Information om Covid-19 i Stockholm

Friends Arena

Nationalarenan i Solna

Biljetter till Friends Arena i Solna!

Friends Arena är en stor arena som ligger i Solna strax norr om Stockholm, ca 6 km från Stockholms centralstation. Arenan är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll. Här spelas flera olika event med kända artister, självklart olika fotbollsevenemang, Horse Shows m.m. I arenan är det fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken och de har ett öppningsbart tak. Nedan ser ni några av de event som Friends Arena erbjuder. Vill ni gå på fler nöjen på andra platser i Stockholm kan ni se utbudet här.

Vi samarbetar med Ticketmaster och Stubhub - med biljetter till Friends Arena.

Boka Celine Dion Friends Arena

Celine Dion

Biljett

Friends Arena | 20 aug 2022
Se Celine Dion och hennes show Courage World Tour.

Boka Ozzy Osborne

Ozzy Osborne

Biljett

Friends Arena | 19 feb 2022
Nu blir showen av - får vi hoppas. Rockikonen Ozzy Osbourne, 70, kommer med sin show "No more tours 2" tillsammans med Judas Priest.

Friends Arena

Arenan har plats för ca 65000 personer. Det stora shoppingcentret "Mall of Scandinavia" ligger brevid arenan. Shopping området invigdes den 12 november 2015 och har plats för ca 250 butiker på tre våningar.

Historia.
Arenan stod klar och öppnade den 27 oktober 2012. Anläggningen måste tillfälligt ändra sitt namn vid eventuellt ett VM- eller EM slutspel, eller en finalmatch i Europa League eller UEFA Champions League. Alla butiker och restauranger måste även stänga under dessa evanemang om de inte är med och är en officiell sponsor.

Öppningsbart tak
Friends Arena får arrangera finaler i EM-slutspel och UEFA Champions League då arenan uppfyller de högst tekniska rekommendationer. Fottbollsplanen är 105 x 68 meter och takhöjden 33 meter. Finns även ett öppningsbart tak.

Ta sig till Friends Arena
Vid Solna station tar det 20 minuter att gå till arenan.

Områden i närheten
Mall of Scandinavia, Ulriksdal Handelsträdgård och Hagaparken.

Friends Arena
Adress: Friends Arena, Solna, 16979 Stockholm.

Uppträdanden på Friends Arena
19 feb 2022
Friends Arena Stockholm
Köp biljett
20 aug 2022
Friends Arena Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster och Stubhub. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster
Karta - Friends Arena
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top