Mamma Mia! The Party hotellpaket

En festlig partykväll i Stockholm.

Välkommen till en varm grekisk sommarkväll!

I detta nöjespaket ingår det en fantastisk Mamma Mia-upplevelse med god middag och underhållning med feelgood-känsla inklusive övernattning på centralt hotell i Stockholm. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Mamma Mia! The Party nöjespaket

Mamma Mia! The Party

Showbiljett + Middag + Hotell

Tyrol | 1 jan 2020 - 5 april 2020
En härlig varm sommarkväll möter er när ni stiger in på den grekiska tavernan, Nikos. Tyrol har förvandlats till en exotisk grekisk miljö. Du serveras en god medelhavsmeny bestående av bland annat mezes, förrätt, huvudrätt och avslutningsvis en härlig dessert. Till maten bjuds du på underhållning där det känns som du är med i en fortsättning på Mamma Mia-filmerna. Bland borden sjungs och dansas det. Och för er som känner att ni vill svänga loss...ja då är det bara att bjuda upp till dans. Det lovas att det bjuds på en och annan ABBA-låt. En härlig upplevelse som du lever på länge.

I paketet ingår: Showbiljett + Medelhavsmiddag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Tyrol, Lilla Allmänna Gränd 9, Stockholm
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Tyrol
Mamma Mia The Party i Stockholm
1 jan 2020- 5 april 2020
Tyrol Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top