Information om Covid-19 i Stockholm

Stockholm Julturer

Boka en härlig jultur i skärgården.

Julturer i Stockholm

Följ med på en tur med en båt i skärgården och njut av julbord!
Mys i jul och boka en jultur i Stockholms skärgård. Ett klassisk julbord under brunchen. Tyvärr är övriga turer inställda i år pga covid-19. Njut av den goda sillen, kalla rätter och varma rätter och till slut, efterrätten. Utanför fönstret är det kallt och ni kan njuta av att vara inne i värmen. Vi erbjuder biljetter via vårt samarbete med Strömma. Vissa turer kommer inte avgå i år pga Covid-19. .

Köp biljett till julkryssning brunch i Stockholm

Brunchkryssning under julen

Julmys med brunch med Strömma

Strömma | 6 juni - 31 dec, 2020 (5 dec - 31 dec julmat)
Brunch är så mysigt. Boka en brunch en lördag eller söndag. Kl 12.00 avgår M/S Östanå. Från 5 dec till 31 dec serveras julmat. Turen är coronanpassat. M/S Östanå seglar från Strandvägen på en brunch tur i 3 timmar i Stockholm skärgård. På menyn blir det julmat i december. Från januari blir det vanlig brunch igen med allt från klassiska rätter som sill, Janssons frestele och köttbullar till fräscha sallader, kallskuret, ostar och veganska rätter. Efter ni har ätit gott glöm inte lämna lite plats till deras goda dessertbord.

Bok julbordskryssningar i Stockholm

Julbordskryssningar i Stockholms skärgård

Klassisk jullunch eller julmiddag M/S Gustafsberg VII - Julbord i flera serveringar M/S Waxholm III - Julbordsbuffé. Du serveras klassisk julbord med köttbullar, prinskorvar, julkorvvar, Janssons frestelse, julgodis, julöl och klart fler godsaker.

Säsong: inställt !
Tid: 2,3 tim

Boka nyårskryssning i Stockholm 2019

Nyårskryssning

Har du ingen att fira nyår med eller har ni ingenting planerat än. Åk med Strömma på en nyårskryssning. S/S Stockholm och M/S Gustafsberg VII serverar fantastiska nyårsmenyer. Kvällen inleds med ett glas champagne och vid tolvslaget står ni på första parkett för 12 slagets fyrverkeri över staden.

Säsong: inställt !
Tid: 5 tim

Enstaka populära Julturer hos Strömma i Stockholm
6 juni - 31 dec, 2020
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top