Vinprovning i Stockholm

Testa vinprovning i Stockhholm

Gå på en vinprovningskväll i gott sällskap i Stockholm!

Lär dig mer om vin och boka en kurs i vinprovning. Vill du lära dig om vitt eller rött vin? Vilket vin passar till lakrits, choklad och middagsmat. Lär dig mer om rosevin som är lika populärt året om. Ta med dig vänner och bekanta för en kväll att minnas.

Nedan presenterar vi vinprovningar som du bokar hos Live it.

Ost och vinprovning i Stockholm

Ost och vinprovning i Stockholm

Er föreläsare berättar om ostar i kombination med ett gott vin. Vilka ostar passar med vilket vin? Följ med på en kväll i ostens tecken.

Säsong: Utvalda datum augusti - maj.
Tid: 1.5 - 2 tim

Choklad och vinprovning i Stockholm

Choklad och vinprovning i Stockholm

Er sommelier berättar om kakaon och dess historia. Det är väldigt gott med choklad i kombination med vin. Det blir kombinationen som kittlar smaklökarna.

Säsong: Provningarna sker på utvalda datum aug-maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

Vitvingsprovning i Stockholm

Vitvinsprovning i Stockholm

Följ med på en provning med vitvinet i fokus. Det blir vitviner från Frankrike.

Säsong: Provningarna sker på utvalda datum aug-maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

Roseprovning i Stockholm

Roseprovning

Sommarvinet som är rosevinet är lite trevligt att lära sig mer om. Provsmaka de laxrosa, ljusrosa, bubbelgumsrosa och körsbärsrosa rosevinet.

Säsong: Provningarna sker på utvalda datum aug-maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

Sveriges bästa vinprovning i Stockholm

Sveriges Bästa: Vinprovning

Följ med på en exklusiv provning inom rödviner och champagne. Vad sägs om en 59:a från Mosel, en bordeaux från 60-talet, en 20-årig champagne, eller kanske en 74:a från Napa Valley. Du får smaka buteljer som du inte kan köpa i vanliga butiker.

Säsong: Bokning av datum sker enligt överenskommelse med er sommelier. .
Tid: Ca 120-180 minuter.

Vinprovning i kombination med mat i Stockholm

Vin och mat i kombination i Göteborg

Många severar vin till maten. Men hur kombinerar mat bäst vilket vin till vilken mat ? Vinet skall harmonisera med syran, sötman, kryddigheten , beskan och sältan i den mat du serverar. Du får under kvällen smaka smakbitar av ingredienser av mat i kombination med vinet - för att känna hur vinets smak förändras ihop med matens utförande.

Säsong: Utvalda datum augusti till maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

Vinprovning ihop med lakrits i Stockholm

Vin och lakritsprovning i Stockholm

Lakrits ihop med rött vin är mums! Har du inte provat det förut - boka en kurs. Under kvällen får du lära dig om lakritsen och dess historia. Du får prova olika kvalitetslakrits ihop med noga utvalda viner.

Säsong: Provningarna sker på utvalda datum aug-maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

En natt på The Winery Hotel i Stokcholm inkl vinprovning

The Winery Hotel i Stockholm

Hotellövernatting för 2 personer i kombination med en vinprovning. Hotellet är speciellt då det även inhyser en vineri. Du välkomnas redan i lobbyn med den trevliga och annorlunda känslan av ett vineri i kombination av ett hotel. En guidad tur i vineriet ges också och du kan också pröva viner i deras vinbar på hotellet.

Säsong: Gäller för incheckning torsdag- lördag. På lördagar finns begränsat antal platser.
Tid: 1 natt

Vinprovning ihop med vegetarisk mat i Stockholm

Vin och Vego i Stockholm

Vegetarisk matlagning ihop med ett vin. Vilket vin passar bäst till en vegetariska maten.

Säsong: Utvalda datum augusti - maj.
Tid: 1,5 - 2 tim

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Så här fungerar det när du köper upplevelse / värdebevis hos Live it: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett värdebevis som gäller för deltagande i vald upplevelse (du kan byta upplevelse senare om detta önskas). Värdebeviset är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra på Live it:s hemsida.

Om du inte kan bestämma aktivitet direkt - köp ett presentkort: Ett Värdebevis köps till en specifik upplevelse/aktivitet med du kan istället köpa ett Presentkort för en viss summa så kan du senare boka någon av alla de upplevelser som finns på Live it:s hemsida. Tänk på att giltighetstiden för presentkort är 1 år.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: Först skapar du ett konto hos Live it på sidan "Mitt Live it". Du använder sedan den information du fått på ditt köpta Värdebevis eller Presentkort för att logga in och boka in din upplevelse.

Biljetter presenteras i samarbete med Live it. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Live it. Bilder: Live it.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top