Stockholm Bussturer

Boka en härlig busstur.

Åk en busstur i Stockholm

Följ med på en bussightseeing, med guidning eller på egen hand!
Ett bra sätt att uppleva Stockholm är på en sightseeingtur. Du kan åka buss och upptäcka Stockholm. Ett bra alternativ är en hop-on/hop-off busstur. Du bestämmer själv när du hoppar på och av och sedan fortsätter din resa. Du kan också välja en kombinationstur med båt. Nedan presenterar vi några av de turer kan du göra i Stockholm med buss. Vi samarbetar med Strömma som är en av de officiella sightseeingarrangörerna i Stockholm. Strömma.

Köp biljett till buss och båttur i Stockholm

Stockholm i ett nötskal

Gör en resa med buss och därefter en båttur till Djurgårdskanalen. Du kommer att se de mest måste se attraktionerna i staden med buss sedan iväg till en lugn båttur. Du kommer att passera museum, grönområden och historiska byggnader längs vägen.

Säsong: 5 April - 15 Dec, 2019
Avgår: Mån-Sön. Tid: 2.5 tim

Köp biljett till Hop on/Hop off Buss & Båt

Hop on/Hop off Buss & Båt - 24 eller 72 timmar!

Se Stockholms sevärdheter både från vattnet och med buss. Du kan välja från en biljett som gäller i 24 eller 72 timmar. Bestäm i din egen takt genom att du hoppar på och av båten och bussen när du vill.

Säsong: 27 April - 1 Sept, 2019
Tid: 24 eller 72 tim

Stockholm Vintertur Kombination

Stockholm Vintertur Kombination

Njut av denna buss och båtrundtur. Först tar du en sightseeingtur med buss. Du kommer att åka förbi många kända sevärdheter i stan. Efteråt kommer du att åka med på en båttur ut till Fjäderholmarna.

Säsong: Dec - April, 2019
Tid: 2.45 tim

Stockholm Grand Tour i Stockholm

Stockholm Grand Tour

Kombinera en buss och båtrundtur. Detta är ett mycket bra val om du vill se stadens sevärdheter både från vatten och på vägen. Du kommer att färdas under 15 broar och passerar många olika delar i Stockholms stad. Under en 75 min busstur passerar du flera kända attraktioner i staden. Turen startar i bussen och avslutas med en båttur.

Säsong: 27 April - 8 Sept, 2019
Tid: 3.45 min

Köp biljett till Stockholm Panorama Sightseeing

Stockholm Panorama Sightseeing

Åk på en guidad busstur i 75 minuter och se många måste-se sevärdheter i Stockholm. Du färdas i en modern luftkonditionerad buss. Du kommer att se Kungliga slottet, Gamla stan, Stockholms stadshus, Långholmen, Djurgården och några fler platser.

Säsong: 1 Jan - 31 dec, 2019
Tid: 1.15 min

Boka Hop on/Hop off med buss

Hop on/Hop off med buss

Ett bra sätt att se Stockholm är på en busstur genom staden. Hoppa på och av så ofta du vill. Välj en 24/72 timmars biljett. Hoppa på och av så många gånger du vill. Turen startar vid Kungliga Operan och slutar vid ABBA the Museum. Du kan köpa biljett till ABBA Museum ombord.Biljetten gäller på både de gröna Hop-On / Hop Off-bussarna och på de röda City Sightseeing Worldwide-bussarna..

Säsong: 1 Jan - 31 Dec, 2019
Tid: 24 eller 72 tim

Populära bussresor med buss och båt i Stockholm
5 Apr - 15 Dec 2019
Busshållsplats Karl XIIs torg Stockholm
Köp biljett
27 Apr - 1 Sep 2019
Strömgatan och Nygatan Stockholm
Köp biljett
1 Jan - 4 Apr 2019
Busshållsplats Karl XIIs torg Stockholm
Köp biljett
27 Apr - 8 Sep 2019
Gustav Adolfs Torg Stockholm
Köp biljett
1 Jan - 31 dec 2019
Busshållsplats Karl XIIs torg Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top