskatten" är tillbaka!

Datum: 24 okt - 1 nov, 2020

Höstlov Junibacken 2020

Junibacken

Under höstlovet blir det lite läskiga och väldigt snälla spöken på Junibacken. Det är dags för en helt ny föreställning baserad på Astrid Lindgrens spökberättelse Skinn Skerping. Vad sägs om inriktning på spöken med spöktillverkning och spökjakt. Det blir glass till alla barn som är utklädda!

Datum: 23 okt - 1 nov, 2020

Höstlov Medeltidsmuseum Stocksholm

Medeltidsmuseet

På medelidsmuseet blir det höstlov med ficklampsvisningar, historiejakt, sagostund, pyssel och mycket mer. I år blir det pyssel att du gör din egen medeltida fönster av silkespapper och kartong.

Datum: 24 okt - 1 nov, 2020. Bild: medeltidsmuseet

Vad händer på höstlovet lite utanför Stockholm!

Höstlovet och halloween firas lite utanför Stockholm. Nedan tipsar vi om några.

Hammarkullens bibliotek

Siggesta Gård

Kom till Siggesta Gård och lär dig sminka dig till ett monster.

Mer om höstlovet på Siggesta Gård

Kom till Lida fridluftsområde på höstlovet

Lida Fridluftsområde

Under höstlovet kan ni hyra mountainbike, spela friluftsgolf och leka i naturparkourparken. Gå stigarna som Skogsmulle och hans vänner har gjort till barnen på Lida. Lida Friluftsgård ligger vackert vid sjön Getaren 7 km söder om Tullinge station i Botkyrka Kommun

Mer om höstlovet på Lida fridluftsområde

Rigette höstlovet

Järva idrottsplats - Ringette

Kom och pröva på Ringette på höstlovet. Järva Ulriksdal idrottsplats, Solna. Ringette är ett snabbt spel och mer tekniskt med mycket koordination och samspel. Spelarna får stor skridskoskicklighet som hela tiden utnyttjas i spelet. Spelarnas redskap är en klubba utan blad och "pucken" är en 16,5 cm stor luftfylld blå gummiring

Mer om Ringette

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top