Mamma Mia! The Party hotellpaket

En festlig partykväll i Stockholm.

Mamma Mia! The Party tar er till en varm grekisk sommarkväll på Tyrol och Nikos taverna!

I Mamma Mia! The Party nöjespaket ingår det en fantastisk Mamma Mia-upplevelse med god middag och underhållning med feelgood-känsla inklusive övernattning på centralt hotell i Stockholm.

Ni förflyttas till den grekiska ön Skopelos och Nikos taverna. Ni kan vänta er en sprakande helkväll med ABBA låtar och kvällen inkluderar även dans, välkomstouzo, fyrarätters medelhavsmeny och det blir en kväll du sent kommer glömma.

Mamma Mia! The Party hotellpaket presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Mamma Mia! The Party nöjespaket med hotell

Mamma Mia! The Party

Showbiljett + Middag + Hotell

Tyrol | 29 aug - 24 nov 2024
En härlig varm sommarkväll möter er när ni stiger in på den grekiska tavernan, Nikos. Tyrol har förvandlats till en exotisk grekisk miljö. Du serveras en god medelhavsmeny bestående av bland annat mezes, förrätt, huvudrätt och avslutningsvis en härlig dessert. Till maten bjuds du på underhållning där det känns som du är med i en fortsättning på Mamma Mia-filmerna. Bland borden sjungs och dansas det. Och för er som känner att ni vill svänga loss...ja då är det bara att bjuda upp till dans. Det lovas att det bjuds på en och annan ABBA-låt. En härlig upplevelse som du lever på länge.

2024 sägs bli Mamma Mia! The Partys sista säsong efter flera års succé och över en miljon gäster.

I paketet ingår: Showbiljett + Medelhavsmiddag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Tyrol, Gröna Lund, Lilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Tyrol
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top