Ticketmaster Presentkort

Gör någon glad med ett presentkort!

Ge bort ett presentkort från Ticketmaster!

Kan du inte komma på en present att ge bort på en födelsedag kan ett presentkort vara ett bra alternativ. Köper du ett Ticketmaster presentkort kan mottagaren själv boka ett event inom komedi, musik, teater eller sport i Stockholm.

Presentkortet passar utmärkt att ges bort under hela året och lite speciellt passar presentkortet som gåva som födelsedagspresent eller som julklapp!

Vi samarbetar med Ticketmaster. Presentkortet gäller i 1 år.

Köp ett presentkort Live it

Ticketmaster Presentkort

Köp ett presentkort till någon som fyller år, en vän eller till någon du vill tacka extra mycket. Presentkortet kommer bli en gåva till någon som älskar komedi, musik, teater, sport, festivaler och andra evenemang över hela Sverige. Mottagaren kan välja och vraka från Ticketmasters utbud. Du kan välja mellan ett E-Presentkort eller ett Fysiskt Kort.

Presentkortet är giltigt under 12 månader och kan användas som betalning/delbetalning av biljetter från inköpsdagen! (gäller endast evenemang i Sverige)

Ett köp presenteras i samarbete med Ticketmaster. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i ditt köp. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster på fölande mailadress: [email protected]. (uppge gärna ordernummer)
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top