Om oss I love Stockholm

Välkomna till vår sida om Stockholm

Välkomna till Sverige huvudstad!

Göteborgskor som vi är måste vi faktiskt erkänna att vi verkligen gillar Sveriges huvudstad Stockholm. Det är nästan så man blir avundsjuk på deras fina hamnstråk och Gamla Stan. Det finns flera likheter mellan Göteborg och Stockholm men en sak som skiljer är att Stockholm gränsar till sötvatten och Göteborg till saltvatten.

I Love Stockholm
Hos oss kan du boka biljetter till evangemang, boka olika hotellpaket, upplevelser, få specialerbjudanden via våra samarbetsspartners som du bara hittar hos oss! Läsa guider, få tips om vad som händer i Stockholm både för vuxna som barn. Vi samarbetar både med stora och små aktörer i Stockholm som vill sprida sina event till alla våra läsare. Våra besökare är den trogna stockholmaren och turister från när och fjärran som vill besöka vår huvudstad.

Ni hittar även vår guide på engelska.

Stockholm - vinter och sommar
Stockholm har något för alla under både vinter som sommar. Under vintern kan man mysa med middag, shower, besöka museum eller vad sägs om skridskoåkning och skidor. Gillar du båtturer är en båttur med Strömmas båtar under vintertid ett mysigt alternativ. Ett besök till Vasamuseet måste någon gång i livet besökas! ABBA Museet som ligger i Stockholm är också mycket välbesökt.

En sak som bara huvudstaden har är ett Kungligt Slott. Där huserar kungafamiljen och ett besök dit både under sommaren eller vintern kan vi rekommendera. Ta en busstur under sommaren och lär dig om staden, Skansen på Djurgården i centrala Stockholm är ett av barnens favoritbesök. Junibacken för de minsta barnen med Astrid Lindgrens alla sagofigurer är också ett välbesökt mål.

Vid juletid vaknar en stockholmare upp lite ur dvalan och besöker gärna Julstaden i city.

Om oss i love stockholm

Vad göra i Stockholm?
Tycker ni om storstäder med shopping, kanske gå på en teater, besöka ett museum, gå runt och mysa och fika, nöjen... ja då rekommenderar vi er att besöka Stockholm. Ta en brunch och kanske se en kändis, åk skridskor i Kungsträdgården, se konst, en musikal, gå på en stand-up eller en teater....ja, här finns allt.

Via vår hemsida kan du läsa om Stockholms stad, köpa biljetter till olika evanemang, få tips om vad som händer i Stockholm och mycket mer. Det finns något för alla i de olika stadsdelarna, södermalm, östermalm, gamla stan, city, kungsholmen och vasastan. Det är ju inte alla städer som har ett kungligt slott heller -:)

Här finns ju shopping, massor av museum och vår favorit Gamla Stan och att bara strosa omkring i alla olika stadsdelar är riktigt trevligt. För barnen är Skansen och Gröna Lund en favorit.

Annonsera/Samarbeten på ilovestockholm.se
Vi startade I Love Stockholm i mitten på 2000-talet och arbetar kontinuerligt med vår hemsida. Vi samarbetar idag med olika intressenter och samarbetspartners. Vi vill gärna se fler samarbeten framöver. Hör gärna av er om ni är intresserade av ett samarbete eller av att annonsera på ilovestockholm.se.

Maila oss gärna och berätta mer om er och vad ni är intresserade av.
Välkommen med din förfrågan till: [email protected]

Artiklar på ilovestockholm.se
Läs gärna våra artiklar om Stockholm där vi skriver om smått och gott. Vi erbjuder artiklar där ni som kund kan skriva en artikel och länka in till er egen hemsida eller till en kund. Våra artiklar passar in i vårt innehåll om Stockholm. Hör gärna av er om ni är intresserade av att placera en artikel på ilovestockholm.se.

Välkommen med din förfrågan till: [email protected]

Frågor kring bokningar via vår hemsida I Love Stockholm
I Love Stockholm samarbetar med olika Partners/Leverantörer med diverse aktiviteter i Stockholm. Vi är ingen resebyrå utan säljer flygbiljetter, hotell, aktiviteter, nöjesbiljetter via andra aktörer. Efter genomförd bokning och frågor uppstår - kontakta i första hand de som är ansvariga för den aktivitet ni har bokat.

Ni får såklart även kontakta oss - men beakta att det kan ta några dagar innan vi svarar. Maila till: [email protected]

I love stockholm drivs av företag
I Love Stockholm drivs av Annika och Helen Larsson, Larsson Studio i Sverige AB, org. nr: 556693-9640. Följ oss gärna på Facebook »

Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top