Stockholm matkryssningar

Boka en mysig båttur.

Ät lunch, brunch eller middag i Stockholms skärgård!

Att äta lunch, brunch, afternoon tea eller middag ombord en båt i Stockholms skärgård är en mysig upplevelse. Det blir inte bara god mat utan en trevlig båttur ut i Stockholms fantastiska skärgård. Vad sägs om att fira mamma eller pappa med en båtkryssning. Boka hela gänget på jobbet för en kväll i skärgården eller fira en vän som fyller jämna år.

Nedan presenteras olika matkryssningar i samarbete med Strömma. Vissa turer avgår året om medans andra går på säsong. Brunchkryssning avgår på lördagar och söndagar och är mycket populär. En annan mycket populär kryssning är Räkkryssningen där du frossar i räkor. Du har också flera andra middagkryssningar att välja på.

Bokar gör du enkelt via bokningslänkarna intill varje tur nedan.

Många matkryssningar är populära så boka gärna era biljetter online.

Köp biljett till brunchkryssning i Stockholm

Brunchkryssning

En trevlig båttur i Stockholms inre arhipelago med matbuffé är ett mycket trevligt alternativ att tillbringa en lördag eller söndag på. Resan är tre timmar och buffén har traditionella svenska rätter, både kallt och varmt kött. Du kan också välja sallad och bröd och naturligtvis efterrätt. Från bordet kan du sitta och äta och samtidigt njuta av miljön. Du kan också gå ut på promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt när båten kryssar i Stockholms inre skärgård.

I biljetten ingår båtresa inkl. brunchbuffé.

Säsong: 10 feb - 31 dec, 2024
Avgår: Lör-Sön. Tid: 3 tim

Köp biljett till Räkfrossa i Stockholm

Räkfrossa - i Stockholms skärgård!

Var passar väl bättre för en räkfrossa än ombord ett fartyg med världens vackraste skärgård glidandes förbi utanför fönstret? Du kommer serveras en generös skål med räkor till ditt bord. När den tar slut kommer det in en ny skål ! Till räkorna serveras det goda tillbehör som sås, bröd och vispat Västerbottensmör. Vid ombordstigning serveras ett glas bubbel..

I biljetten ingår båtresa, räkbuffé och välkomstdrink.

Säsong: 24 apr - 27 okt, 2024
Tid: 3 tim

Köp biljett till lilla skärgårdsturen med lunch i Stockholm

Lilla Skärgårdsturen med lunch

Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt njuta av krögarens lunch. Turen går med M/S Östanå I, ett klassiskt skärgårdsfartyg byggd 1906.

I biljetten ingår båtresa, plats i restaurangen samt varmrätt. Gör ditt val av varmrätt i samband med bokning av båtresan. Du kan även lägga till dessert.

Säsong: Året om
Tid: 2.5 tim

Boka middagskryssning med S/S Stockholm

Middagskryssning i skärgården med S/S Stockholm

Kryssa med S/S Stockholm och ät god mat med vänner, föräldrar eller varför inte med hela familjen. Ett vackert fartyg från 1931. Ombord finns en härlig à la carte-meny som serveras i den vackra matsalen. Du väljer vilken meny du vill äta när du genomför din boknin eller ombord.

I biljetten ingår: kryssning och reserverad restaurangplats & middag.

Kommer det med barn på resan kan de hämta mat från en barnbuffé som dukas upp ombord. Barnbuffén finns inte alla dagar så kontrollera om det finns vid din bokning. Det tillkommer även en avgift för barnbuffén.

Säsong: 7 mar - 10 nov 2024
Tid: 3 tim

Köp biljett till Skärgårdskryssning med trubadur i Stockholm

Skärgårdskryssning med trubadur och buffé

Lämna Stockholm på kvällen för en härlig middagskryssning ut i skärgården. Ombord serveras en välkomponerad middagsbuffé och live trubadurunderhållning. På buffén finns både fisk, köt och vegetariska alternativ att välja bland. Lägg gärna till en god dessert när du bokar denna kryssning. Under kvällen spelar trubaduren populära svenska och internationella visor och sånger.

I biljetten ingår båtresa, underhållning och middagsbuffé.

Säsong: 8 maj - 15 sep, 2024
Tid: 3 tim

Middagskryssning med Drottningholm i Stockholm

Middagskryssning till Drottningholm

Åk med sekelskiftesfartyget M/S Prins Carl Philip till Drottningholm. Njut av god mat ombord. Under tiden du äter passerar härliga vyer utanför fönstren. Ombord erbjuds middag från a la carte-meny.

I biljetten ingår båtresa och bordsreservation. Kostnad för mat och dryck tillkommer.

Säsong: 3 jun - 22 sep, 2024
Tid: 2.5 tim

Tusen öars kryssning i Stockholm

Tusen öars kryssning inkl middag

Spendera en härlig dag i Stockholms skärgård. M/S Waxholm III tar er till den yttre skärgården. Ni går iland på flera öar (Kymmendö, Bullerö & Sandhamn) under dagen. Finns det tid hinner ni även med ett dopp.

I biljetten ingår: Förmiddagskaffe med liten snitt, lunch, eftermiddagskaffe med kaka, ett glas mousserande vin och tvårättersmiddag är inkluderat. och guidning på de tre öarna.

Ta med dig: Kläder efter väder !

Säsong: 28 jun - 1 sep, 2024
Tid: 11 tim

Boka Lunchkryssning i skärgården

Lunchkryssning i skärgården

Åk på en lunchkryssning ombord på anrika S/S Stockholm ut till Vaxholm. Du färdas genom Stockholms innerskärgård på ett vackert 30-talsfartyg med trevlig matsal i art deco-stil. Upplev en lunch på vatten medans du färdas genom kobbar och skär.

I biljetten ingår kryssning och reserverad restaurangplats. Val av lunchmeny bokas samtidigt med båtresan.

Säsong: 17 jun - 25 aug, 2024
Tid: 3 tim

Boka pizzakryssning i Stockholm

Pizzakryssning i Stockholm

Ta en kvällstur med båt samtidigt som du äter din nygrädde leverade pizza. Förboka ditt pizzaval i samband med bokning av båttur!

I biljetten ingår båttur, pizza och snacks.

Säsong: 29 jun - 11 aug, 2024
Tid: 2.15 tim

Boka Lunchkryssning till Drottningholm

Lunchkryssning till Drottningholm

Du åker på en kryssning på sjön Mälaren med fantastikt utsikt över strandnära villor och grönska. Samtidigt äter du en god lunch.

I biljetten ingår båttur tur och retur eller enkel samt en varmrätt till lunch dryck ej inkluderat.

Säsong: 18 maj - 22 sep, 2024
Tid: 2.15 tim

Båtturer inkl operaföreställning i Stockholm

Nedan är några turer med båt inkl mat inkl ett uppträdande på Drottningholms Slottsteater och Ulrikdals Slottsteater. I år spelas operorna Alcina och Armide.

Boka teaterkryssning

Operakryssning till Ulriksdals Slottsteater

Välkommen på kryssning till Ulriksdals Slottsteater (Confidencen), Sveriges äldsta rokokoteater. Du färdas med båten genom Djurgårdsbrunnskanalen, genom Stocksundet upp till Edsviken och kungliga Ulriksdals slott.

Ombord serveras en delikatesstallrik med svenska smaker samt 1 glas vin/öl alt alkoholfri dryck. Efter båtresan blir det operaföreställning (föreställningen Alcina) på Confidencen.

I biljetten ingår båtresa, delikatesstallrik, ett glas vin/öl eller alkoholfri dryck, sommaropera och bussresa till Stockholm Centralstation.

Säsong: 30 jul - 3 aug, 2024
Tid: 4.5 tim

Boka operakryssning på Drottningholms slottsteater

Opera på Drottningholms Slottsteater

Välkommen på kryssning till Drottningholms slottteater. Du färdas med fartyget M/S Prins Carl Philip till Drottningholm.

Ombord serveras en tvårättersmeny. Efter båtresan blir det operaföreställning (föreställningen Armide) på Drottningholms slottsteater.

I biljetten ingår båtresa med tvårättersmeny (dryck ingår ej i priset) , opera biljett och retur till Stockholm city med buss.

Säsong: 5 aug - 09 aug 2024
Tid: 6 tim

Annorlunda båtturer i Stockholm!

Upplev Stockholm med en annorlunda båttur. Här får du två tips!

Stockholm Ocean Bus
Amfibiebuss i Stockholm
Centrala Stockholm | till Juni 2023

Ocean Bus tar dig runt Stockholm både på land och vatten. Den börjar som en buss som sedan kör rakt ner i vattnet och blir en båt.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Sightseeing med elbåt i Stockholm
Sightseeing med Elbåt i Stockholm
Centrala Stockholm | till Okt 2023

En nyhet i Stockholm! Se Stockholm ombord den första elbåten. Du färdas ljudlöst fram på vattnet och kommer nära inpå kända platser. Ta gärna med egen fika ombord.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Populära matkryssningar i Stockholms skärgård
10 feb - 31 dec, 2024
S/S Stockholm - Strandvägen, Stockholm
Köp biljett
29 jun - 11 aug, 2024
Strömkajen, Stockholm
Köp biljett
24 apr - 27 okt, 2024
Nybrokajen, kajplats 10 Stockholm
Köp biljett
17 jun - 25 aug 2024
Strandvägen, kajplats 16, Stockholm
Köp biljett
7 mar - 10 nov 2024
Strandvägen, kajplats 16, Stockholm
Köp biljett
1 jan - 31 dec, 2024
Strandvägen, kajplats 15, Stockholm
Köp biljett
28 jun - 1 sep, 2024
Nybrokajen, kajplats 9, Stockholm
Köp biljett
1 jan - 31 dec, 2024
Klara Mälarstrand,, Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top