Information om Covid-19 i Stockholm

Stockholm Bussturer

Boka en härlig busstur.

Åk en busstur i Stockholm

Följ med på en bussightseeing, med guidning eller på egen hand!
Ett bra sätt att uppleva Stockholm är på en sightseeingtur. Du kan åka buss och upptäcka Stockholm. Ett bra alternativ är en hop-on/hop-off busstur. Du bestämmer själv när du hoppar på och av och sedan fortsätter din resa. Du kan också välja en kombinationstur med båt. Nedan presenterar vi några av de turer kan du göra i Stockholm med buss. Vi samarbetar med Strömma som är en av de officiella sightseeingarrangörerna i Stockholm. Strömma. Strömma startar sina turer (endast helger) från och med fredagen den 5/6. From den 27/6 blir det fler turer. Läs mer när ni bokar! Inför er resa läs nya regler i och med Covid-19.

Köp biljett till buss och båttur i Stockholm

Stockholm Panorama & Djurgården Runt

Gör en resa med buss och därefter en båttur till Djurgårdskanalen. Du kommer att se de mest måste se attraktionerna i staden med buss sedan iväg till en lugn båttur. Du kommer att passera museum, grönområden och historiska byggnader längs vägen.

Säsong: avvakta tider för 2021
Tid: 2.5 tim

Köp biljett till Hop on/Hop off Buss & Båt

Hop on/Hop off Buss & Båt - 24 eller 72 timmar!

Se Stockholms sevärdheter både från vattnet och med buss. Du kan välja från en biljett som gäller i 24 eller 72 timmar. Bestäm i din egen takt genom att du hoppar på och av båten och bussen när du vill.

Säsong: avvakta tider för 2021
Tid: 24 eller 72 tim

Stockholm Vintertur Kombination

Stockholm Vintertur Kombination

Njut av denna buss och båtrundtur. Först tar du en sightseeingtur med buss. Du kommer att åka förbi många kända sevärdheter i stan. Efteråt kommer du att åka med på en båttur ut till Fjäderholmarna.

Säsong: avvakta tider för 2022
Tid: 2.45 tim

Stockholm Grand Tour i Stockholm

Stockholm Panorama & Under Stockholms Broar

Kombinera en buss och båtrundtur. Detta är ett mycket bra val om du vill se stadens sevärdheter både från vatten och på vägen. Du kommer att färdas under 15 broar och passerar många olika delar i Stockholms stad. Under en 75 min busstur passerar du flera kända attraktioner i staden. Turen startar i bussen och avslutas med en båttur.

Säsong: avvakta tider för 2021
Tid: 3.45 min

Köp biljett till Stockholm Panorama Sightseeing

Stockholm Panorama Sightseeing

Åk på en guidad busstur i 75 minuter och se många måste-se sevärdheter i Stockholm. Du färdas i en modern luftkonditionerad buss. Du kommer att se Kungliga slottet, Gamla stan, Stockholms stadshus, Långholmen, Djurgården och några fler platser.

Säsong: åter 2022
Tid: 1.15 min

Boka Hop on/Hop off med buss

Hop on/Hop off med buss

Ett bra sätt att se Stockholm är på en busstur genom staden. Hoppa på och av så ofta du vill. Välj en 24/72 timmars biljett. Hoppa på och av så många gånger du vill. Turen startar vid Kungliga Operan och slutar vid ABBA the Museum. Du kan köpa biljett till ABBA Museum ombord.Biljetten gäller på både de gröna Hop-On / Hop Off-bussarna och på de röda City Sightseeing Worldwide-bussarna..

Säsong: 28 maj - 5 sept, 2021
Tid: 24 eller 72 tim

Populära bussresor med buss och båt i Stockholm
1 jan - 31 dec 2020
Busshållsplats Karl XIIs torg Stockholm
Köp biljett
01 maj - 06 sep 2020
Strömgatan och Nygatan Stockholm
Köp biljett
17 apr - 01 nov 2020
Gustav Adolfs Torg Stockholm
Köp biljett
28 maj - 5 sept 2021
Strömgatan vid Kungliga Operan mfl Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top