Stand-Up i Stockholm

Boka en rolig Standup kväll.

Gå på Standup i Stockholm 2023 och 2024!

Se både nya och gamla talanger stå på Stand up scener i Stockholm. Att skratta förlöser mycket i kroppen och man mår riktigt gott efter en humorkväll.

Norra Brunn är Stockholms äldsta stand-up scen. Norra Brunn grundades 1989 och på scenen har många kända komiker standuppat. På Norra Brunn kan du äta mat och det finns också en bar som öppnar på kvällen. Det finns flera stand-up ställen i Stockholm som tex: Atlantis, RAW Comedy Club och Maffia Comedy Club.

För dig som vill kombinera en nöjeskväll med standup och övernattning på hotell finns det prisvärda hotellpaket att boka nedan.

Nedan presenterar vi olika stand-up framträdanden i Stockholm. Vad sägs om Måns Möller, Henrik Shyffert och många fler. För biljetter samarbetar vi med Showtic, Ticketmaster och Nöjesresor

Boka Humorkalaset hotellpaket

Humorkalaset Christmas

Stand Up + Hotell

Hamburger Börs | 6 - 21 dec 2023
Det blir plats för skratt ! Boka en kväll med att se din favorit standup artist. Följande delar på datumen under december månad: Johan Glans, David Batra, Henrik Schyffert, Jesper Rönndahl, Måns Möller, Ann Westin och många fler.

I paketet ingår: Standupbiljett + hotellövernattning. (Mat går att lägga till under bokningen)
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Måns Möller - Mitt Perfekta Liv hotellpaket

Måns Möller - Mitt Perfekta Liv

Standup + Hotell

Cirkus | 14, 15, 16 mars 2024 och 20 april, 2024
Se "Måns Möller - Mitt Perfekta Liv" med Måns är "Mitt Perfekta Liv" är fortsättningen på "Jävla Pajas -Det här skojar du inte bort". Måns har fått sin inspiration för showen från sin son Viggo. Hur man ser på livet och vardagen i allmänhet.

I paketet ingår: Standupbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Schyffert Forever hotellpaket

Schyffert Forever

Standup + Hotell

Scalateatern | 2 feb 2024 - 16 feb, 2024
Se "Schyffert Forever" med Henrik som har varit borta från scenen i hela 5 år. Nu är han tillbaka med sin show där han går igenom och skämtar om blandade saker och varför han hatar förstagångsföräldrar och hur han blev borgare när han insåg att man kan få ALL glass själv! och mycket mer!.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Norra Brunn hotellpaket

Norra Brunn

Stand Up + Middag + Hotell

Norra Brunn | 5 jan - 14 dec 2023
Boka en plats för skratt och mat! Norra Brunn har öppet tisdag - lördag. Ni äter inte under förställningen utan det gör ni innan showen. Baren är öppen hela kvällen. Lyssna på stand-up komedi och skratta och slappna av med mat och dryck.

I paketet ingår: Standupbiljett + Middag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Globen SkyView

The Viking Museum

Fotografiska

Båt- och Bussturer m.m

Boka Jonas Gardell hotellpaket

Jonas Gardell

Showbiljett + Hotell

Intiman | 21 sep - 9 dec 2023
Jonas Gardell uppträder på Intiman med sin show: "Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen!"

Jonas Gardell om livet och att man faktiskt inte kan leva om det. För det vet väl alla!

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Messiah Hallberg Live hotellpaket

Messiah Hallberg Live

Stand Up + Hotell

Nya Cirkus | 17 dec, 2023
Lyssna till komikern Messiah Hellberg som hittat in i svenska hjärtan med sina stand-up shower. Han är en mycket uppskattad komiker enligt många kritiker. Showen baseras sig på Messiahs uppplevelser under pandemin. Det blir självklart plats för skratt och värme i decembermörkret!

I paketet ingår: Standupbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Fredrik Andersson Stand up

Fredrik Andersson

Stand Up

China Teatern | 12 dec, 2023
Tidigare var Fredrik Andersson skämtskrivare åt andra komiker. Nu står han själv på scenen! Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat.

Vad ingår: Standupbiljett.

Boka Maffia Comecy Club

Maffia Comedy Club

Stand Up

Scandic Malmen | 21 okt 2023 - 25 maj 2024
Lyssna till och kom och se Stand-up med kända och nya stand-uppare på scen! Scandic Malmen ligger på Södermalm i Stockholm och varje helg kan du lyssna på Stand Up.

Vad ingår: Standupbiljett.

Lennie Norman Best of Gubbvarning Live i Stockholm

Lennie Norman

Best of Gubbvarning Live - Finalen

Intiman | 6 mars och 9 apr 2024
Sedan 2018 har Lennie Norman gjort succé över hela Sverige med sin Gubbvarning show. Under 2024 är det också 35 år sedan som Lennie Norman gjorde sin debut som stand up komiker. Ta nu chansen att se denna underbara förställning där Lennie som vanligt på sitt eget lilla sätt skärskådar tiden vi lever i och hur en gubbes funderingar och tankar ter sig i den moderna och galna värld vi lever i. Denna gång blir det Best of Gubbvarning Live och det sägs vara Finalen! Men vem vet...kanske kommer han tillbaka någongång i framtiden igen.

Boka Ann Westin Stand up

Ann Westin

Stand Up

Intiman | 7 mars, 2024
Det blir lite smått och gott från Ann Westin i sin standup show - Utom Kontroll.

Vad ingår: Standupbiljett.

Biljetter till Anakronisterna i Stockholm

Anakronisterna

Per Andersson, Claes Eriksson, Andreas T Olsson

Intiman | 4 apr - 11 maj 2024
Anakronisterna är en show av och med Per Andersson, Claes Eriksson och Andreas T Olsson. När dessa tre herrar skapar något tillsammans kan vi nog förbereda oss på både humor och invecklade förklaringar. Anakronism är ett ord som betyder att något (föremål, begrepp, händelse, etc.) placeras i fel tidsepok. Till exempel om någon använder en mobiltelefon i en film som utspelar sig på 1800-talet.

Och så här sägs det om showen."någon som tycker att det som fanns förr och fortfarande finns, men inte borde finnas borde finnas – kommer dessa tre herrar att bjuda på ett nedslag i samtiden där formen av nedslagen är anakronistiska, det vill säga sång, sketch, monolog, de klassiska revybyggstenarna, medan det innehållsmässiga är rykande färskt och till och med så "up to date" att inget av det ännu hänt. Hur är detta möjligt, frågar sig vän av ordning. Det är inte möjligt, är svaret, med tillägget: Endast det omöjliga är intressant." Ja mer invecklat än så här kan det nog inte bli :-)

Klas Hallberg Stockholm

Klas Hallberg

Att leva innan man dör

Oscarsteatern | 12 dec 2023 och 9 apr 2024
En skrattfest om livets allvar med Klas Hallberg. Med all oro i världen och en tuffare framtid och en pandemi bakom oss....hur skall man kunna leva....för det ska vi ju....leva innan man dör. Så här säger Klas om showen: Det kommer att bli en skrattfest – jag lovar. Och det kommer att bli allvarsamt och berörande. Jag lovar. Nu kör vi!

Om Stand Up

Standup eller Ståuppkomik är inspirerad från amerikansk stand up comedy och självklart omgjord till svensk humor, där oftast en person står på scen.

Den första moderna standup-klubben var Stand Up Comedy Klubben (SUCK) som grundades 1988 i Stockholm av Bertil Goldberg, Jonas Hallberg och Adde Malmberg. SUCK ingår idag i ståuppstället Norra Brunn.

Men om man bara tänker på själva humorn och de ämnen som berörs i standup så har ju standup funnits mycket längre innan de specifika standupklubbarna öppnade. Vi har ju komiker som Hasse och Tage, Magnus och Brasse som roat under lång tid på revyscener i Sverige. Dessa fantastiska komiker kan sägas vara föregångare till dagens standup-komiker.

Även TV har uppmärksammat standup genren. Under 90-talet gjorde TV-programmet "Släng dig i Brunnen" succé och flera av dagens standuppare blev kända för hela svenska folket.

Populära Standup i Stockholm
21 okt 2023 - 25 maj 2024
Scandic Malmen Stockholm
Köp biljett
12 dec 2023
China Teatern Stockholm
Köp biljett
17 dec 2023
Nya Cirkus Stockholm
Köp biljett
6 - 21 dec 2023
Hamburgerbörs Stockholm
Köp biljett
5 jan - 14 dec 2023
Norra Brunn Stockholm
Köp biljett
14,15,16 mars 2024 & 20 april, 2024
Cirkus Stockholm
Köp biljett
2 feb 2024 - 16 feb, 2024
Scalateatern Stockholm
Köp biljett
7 mars 2024
Intiman Stockholm
Köp biljett
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top