Hop-on Hop-off busstur i Stockholm

Upplev Stockholm via buss.

Stockholm Hop-on Hop-off buss sightseeing!

Upptäck det vackra Stockholm ombord en buss. Med en 24-tim-biljett eller 72-tim-biljett kan du hoppa av och hoppa på så mycket du själv vill på de angivna hållplatserna. Bussen är en dubbeldäckare där du under sommaren kan välja att sitta inomhus på första plan eller utomhus på det öppna takdäcket ombord de sk. Open-Air bussarna. Ett trevligt sätt att upptäcka staden och du tar dig fram i din egen takt då du hoppar av och på så mycket du vill. Strömma startar sina turer (endast helger) från och med fredagen den 5/6. From den 27/6 blir det fler turer. Läs mer när ni bokar! Alla bussturer är inställa resten av året 2020, pga covid-19.

Gröna Hop on - Hop off buses och röda City Sightseeing
I denna biljett ingår det buss med två olika Hop-on/Hop-off aktörer: gröna Hop On – Hop Off buses och röda City Sightseeing Worldwide buses.

Hoppa på och av hur du vill
Bussturerna går hela året om. Du kan välja digital guidning på mer än 10 språk.

Köp biljett till Hop-on Hop off i Stockholm.

Hop-on Hop-off buss i Stockholm

En trevlig sightseeing-tur genom Stockholm. Åk obegränsat under 24 eller 72 timmar och hoppa på och av när det passar dig. Bussen stannar vid ca 20 hållplatser.

Under turens gång kör bussen förbi sevärdheter som: Gamla Stan, Stockholms Kungliga Slott, Riksdagshuset, Grand Hotell, Dramatiska Teatern, Nordiska museet, Vasa museet, Gröna Lund, Skansen, Naturhistoriska museet, Humlegården m.m. Du kan också köpa en biljett till ABBA The Museum ombord!

10% rabatt när du köper dina biljetter online! Entré till Skansen ingår i biljetten. (ej vid konsert)

Säsong: Året om
Tid: 24/72 tim

Köp biljett till buss båt i Stockholm.

Kombobiljett 24 eller 72 timmar: Hop-on/Hop-off buss och båt

Med denna biljett kan du resa både på bussar och båtar i Stockholm. Hoppa av och på som du vill under 24 timmar eller 72 timmar. Ett bra sätt att upptäcka Stockholm..

Ta bussen från ca 17 hållplatser där kryssningsterminalerna ingår. Vid nio av de kan du byta till båtturen.

10% rabatt med rabattkod. Entré till Skansen ingår i biljetten. (ej vid konsert)

Säsong: året om
Tid: 24/72 tim

Se film om hop-on hop-off busstur i Stockholm

24 / 72 tim busstur i Stockholm
Bestäm själv när och hur många du vill hoppa på och av med en hop-on hop-off bussbiljett i Stockholm. Efter bussturen vet du mer vart du hittar de sevärdheter du vill besöka under ditt besök i Stockholm.

Köp Stockholm Pass

STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Stockholms Slott

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma, Egna.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top