Båtturer i Stockholm

Boka en kryssning i skärgården

Boka en båttur i Stockholms skärgård!

Följ med på en båttur i Stockholm. Det finns flera mysiga kryssningar i Stockholm där du kan äta en god lunch, afternoon tea, middag eller brunch ombord ute till havs. Stockholm har 30 000 öar och på några av de kan du åka till med en båttur.

För dig som älskar skaldjur finns den populära räkkryssningen där du får äta hur mycket räkor du orkar ombord räkbåten. Under sommaren är det väldigt populärt med båtturer i skärgården och då ökar utbudet. Vad sägs om den korta turen på 30 minuter från stan till ön Fjäderholmarna där du kan bada. Som kryssningar till slott kring Mälaren, båttur till små öar i Stockholms skärgård och Birka Vikingastaden. Men även under vintern är det riktigt mysigt med en båttur i Stockholm. Kliv in i värmen och se ett vintrigt Stockholm passera utanför fönstret.

När Julen står för dörren kan du åka på julbordskryssning i skärgården. Stockholm har flera olika skärgårdsbåtar som tar dig ut till havs. Så passa på att åka en båtkryssning i Stockholm när du är här! Du hittar fler matkryssningar i Stockholms skärgård samlade under en egen sida här. För dig som vill känna adrenalinet pumpa kan vi tipsa om en fartfyllt tur med ribbåt.

Nedan presenterar vi olika båtturer i Stockholm. Vi samarbetar med Strömma och Rib Stockholm.

Köp biljett till brunchkryssning i Stockholm

Brunchkryssning i Stockholm

En trevlig båttur i Stockholms inre arhipelago med matbuffé är ett mycket trevligt alternativ att tillbringa en lördag eller söndag på. Resan är tre timmar och buffén har traditionella svenska rätter, både kallt och varmt kött. Du kan också välja sallad och bröd och naturligtvis efterrätt. Från bordet kan du sitta och äta och samtidigt njuta av miljön. Du kan också gå ut på promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt när båten kryssar i Stockholms inre skärgård.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

Säsong: 1 apr - 31 dec, 2023
Avgår: Lör-Sön. Tid: 3 tim

Boka räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkfrossa i Stockholms skärgård!

Var passar väl bättre för en räkfrossa än ombord ett fartyg med världens vackraste skärgård glidandes förbi utanför fönstret? Ombord M/S Strömma Kanal serveras räkor i långa banor - ät så mycket du vill. Vid ombordstigning serveras ett glas bubbel och därefter är det dags att inta era platser. Förutom räkor serveras två sorters såser, bröd och vispat Västerbottensostsmör.

I biljetten ingår båtresa, räkor och fördrink.

Säsong: 26 apr - 28 okt, 2023
Tid: 3 tim

Lilla Skärgårdsturen Stockholms skärgård

Lilla Skärgårdsturen - Avgår året om

Denna tur tar dig ut i Stockholms skärgård. Ombord finns en guide som berättar om det som passeras utanför fönstret. Ombord finns kafeteria och matsal med fulla rättigheter. Denna tur är mysig att åka både sommar som vinter.

I biljetten ingår: båtresa och guidning

Säsong: Jan - Dec, 2023
Avgår: Strandvägen, Kajplats 15 och 16 Tid: ca 3 tim

Stockholm panorama biljetter

Djurgården Runt + Hop On Hop Off buss

Hoppa på Hop On Hop Off bussen som tar dig runt i Stockholm under 24 tim. Turen startar vi Kungliga operan och stannar vid olika populära sevärdheter. Hoppa på och av så ofta ni vill. I denna biljett ingår även båtturen Djurgården Runt där ni åker i centrala Stockholm genom Djurgårdskanalen, runt Djurgården i nationalparken, förbi historiska byggnader m.m. Ni passerar också Vasamuseet och Waldemarsudde.

Säsong: juni - 30 sep 2023
Tid: 2.5 tim

ONLINERABATT PÅ BILJETTER
Du får rabatt på biljettpriset när du köper din biljett online hos Strömma, mot köp av biljett på plats.
Boka kombibiljett båt och buss i Stockholm

Hop on Hop off Buss och Båt

Se sevärdheter i Stockholm både från vattnet och med buss. Du kan välja mellan en biljett som är giltig i 24 eller 72 timmar. Bestäm i din egen takt genom att hoppa på och av båten och bussen på de stopp som finns längst rutterna. Ett smidigt sätt att upptäcka Stockholm. Du kan hoppa av i närheten av kända sevärdheter som tex Vasamuseet, Kungliga Slottet, Gamla Stan och Fotografiska.

Säsong: 3 jun - 3 sep 2023
Tid: 24 tim eller 72 tim

ONLINERABATT PÅ BILJETTER
Du får rabatt på biljettpriset när du köper din biljett online hos Strömma, mot köp av biljett på plats.
Åk RIB båt i Stockholm

RIB Båt i centrala Stockholm och Stockholms skärgård

Att åka ribbåt är en annorlunda sightseeing genom centrala Stockholms vattenvägar och ut i den fantastiskt vackra skärgården. Rib Stockholm tar er från Strandvägen och ni glider ut i lugn takt förbi flera av Stockholms sevärdheter som Vasaskeppet, Gamla Stan och Gröna Lund. När ni lämnar centrala Stockholm och kommer ut i skärgården ökar farten och ni får känna den där pirriga känslan i kroppen när farten tar i. RIB-båten tar er ut till Vaxholm och sedan bär färden tillbaka in mot Stockholm.

Har ni aldrig åkt ribbåt tidigare vill vi tipsa om en kul aktivitet ni kan göra under ert besök i Stockholm då ribturer går i alla väder året om (undantag vid dimma, åska och kraftig storm).

Datum: Utvalda dagar året om
Tid: 2 tim Adress: Kajplats 17, Strandvägen, Stockholm
Övrigt: Från 12 år. Gravida samt personer med rygg- och nackbesvär avrådes att åka ribbåt.

Biljetter presenteras i samarbete med arrangören Rib Stockholm. All bokning genomförs direkt i Rib Stockholms bokningssystem. Vid frågor efter bokning kontakta Rib Stockholm.
Båttur till Drottningsholms Slott i Stockholm

Båtresa till Drottningholm Slott

Gör en båttur till Drottningholms slott från centrala Stockholm. Drottningholms Slott är Sveriges bäst bevarade kungliga palats. Slottet är från slutet av 1600-talet. 1981 flyttade kungafamiljen in och idag är det Kungaparets bostad. Slottet ligger på Lovön i Mälaren. I slottområdet kan du se det Kina Slott, Drottningholms Slottsteater och den vackra Drottningholms slottspark.

Du har flera olika biljettalternativ att välja på
Välj bland båtresa till Drottningholm Slott, båtresa med mat till Drottningholms Slott och för dig som reser ofta kan du även köpa ett säsongskort till Drottningholm under sommaren.

Önskar du gå in i Drottningholms Slott?
Då kan du köpa entrébiljett som tillval till din båtbiljett vid köptillfället. Du kan också komplettera med biljett till Kina Slott och Drottningholms Slottsteater.

Säsong: 29 apr - 23 sep, 2023
Tid: 1 tim

Boka Vaxholms Kastell i Stockholm

Båttur till Vaxholms Kastell i Stockholm

Ta en båttur till fästningen Vaxholms Kastell under sommaren. Båt går ifrån centrala Stockholm till Vaxholms Kastell. Här kan du också besöka Vaxholms Fästnings museum (Obs entrébiljett ingår ej). De dagar museet är öppet finns även god mat och fika på Bistro Kastellet. Vaxholms fästning är en spännande plats för hela familjen. I Stockholm finns många roliga aktiviteter för barn att uppleva.

I biljetten ingår båttur.

Entré till Vaxholms Fästnings Museum: För dig som vill uppleva flera attraktioner i Stockholm under några dagar passar ett Go City Stockholm Pass bra. I detta stadskort ingår också fri entré till Vaxholms Fästnings Museum. Om du inte önskar detta stadskort så får du reducerat pris på entrébiljett till museet mot uppvisande av din Strömma båtbiljett.

Säsong: 15 maj - 27 aug, 2023
Tid: 50 min

Hop on Hop off buss och båt och inträde till Abbamuseet i Stockholm

Hop on/Hop off buss och båt + ABBA The Museum

Kombinera att se Stockholm med Hop on/Hop off båtar och bussar. I biljetten ingår även entré till ABBA The Museum på Djurgården. Enkelt att hoppa av och på hur mycket du vill under 24 timmar.

Du kan välja mellan två olika biljetter, antingen med endast buss eller båda alternativen.

Säsong: Hop on Hop off buss, 8 juni - 30 sep 2023
Avgår: Kungliga Operan och 22 andra hållplatser. Tid: 24 tim

OBS! I år 2023 innehåller denna biljett endast Hop on Hop off buss (24 tim) inklusive inträde till ABBA The Museum. Bussen guidar dig genom Stockholm och den stannar även precis utanför Abbamuseet.

Ta förarintyg i Stockholm

Lär dig navigera och regler till sjöss!

Har du ett aktivt båtliv rekommenderas att du tar ett såkallat förarbevis/båtkörkort för båt. Efter kursen känner du dig tryggare och säkrare när du färdas till havs. Efter kursen har du kunskaper i navigering, lagar & regler och kunskap om vad du ska göra om olyckan är framme och inte minst lär du dig gott sjömanskap. Intensivkurs som avslutas med skriftligt prov.

Svensk Båtutbildning erbjuder intensivkurser i förarintyg. All information om kurserna hittar du på deras hemsida.

Boka förarintyg-kurs i Stockholm
Förarintygkurs i Stockholm
Boka Djurgården runt i Stockholm

Djurgården runt

På denna tur blir du guidad med förinspelad guide - vad sägs om Markoolio eller Hasse Alfredsson. Ni passerar centrala Stockholm genom Djurgårdskanalen och sedan tillbaka in mot centrum igen. Ni passerar Vasamuseet och Waldemarsudde. Ni kan köpa fika på båten.

Säsong: 31 mar - 17 dec, 2023
Avgår: Strömkajen Tid: 50 minuter

Boka en hop on hop oss båtttur i Stockholm

Hop on/Hop off Båt (24 tim/72 tim)

Ett bra sätt att turista i Stockholm är från vattnet. Hoppa på och av så ofta du vill. Båtturen börjar vid Kungliga slottet och passerar Gröna Lund, Vasa Musum och andra populära platser i Stockholm. Välj mellan 24/72 tim biljett.

Biljetten gäller i 24 timmar eller 72 timmar. 8 olika hållplatser.

Säsong: 3 jun - 3 sep, 2023
Avgår: Kungliga slottet och 8 andra hållplatser. Tid: 24 tim, 72 tim

Annorlunda båtturer i Stockholm!

Upplev Stockholm med en annorlunda båttur. Här får du två tips!

Stockholm Ocean Bus
Amfibiebuss i Stockholm
Centrala Stockholm | till Juni 2023

Ocean Bus tar dig runt Stockholm både på land och vatten. Den börjar som en buss som sedan kör rakt ner i vattnet och blir en båt.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Sightseeing med elbåt i Stockholm
Sightseeing med Elbåt i Stockholm
Centrala Stockholm | till Okt 2023

En nyhet i Stockholm! Se Stockholm ombord den första elbåten. Du färdas ljudlöst fram på vattnet och kommer nära inpå kända platser. Ta gärna med egen fika ombord.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Boka en båttur till Vaxholm i Stockholms skärgård

Stockholm - Vaxholm med båt

Res till Vaxholm med båt. Besök denna pittoreska platsen vid vattnet. Här får du uppleva historia från 1500-talet. Missa inte att göra ett besök på Vaxholms Kastell. Gustav Vasa grundade citadellet i början av 16oo-talet. Gå runt och besök hamnen och sitt ner och ta en fika. Du kan välja på två olika turen. En som är lite kortare och en som är lite längre. Den längre turen är med Cinderellabåtarna.

Säsong: hela året runt, S/S Stockholm/M/S Östanå
Avgår: Strandvägen Tid: 50 min - 3 timmar (beroede på vilken tur ni väljer)

Kryssning på Hjälmare Kanal

Kryssning på Hjälmare Kanal - välj lunch eller middag

På denna kanaltur mellan sträckan Kungsör - Notholmen i Hjälmarens Kanal passerar ni nio slussar! Alla slussar öppnas för hand precis som det gjorde för 400 år sedan. Ni passerar anor från Gustav Vasas tid med grönskande ängar, betesmarker och fantastiska ekhagar.

Välj lunch- eller middagskryssning.

Säsong: åter 2024 !
Tid: 4 tim & 30 minuter

Boka en mälarkryssning till Gripsholms slott

Mälarkryssning till Mariefred med Gripsholms Slott

Åk båt till Mariefred och gör ett besök på Gripsholms slott som är från 1537. Det kungliga slottet har anor från vasatiden och här finns saker som har stått oförändrade sedan 1500-talet. På området finns även Gustav III teater. Slottet ligger mycket vackert vid Mälaren. Ni åker med "Ångbåten S/S Mariefred". Ombord finns cafeteria och ni kan även äta lunch och middag. Förboka gärna entre till Gripsholms slott. Entrébiljetten till Gripsholms ingår med guidning.

Ni kan även blanda er tur med att välja åka ångtåg tillbaka från Mariefred och därefter från Taxinge Näsby åker ni med veteranbuss tillbaka till Stockholm. Väljer ni denna tur blir resan ca 3 timmar kortare.

Säsong: 3 jun - 27 aug, 2023
Tid: 10 tim (7 tim med tåg och veteranbuss tillbaka från Mariefred)

Boka en båttur till Sandhman med cinderellabåtarna

Strömma kanalturen till Sandhamn

Ta en tur till Sandhamn med M/S Strömma Kanal. Ombord berättar guiden om det som passeras längs vägen. Ni kan välja mellan olika turer inkl mat eller inte. När båten lagt till i Sandhamn väntar en guidad rundvandring

Ombord kan ni köpa mat och dryck.

Säsong: 17 jun - 20 aug, 2023
Avgår: Nybrohamnen Tid: 8 tim

Boka en kanaltur till Sandhamn i Stockholm skärgård

Cinderellabåtarna till Sandhamn

Resa snabbt till populära Sandhamn. Du kan sitta på soldäck och få en fin utsikt över omgivningarna. Gå gärna längs strandpromenaden och besök de små inrednings- och klädesbutiker samt flera olika konstnärsgallerier. Det finns också glasskiosk, barer och restauranger på ön. Du kan få en fantastisk utsikt över havet om du tar dig upp till Kvarnberget. Ta gärna med badkläder och besök stranden.

Välj också om du vill äta mat ombord kan du boka lunch eller middagskryssning.

Säsong: 28 apr - 16 okt 2023
Tid: 2 tim och 10 minuter

Boka en tur till Artipelag Konstmuseum i Stockhoms skärgård

Stora Kanalturen till Artipelag Konstmuseum

Båtturen går genom Skurusundet till Värmdö. Du kommer till konstgalleriet i Stockholms skärgård. Gå runt det vackra området, du kan tex gå en lång strandpromenad. Du kan köpa designer varor i presentbutiken. Notera! Entré till museet ingår ej i biljetten. Du bokar enkel eller tur/retur biljett.

Säsong: 6 maj - 24 sep, 2023
Tid: 1 tim & 35 minuter

Boka en tur till Fjäderholmarna med Strömma

Båt till Fjäderholmarna

Besök Fjäderholmarna. En kort båttur från Stockholms stad. Tillbringa en hel dag eller bara några timmar där. Ta med dig baddräkten och ta ett dopp i vattnet, besök ett museum, promenera runt och besök de små butikerna. Prova öl i det lokala bryggeriet. Har du förbokat din biljett och är där 15 minuter innan avgång prioriteras du för ombordstigning om du står i förbokad biljettkön.

Säsong: 29 apr - 29 sep 2023
Avgår: Strandvägen Tid: 30 minuter

Boka en tur till SKokloster Slott i Stockholm

Skokloster Slott

Det nuvarande slottet byggdes 1654-1676 av greven och fältmarsel Carl Gustaf Wrangel under den svenska stormaktens mest blomstrande period. På din båttur till slottet talar en värd om sevärdheterna ni passerar längs vägen. Besök slottet och upplev unika möbler, målningar och rumsinredning från 1700-talet. Entré till slottet ingår.

Säsong: 29 jun - 13 aug, 2023
Tid: 8 tim & 45 minuter

Boka en båttur tilll Sigtuna

Guidad båttur till Sigtuna

Resa till Sigtuna med båt. Sigtuna var den första riktiga staden i Sverige och grundades år 980. Den första kristna kungen, Olof Skötkonung bodde här och bestämde sig för att de första svenska mynten skulle göras här. Du kommer att resa på lugnt vatten genom sjön Mälaren till Sigtuna. I Sigtuna kan du se gamla kyrkor, runstenar och ruiner. Många objekt är från mellan vikinga och medeltiden.

Ombord finns en cafeteria.

Säsong: 29 jun - 13 aug, 2023
Avgår: Klara Mälarstrand Tid: 8 tim & 30 minuter

Cinderellabåtarna till Gallnö i Stockholm

Cinderellabåtarna till Gallnö

Åk till Gällnö under sommaren en lugn och stillsam ö i mellanskärgården. Du kan bada här och du kan även natta över på deras vandrarhem. Du åker hit på ca 1,5 tim. Ön är ca 500 hektar stor och består mest av blandskog, beteshagar och odlad mark. Korna betar i de stora hagarna. Under sommaren finns en handelsbod och ett café med rättigheter.

Båten har kafeteria.

Säsong: 28 apr - 16 okt 2023
Tid: 1 tim & 30 minuter

Boka en tusen öars kryssning i Stockholms skärgård

Tusen öars kryssning med tvårättersmiddag eller husmanskost

Denna långa båttur tar dig till många olika platser i Stockholms skärgård. Du kommer att besöka tre öar och du kommer att få en guidad tur på varje ställe. Alla måltider ingår men inte dryckerna. Du kommer att resa med M / S Waxholm III som byggdes 1903. Ett bra val när du vill tillbringa en hel dag i Stockholms skärgård.

Inkl. förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag.

Säsong: 29 jun - 2 sep, 2023
Tid: 11 tim

Boka en tur till Finnhamn i Stockholms skärgård

Cinderellabåtarna till Finnhamn

Åk till Finnhamn under en dagstur och stanna till och bada eller varför inte sova över på STF Vandrarhem. Finns fina badvikar och ett Cafe om du blir sugen på något gott. För öborna drivs verksamheterna på ön med stor tanke på miljön.

Säsong: 28 apr - 17 sep 2023
Avgår: Strandvägen Tid: 2 tim & 10 minuter

Boka en tur till Södra Ingmarsö i Stockholm

Cinderellabåtarna till Södra Ingmarsö

Åk med båten ut till Ingmarsö - Stockholms mest befolkade ö. Här kan du förgylla din dag med många olika aktiviteter som bla bada, cykla, vandra, fiska. Ni kan hämta en karta över vandringsleder i öns affär. Här finns en affär, post, apotek, bageri och krog. Ombord båten finns det möjlighet att köpa mat och dryck.

Säsong: 28 apr - 17 sep 2023
Tid: 1 tim & 55 minuter

Boka en vintertur i Stockholm med båt

Stockholm vintertur

Ni reser med båt genom Stockholm mot ert mål - mot Fjäderholmarna. Guiden berättar ombord om det ni ser. Självklart kan ni gå upp på övre däck (utomhus). Ni kan värma er med fällar eller fleecefiltar. Finns en cafeteria ombord där ni kan köpa värmande drycker. Ni kan även kombinera turen via buss och båt.

Säsong: 1 jan - 31 mar, 2023
Avgår: Strömkajen Tid: 1 tim & 15 minuter

Boka stora kanalturen tilll Gustavsberg

Stora Kanalturen till Gustavsberg

På denna tur på fartyget M/S Gustafsberg VII passerar ni genom Skurusundet och Baggensstäkets passager. Det blir också ett stopp vid Hålludden där den kända konsthallen Artipelag ligger belägen. Ombord finns möjlighet att köpa kaffe med tillbehör.

Säsong: 3 jun - 27 aug, 2023
Tid: 5 tim & 30 minuter

Boka en tur med Strömma till Svartö

Cinderellabåtarna till Svartsö

Åk båt ut till mellanskärgården i Stockholm Skärgåd till en härlig lummig ö - Svartsö. Ta gärna med badräkt då det finns fina insjöar på ön. Självklart kan ni även bada i havet. Ni kan hyra cykel på ön och cykla på trevliga cykelvägar runt ön. Svartsö passar även för vandring. Efter en dagstur på ön kan ni sova över i eget medhavt tält eller ta in på Skärgårdshotellet eller vandrarhemmet. Finns också små enklare stugor eller sjöbodar med bastu att hyra. Ombord finns kafeteria.

Säsong: 28 apr - 17 sep 2023
Avgår: Strandvägen Tid: 1 tim & 30 minuter

Boka en tur med Strömma till Möja

Cinderellabåtarna till Möja

Åk båt till den mysiga skärgårdsmiljön på ön Möja. Ön har ca 280 bofasta. Gör gärna ett besök till öns gamla träkyrka och är ni sugna på god fisk - gör ett besök till fiskrestaurangen Wikströms Fisk. Ni kan promenera och cykla på ön, tyvärr är det ingen direkt badö - stränderna är svårtillgängliga. Ni kan bo över på ön i deras bed & breakfast eller varför inte hyra en egen stuga. Ombord kan ni handla mat och dryck.

Säsong: 28 apr - 17 sep 2023
Tid: 2 tim & 40 minuter

Boka en tur till Birka

Båtresa till Birka

Ta båten från centrala Stockholm till Sveriges första stad, Birka på Björkö i Mälaren. I priset ingår resa tur och retur, entré till museet och guidad visning av fornlämningsområdet.

Beroende på vart du åker ifrån tar det mellan 15 min - 2 timmar med båt att åka ut till ön Björkö. Ombord på båten finns ett café där ni kan köpa enklare rätter, fika, snacks och kalla och varma drycker. Tid på Birka mellan 3-3tim 30 min.

Säsong: 6 maj - 29 okt, 2023, (beroende vart du åker ifrån)
Avgår: Stockholm, Hovgården, Mariefred, Härjarö och Södertälje Tid: det tar olika tid med båten beroende på vart du åker ifrån. På plats 3-3 tim 30 min.

Boka Afternoon Tea i Stockholms skärgård

Afternoon Tea i skärgården

Ombord på M/S Gustafsberg VII dukar krögare Malin Söderströms upp kakor, bakverk och nybakade scones med traditionella tillbehör. Båten är byggd 1912 och som gjord för Afternoon Tea i sina mysiga salonger.

I Afternoon Tea ingår: 1 glas mousserande vin serveras till små landgångar. Bryggt te, scones, marmelader, färskost, smör, ost, mjuk kaka och småbröd. I biljetten ingår båtresa samt Afternoon Tea

Säsong: åter 2023
Avgår: Nybrokajen Tid: 2 tim

Nyårskryssning med Strömma 2023

Stockholm Nyårskryssning

Åk på Nyårskryssning 2023!

Strömma | 31 dec 2023 - 1 jan 2024
Fira in det nya året tillsammans med andra på en Nyårskryssning i Stockholm. Det blir ett lite annorlunda sätt att fira Nyår. Ombord vackra S/S Stockholm och M/S Gustafsberg VII serveras en fantastisk nyårsmeny som är komponerad speciellt för denna kväll. Kvällen inleds med ett glas champagne och vid tolvslaget står ni på första parkett för 12-slagets fyrverkeri över Stockholm!

Populära båtturer i Stockholms skärgård
26 apr - 28 okt, 2023
Nybrokajen Stockholm
Köp biljett
15 maj - 27 aug, 2023
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
29 apr - 29 sep 2023
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
3 jun - 27 aug 2023
Klara Mälarstrand Stockholm
Köp biljett
29 apr - 23 sep 2023
Olika kajplatser Stockholm
Köp biljett
29 jun - 13 aug, 2023
Klara Mälarstrand Stockholm
Köp biljett
31 mar - 17 dec, 2023
Strömkajen Stockholm
Köp biljett
1 apr - 31 dec, 2023
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
6 maj - 29 okt 2023
Klara Mälarstrand Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top