Åk amfibiebuss i Stockholm

En kul upplevelse på land och vatten.

Upptäck Stockholm med båtbussen Ocean Bus!

Ett kul och lite annorlunda sätt att upptäcka Stockholm är ombord en båtbuss sk. amfibiebuss. Första resa genom Stockholm skedde i augusti 2014. Därefter har det rullat på. På denna sightseeingtur färdas du genom Stockholm i en buss och ser flera sevärdheter. Sedan åker bussen ner i vattnet och förvandlas till en båt.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp biljett till Amfibiebuss i Stockholm.

Sightseeing i Amfibiebuss

På turen får ni se kända sevärdheter i Stockholm som Kungliga Slottet, Dramaten, Strandvägen, Stureplan, Vasamuseet och Gröna Lund m.m från land och vatten. Ni lyssnar på er guide som berättar intressanta historier om staden. Ocean Bus väger ca 10 ton och färdas på land och i vattnet. Bussen uppfyller både säkerhetskrav för buss och fartyg.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Apr - Sep
Tid: ca 1.15 tim

Karta - Amfibiebuss rutt i Stockholm

Karta över rutt

Här ser ni hur turen går med amfibiebussen. Ni kommer se flera av Stockholms sevärdheter som exempelvis:

Kungliga Slottet
Kungliga Operan
Stureplan
Dramaten
Strandvägen
Diplomatstaden
Djurgården
Vasamuseet
Gröna Lund
Kastellholmen
Skeppsholmen

Köp Stockholm Pass

STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Stockholms Slott

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com. Bilder: Upplevelse, Egna.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top