Vinprovning

Njut av vinprovningar i Stockholm

Taysta

Taysta erbjuder vinprovning i Stockholm!

Välkommen att boka din vinprovning hos Taysta. Taysta består av en grupp kockar, ölbryggare, sommelierer och whiskymästare som erbjuder dryck och matupplevelser för både privatpersoner och företag. Under juli och augusti reser de runt i olika delar av världen för att hitta nya upplevelser inom mat och dryck.

Nedan presenterar vi vinprovningar ihop med olika kombinationer, som ost, choklad och champagne som du bokar hos Taysta. Du kan välja att köpa ett presentkort där ni bokar tid senare eller en biljett till ett givet datum. Presentkortet gäller i 3 år.

Vin och ostprovning i Stockholm

Ost och vinprovning i Stockholm

Följ med på en vinprovning ihop med goda ostar. Vin och ost tillsammans framkallar en helt fantastisk smakupplevelse. För er som älskar goda ostar och tillsammans med det ett gott vin. Vad gör osten med din kropp? Ost innehåller generellt mycket protein, som är viktig för kroppens immun och celluppbyggnad. Denna kväll får ni prova 5 viner ihop med olika ostar. Ta med dig arbetskamraten eller vännen och njut av en ost/vin kväll!

Säsong: Året om
Tid: 2 tim

Vinprovning med choklad i Stockholm

Choklad och vinprovning i Stockholm

Följ med på en vinprovning ihop med smarriga chokladsorter. Ju högre kakaohalt desto nyttigare är chokladen. Enligt forskarna föryngrar även vin och choklad dina celler och innehåller vitaminer och mineraler. Varför inte då kombinera även ett gott vin till chokladen. Ni provar 8 vin ihop med smarrig choklad. Vänta inte med att boka, ta med ditt kompisgäng eller din respektive och få en mysig kväll med fullt av antioxidanter. Lär dig vilken choklad som passar ihop med vilket vin.

Säsong: Året om
Tid: 2 tim

Champagneprovning i Stockholm

Champagneprovning i Stockholm

Under cirka 2 timmar blir du guidad av en personlig sommelier på din champagneprovning. Du får lära dig om champagnens historia och pröva 5 olika champagnde med passande smakbitar. Boka själv eller ta med en kompis eller ditt kompisgäng. Er champagnetur kommer vara i en mysig vinkällare i Vasastan eller anrika Gamla Stan.

Säsong: Året om
Tid: 2 tim

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Taysta
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top