En värsting till syster hotellpaket

En riktig feelgood musikal.

Sister Act kommer nu som musikal till Sverige!

I detta musikalpaket ingår det biljett till den svängiga musikalen En värsting till syster och övernattning på centralt hotell i Stockholm. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Så som i Himmelen musikalpaket

En värsting till syster

Musikalbiljett + Hotell

China Teatern | 11 sep 2019 - 4 april 2020
Whoopi Goldberg spelade huvudrollen i filmen Sister Act från 1992 som gjorde stor succé världen över. Filmen var full av bra musik så att den även skulle bli musikal förstår man. Redan 2006 spelades den första gången i USA och sedan blev det både West End i London och Broadway i New York. Nu är det dags att även vi i Sverige får njuta av denna musikalkomedi full med skratt och bra musik. Musikalen, En värsting till syster, handlar om 70-tals sångerskan Deloris som drömmer om att bli en ny Donna Summer. Men då hon blir vittne till ett mord behöver hon få skyddad indentitet. Och vad är inte bättre än att få en identitet som nunna i ett kloster. Men livet i klostret är inte speciellt kul och till råga på allt så går det dåligt för klostrets egna kör. Så dåligt att hela klosterverksamheten hotas. Deloris kommer då på att ändra körens repertoar från andliga sånger till 70-talets disco och funklåtar. Succén är nu ett faktum men abbedissan är inte lika glad.

I rollerna ser vi bland annat Gladys del Pilar, Suzanne Reuter, Charlott Strandberg och Birgitta Rydberg m fl.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: China Teatern, Berzelii Park 9, Stockholm
Speltid: Ca 3 tim

Karta - China Teatern
En värsting till syster i Stockholm
11 sep 2019 - 4 april 2020
China Teatern Stockholm
Köp biljett

Populära nöjen i Stockholm

Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top