Bromma Stockholm Transfer

Förboka gärna din transfer till Bromma flygplats

Vi tipsar om transfer till och från Bromma Stockholm Airport (BMA)

När du landar och skall åka från Bromma Stockholm flygplats är det bra att boka transport. Ni slipper stå i kö och det är skönt att ha allt klart när du väl är framme. Sjävklart underlättar det också att boka din transport innan din avgång från Bromma flygplats.

Du spar tid och du kan koncentrera dig på annat än din transport. Ett smidigt och billigt sätt att ta sig från flygplatsen in till Stockholm är med flygbuss. Du kan också ta spårvagn nr 31 (from den 16 maj 2021) mellan Alviks strand och Bromma Stockholm Airport på Tvärbanan hos SL.Tycker du om att komma direkt till ditt hotell eller bostad är taxi (privat transfer) ett bra alternativ då du kommer dörr-till-dörr. För dig som vill ta dig runt på egen hand är också hyrbil ett alternativ. För bokning av Bromma flygplatstransfer samarbetar med Vy Flygbussarna, Omio och Viator.

Bromma ligger ca nio kilometer från Stockholm City. Bromma Stockholm Airport är Sveriges tredje största flygplats. Flygplatsen började byggas den 23 oktober 1933 och invigdes den 13 maj 1936 av kung Gustav V. Bromma Stockholm Airport blev statligt byggnadsminne (SBM) 14 september 2000. När Bromma flygplats öppnade blev den till stor betydelse för Stockholms internationella kommunikationer. Restiden till Berlin klarades på fyra timmar utan mellanlandning. När man skulle resa till London eller Paris tog det mellan 7-8 timmar med en mellanlandning.

Transfer med buss mellan Bromma Flygplats och Stockholm

Busstransfer från Bromma till Stockholm Centralstation
Bromma - Stockholm buss transport

Busstransfer

Bromma flygplats - Stockholms C (Cityterminalen)

Avgår 7 dagar i veckan
Med buss från Stockholm Bromma Airport (flygplatsinfarten) får du en enkel transport in till Stockholm Cityterminalen. Res med Vy Flygbussarna mellan Stockholm och Bromma flygplats. Resan tar ca 20 minuter och bussar avgår upp till var 20:e minut. Flygbussar från Bromma avgår från flygplatsinfarten.

Pris: Du betalar för en plats i bussen.
Var hittar jag bussen: Flygplatsinfarten Bromma.
Alltid rabatt på biljettpriset när du köper din biljett online!

I samarbete med Vy Flygbussarna.

Sök och boka bussbiljett Bromma Stockholm Airport - Stockholm

Om du inte önskar boka någon returresa, välj inget datum i fält "Lägg till Returresa"

Transfer med taxi / privat bil

Privat Van från Bromma flygplats
Privat transfer från flygplatsen

Privat transfer upp till 8 personer (minst 2 pers)

Från Bromma flygplats till ditt hotell eller privata adress

Avgår 7 dagar i veckan, dygnet runt.
Här åker du med en stor VAN med upp till 8 personer. Ett bra alternativ om ni är ett liten större grupp som vill åka från Bromma. Bilen hämtar upp er vid Bromma flygplats för transport till Stockholm. Till din privata adress eller till ditt hotell.

Pris: Du betalar per person.
Var hittar jag bilen: Möter dig med en skylt i ankomsthallen.

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Lyxbil från Bromma flygpplats in till Stockholm
Bromma - Stockholm transport

Privat Lyxbil - 2 personer

Bromma flygplats - Stockholm

Avgår 7 dagar i veckan
Med en privat lyxtransport från Bromma kan du lugnt luta dig tillbaka under din färd in till Stockholm. Du bestämmer vart din chaufför släpper av dig, vid en address eller ett hotell i Stockholm city. Max 3 personer i bilen.

Pris: Du betalar per person (minst 2 personer)
Var hittar jag bilen: ankomsthallen med en skylt.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser om det kommer fram folk till er inne i terminalen och erbjuder er transport, åk INTE med. Ni vet ej vem som erbjuder er transport in till Stockholm. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Informationen på flygplatsen för att fråga om transport.
Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Omio, och Viator för bokning av transfers.
Karta - Bromma Stockholm Airport
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top