Information om Covid-19 i Stockholm

Stadsvandring i Stockholm

Boka en intressant vandring.

Upptäck Stockholm under en stadsvandring!

Ta på dig promenadskorna och upptäck Stockholm till fots. Vad sägs om en spökvandring, stadsvandringar och en spännande takvandring. Ta med en vän, en familjemedlem eller hela kompisgänget för en tur. Köp till dig själv eller varför inte ge bort en upplevelse. Alltid mysigt att se Stockholm i lugn vandrande takt. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

Nedan presenterar vi ett urval av upplevelser till fots.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

köp biljett till takvandring i Stockholm

Takvandring

Turen bjuder på guidning högt upp på Stockholms tak. Ni får gå över säkra gångbroar och på höga tak ovanför gatorna. Alla bär en säkerhetssele och ni behöver inte vara klätterfantaster för att deltaga. Du bör dock inte vara höjdrädd. En guide följer med er på turen och guidar er om Stockholms historia. En annorlunda stadsvandring.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Året om
Tid: ca 1.15 tim

Spökvandring i Stockholm

Spökvandring

Vill du gå i spökens fotspår? Följ då med på denna spännande vandring genom hemsökta kvarter och mörka bakgator och källare. Och du, glöm inte att titta bakåt ibland så vi inte får med oss spökena. Lyssna till den spännande berättelsen som tar dig tillbaka genom stadens historia som fyllts av mord, onda dåd och en stark tro på det övernaturliga. Både vuxna och barn kan följa med!

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Året om
Tid: ca 1.5 tim

Stadsvandring i Gamla Stan, Stockholm

Vandring i Gamla Stan

Följ med på en sightseeingtur i Gamla Stan. Er guide berättar historien om legenden S:t Göran och Draken och om Stockholms blodbad. Ni promenerar i gränder och de tar er dit ni kanske aldrig har gått tidigare.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Jun - Aug
Tid: ca 1.15 tim

Puss och snusk stadsvandring i Stockholm.

Puss & Snusk vandring

En tur genom Gamla Stan till Riddarholmen och dess historia kring kärlek och alla öden på dess väg. Vad sägs om älskarinnor, driftiga kvinnor, kungligheter, barnbördshus, bedragna män och flugmöten och mycket annan spännande historia.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Jan - Sep
Tid: ca 1.5 tim

Spökvandring med middag

Spökvandring med middag

Vandra i spökenas fotspår bland mörka bakgator och andra ruskiga platser med en mörk historia. Lär känna Stockholms mörka sidor. Kombinera din vandring med att äta en god middag på restaurang i Stockholm.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Mar - Nov
Tid: ca 1.5 tim (exkl. middag)

Familjevandring i Gamla Stan, Stockholm

Familjevandring i Gamla Stan

På denna tur genom Gamla Stans historia kan båda liten som stor följa med. Frågor som "Vem sköt en kanonkula på Stortorget?" och "Var det verligen så att vikingar bodde här?" ställs under turen genom Gamla Stan. Ni går genom kullerstensgränder och andra mysiga områden. Historia är både kul och intressant.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Apr - Maj
Tid: ca 1 tim

Köp Go Stockholm Pass

GO STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Nordiska Museet

Birka Vikingastaden

Vasamuseet

Globen SkyView

Tom Tits Experiment

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm
Populära stadsvandringar i Stockholm
1 jan-31 dec 2021
Centrum Stockholm
Köp biljett
1 jan-31 dec 2021
Gamla Stan Stockholm
Köp biljett
1 jun-31 aug 2021
Gamla Stan Stockholm
Köp biljett

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com. Bilder: Upplevelse, Egna.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top