Musikaler i Stockholm

Boka en musikalkväll.

Gå på musikal i Stockholm 2023 - biljetter hittar du här!

Att gå på teater eller musikal i Stockholm är populärt. Utbudet av musikaler är stort och Stockholm är Sveriges musikalstad.

Man tar sig hyfsat snabbt till Stockholm från de flesta städer i Sverige så att åka dit för en musikal och gotta sig på hotell är en mysig upplevelse. Oftast är det just i Stockholm som musikalerna sätts upp innan de sedan flyttar sig till andra städer i Sverige. Varje vår och höst brukar det vara premiär på nya musikaler. Flera av våra musikalartister återvänder i olika uppsättningar av musikaler. Några har även uppträtt i musikaler på Broadway i New York och i London musikaler på West End. Under hösten 2023 blir det premiär för nya musikaler som Änglagård, Moulin Rouge! och The One. Musikalen HAIR har också gjort succé under våren 2023 och förlänger showen till december 2023.

Nedan presenterar vi olika musikaler i Stockholm. Vi samarbetar med Showtic, Ticketmaster och Nöjesresor.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med en musikal se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Boka Änglagård Musikalen hotellpaket

Änglagård

Musikalbiljett + Hotell

Oscarsteatern | 10 sep 2023 - 27 jan 2024
Nu blir succéfilmen Änglagård från 1992 musikal. Två av Sveriges bästa musikalröster ser du i huvudroller. Tommy Körberg som Gottfrid Pettersson och Helen Sjöholm som Rut Flogfält. Musikalen handlar om Fanny och Zac som beger sig hem till den lilla byn Yxared i Västergötland. Fanny är det okända barnbarnet till Erik Zander som precis avlidit som också var ägare till herrgården Änglagård. Byns rikaste man Axel tror att det kommer bli lätt att ta över Änglagård...men alla planer omkullkastas när Fanny kommer dit. Förändringar och nymodernigheter är inget som uppskattas i byn...jo fast av en Gottfrid.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Hair Musikalen hotellpaket

HAIR Musikalen

Musikalbiljett + Hotell

Göta Lejon | till 27 maj, 21 sep - 2 dec 2023
Nu kommer äntligen Hair till Stockholm. Den fantastiska musiken, Aquarius, I Got Life kommer spelas i ny tappning. Rikard Berggvist står för regi och översättning som skrivit och regisserat publiksuccén Forever Piaf. Hair spelas av en grupp artister som heter The Tribe.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka musikalen Moulin Rouge hotellpaket

Moulin Rouge!

Musikalbiljett + Hotell

China Teatern | 14 sep - 19 nov 2023
2001 kom filmen Moulin Rouge! med Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna. Sedan dess har musikalen Moulin Rouge! gjort succé både på Broadway i New York och på West End i London. I höst 2023 kommer musikalen Moulin Rouge! till Stockholm. Handlingen är en klassiskt kärlekshistoria mellan poeten och författaren Christian och vackra glädjeflickan Satine som jobbar på nattklubben Moulin Rouge! i Paris under 1890-talet. Det blir båda blixförälskade i varandra, men som i de flesta kärlekshistorier finns det alltid saker som sätter käppar i hjulet för kärlek.

Musikalen innehåller en mängd kända låtar. Ni kanske kommer ihåg ledmotivet från filmen "Lady Marmalade" och andra hits från bland andra David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele. I huvudrollerna ser ni Marsha Songcome och Andreas Wijk. I andra roller ser ni bland annat Morgan Alling, Fred Johanson, Alexander Larsson och Anton Ewald.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Från Broadway till Duvemåla hotellpaket

Från Broadway till Duvemåla

Musikalbiljett + Hotell

Rival | 11 okt 2023
Musikalernas afton! All härlig musik från flera kända musikalen på en och samma kväll. Vad sägs om muskik från West Side Story, Phantom of the Opera, Kristina från Duvemåla, Miss Saigon, Cats, Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Rent, Jekyll & Hyde och många fler.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka The One musikalpaket i Stockholm

The One

Musikalbiljett + Hotell

Cirkus | 14 sep - 29 okt 2023
The One är en nyskriven musikal av av Fredrik "Benke" Rydman och Åsa Lindholm. Fredrik är en av Sveriges mest kända koreografer och drev tidigare danskompaniet Bounce. Handlingen utspelar sig på en audition där dansarna går på sin livs viktigaste audition. Något som Fredrik själv har stor erfarenhet av. Producenten och koreografen som håller i audition spelas av Christine Meltzer och Erik "Jerka" Johansson. Två av rollerna spelas av artisterna Alvaro Estrella och Isa Tengblad som vi sett i Melodifestivalen. Flera låtskrivare är med att skriva musikalens musik bland annat Linnea Deb. Hon har varit med och skrivit 3 vinnarlåtar i Melodifestivalen som "You" med Robin Stjernberg, "Heroes" med Måns Zelmerlöw och "Voices" med Tusse.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka biljetter på Wallmans i Stockholm

Wallmans Dinnershow

Show med middag

Wallmans | till 22 dec 2023
Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991. Besök Wallmans i Stockholm för en helkväll med mat, musik och show. Låt dig föras in i en hemlig undergroundklubb med känslan av New York och Berlin. Kvällens artister är era personliga guider under en resa genom musikens magi och smaker.

Showen Hot Mess spelas fram till 17 juni 2023. Från 24 aug 2023 blir det premiär för Wallmans show The Vibe. Från mitten av november fram till jul så svidar Wallmans om till sitt Christmas Party. Då det erbjuds mer julinspirerat på menyn.

Boka Golden Hits biljetter

Golden Hits Dinnershow

Showbiljetter med middag

Golden Hits | till 21 dec 2023
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Hitsen avlöser varandra och det blandas vilt mellan låtar från Discoeran och schlagers från förr fram till moderna poplåtar från idag. Efter showen öppnar nattklubben. Du har två shower att välja bland 2023: En galen Middagsfest (till 17 juni 2023) och A blast from the past (från 24 aug 2023)

SISTA CHANSEN - 200 KR RABATT!

Få 200 KR RABATT per biljett på Golden Hits - En Galen Middagsfest under våren 2023! Erbjudandet gäller på utvalda datum under vårens föreställningar så länge rabatterade biljetter finns kvar.

Bo på Nordic Choice Hotels i Stockholm

Boka övernattning tillsammans med ett trevligt event. Du kan välja bland utvalda Nordic Choice Hotels i Stockholm.

Båttur i Stockholm 2023
Båttur under Stockholms broar
Stockholm | 31 mar - 17 dec 2023

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. biljett till båttur under Stockholms broar.

Junibacken Stockholm
Junibacken
Cirkus | till 30 aug 2023

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. biljett till Junibacken.

Skansen
Skansen
Skansen | till 31 dec 2023

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. entrébiljett till Skansen.

Ovan hotellpaket presenteras i samarbete med Nordic Choice Hotels.
Populära musikaler i Stockholm
10 sep - 25 nov 2023
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljett
14 sep - 19 nov 2023
China Teatern Stockholm
Köp biljett
28 jan - 2 dec 2023
Göta Lejon Stockholm
Köp biljett
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top