Räkkryssning i Stockholm

Frossa i räkor i Stockholms skärgård.

Ta Stockholms räkbåt och frossa i räkor när du kryssar i Stockholms skärgård

Räkor är lika populärt i Stockholm som Göteborg och även i Stockholm kan man ta räkbåt ut i Stockholms skärgård. Ombord blir det räkfrossa och ni äter så mycket räkor ni orkar.

Passa på att ta en räkkryssning under ert besök i Stockholm. Under kryssningen från Stockholm passerar ni flera vackra platser i Stockholms skärgård som ex. Djurgården, Prins Eugens Waldermarsudde, Kvarnholmen, Blockhusudden, Fjäderholmarna, Högberga, Hasseludden, Karlsudd, Rindö och Vaxholm. Glöm inte att gå ut på däck en stund också. Lite frisk havsluft gör susen. För dig som inte är så glad i skaldjur kan istället åka på middagsskryssning i Stockholm..

Räkkryssningar presenteras i samarbete med Strömma. Bokar gör du enkelt via bokningslänkarna nedan.

Räkkryssningen är mycket populär, boka gärna era biljetter i tid online.

Köp biljett till Räkfrossa i Stockholm

Räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkkryssning - Ät så mycket räkor ni orkar

Att lämna Stockholm på kvällen för en Räkkryssning är riktigt mysigt och gott. Ni får ett bord ombord och där serveras ni räkor. Till räkorna blir det såser, bröd och vispat västerbottensmör. När skålen är tom, då kommer det in en ny. Utanför fönstret passerar Stockholms vackra skärgård. Det blir ett stopp vid Vaxholms Kastell där ni kan gå av en kort stund. När räkbåten går tillbaka mot Stockholm kan ni beställa kaffe och dessert eller något att dricka från baren. Ni är hemma vid kaj igen runt 22.30, så en sensommarkväll kan ni njuta av en vacker solnedgång på däck. Denna räktur är verkligen något att unna sig själv och sina vänner.

I biljetten ingår båtresa, räkor och välkomstdrink.

Säsong: 26 apr - 28 okt, 2023
Tid: 3 tim

Köp biljett till räkkryssning i Mälaren

Räkkryssning i Mälaren

Avgång från Köping

Det avgår även en Räkkryssning ifrån Köping som tar dig på en 3 timmar räkkryss ut i Mälaren. För dig som vill åka på kryssning i Mälaren blir detta en jätte fin kvällskryssning då du både får se Mälaren och äta en god räkbuffé ombord. Utöver räkor ingår också en bit Västerbottenpaj samt två sorters såser och nybakat bröd. Efter maten avslutar ni gärna med en god dessert.

Det finns även en sommarkryss med räkfrossa som avgår ifrån Hjälmare Docka och tar dig längs Sveriges äldsta körbara kanal, Hjälmare kanal, och passerar flera av kanalens slussar. Kanalen tillverkades under 1600-talet..

I biljetten ingår båtresa och bordsserverad räkbuffé. Denna räkkryss avgår endast utvalda datum under sommaren.

Säsong: åter 2024
Tid: 3 tim

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Globen SkyView

The Viking Museum

Fotografiska

Båt- och Bussturer m.m

HOTELL I STOCKHOLM

Stockholm erbjuder dig allt ifrån lyxhotell till vandrarhem. Bo centralt vid Gamla Stan så har du gångavstånd till det mesta. Kanske skall du på konsert i Globen eller Friends Arena då är det skönt att bo nära.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Stockholm. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Stockholm:

Hotell nära Stockholms Centralstation

Hotell nära Kungliga Slottet

Hotell nära Gröna Lund

Hotell nära Gamla Stan

Hotell nära Globen / Avicii Arena

Hotell nära Friends Arena

Räkkryssning i Stockholm
26 apr - 28 okt, 2023
M/S Strömma Kanal Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top