Information om Covid-19 i Stockholm

Spökvandring i Stockholm

Upplev Stockholms spöken.

Spökhistorier och spökvandring!

För er som älskar spökhistorier och myter. Följ med på en vandring i Stockholms kvarter till mörka gränder och bakgator. Tror du på spöken? Promenera i grupp på Stockholms gator och lyssna till guidens kunskaper om spöken och andra hemskheter.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagen själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp biljett till Spökvandring i Stockholm.

Spökvandring

På denna tur blir det myter och berättelser från en spökguide. Ni vandrar igenom Stockholms kvarter genom gränder och kvarter där du inte vill gå själv. Vart i Stockholm har det hänt hemskheter och vad hände egentligen. Vågar du gå med på turen?

För alla åldrar, men man bör veta vad man går med på -:)

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Året om
Tid: ca 1.15 tim

Köp biljett till Spökvandring med middag i Stockholm.

Spökvandring med middag

På denna tur blir det myter och berättelser från en spökguide. Ni vandrar igenom Stockholms kvarter genom gränder och kvarter där du inte vill gå själv. Vart i Stockholm har det hänt hemskheter och vad hände egentligen. Kul att löra känna Stockholm på ett helt annat sätt. Middag ingår i upplevelsen.

För alla åldrar som tycker om spökhistorier.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: mars - nov
Tid: ca 1.15 tim

Se film om spökvandring

Spökvandring i Stockholm
Titta gärna på filmen om spökvandring i Stockholm. Vart spökar det i Stockholm? Guiden berättar historier om spöken. Vågar ni gå med?

Köp Go Stockholm Pass

GO STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Nordiska Museet

Birka Vikingastaden

Vasamuseet

Globen SkyView

Tom Tits Experiment

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com. Bilder: Upplevelse, Egna.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top