Kör Ferrari och Lamborghini

Upplev dessa coola sportbilar.

Upplev känslan av att köra en sportbil som Ferrari och Lamborghini!

Det är nog många som drömmer om att få köra en sportbil som Ferrari och Lamborghini! Nu behöver det inte stanna vid en dröm, utan du kan faktiskt själv få ratta någon av dessa coola sportbilar. Sicken känsla! Du går igenom körningen med kunniga instruktörer som har lång erfarenhet av sportbilar. Förutom att provköra Ferrari och Lamborghini kan du även köpa provkörning med en riktig muskelbil, Dodge Challenger Hellcat, köra Porsche, Nissan GT-R eller Aston Martin. Köp till dig själv eller varför inte ge bort en upplevelse med adrenalin till någon du vet gillar fart och fläkt. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan. Not! Rabattkoden gäller ej på nedsatta priser.

Kör Ferrari i Stockholm

Kör Ferrari

Ferrari är ett välkänt bilmärke inom racingvärlden. Nu har du möjlighet att få köra en. På mindre än 4 sekunder kommer du upp 100 km/tim. Toppfarten på en ferrari ligger på 320 km/h.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sep
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Kör Lamborghini i Stockholm

Kör Lamborghini

Lamborghini är en italiensk skönhet. Luta dig tillbaks och accelerera upp till 100 kilometer i timmen på under 4 sekunder. En riktigt härlig känsla. I denna sportbil kan man komma upp i farter som 325 km/h.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sep
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Kör Lamborghini och Ferrari i Stockholm

Kör Lamborghini och Ferrari

Du kanske skulle vilja provköra både en Lamborghini och Ferrari? Ja det kan du göra med denna upplevelse. Kör båda italienska sportbilarna under samma dag. Känn trycket i sätet när du sätter gasen i botten, wow!

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Sep
Tid: 15 km körning i vardera bil

Kör Dodge Challenger Hellcat i Stockholm

Kör Dodge Challenger Hellcat

Dodge Challenger Hellcat kallas världen snabbaste muskelbil. Den kör ifrån både Ferrari och Lamborghini med sin toppfart på 333 km/h. Endast några Dodge Challenger Hellcat modeller finns i Sverige och nu har du möjlighet att provköra en.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Maj - Okt
Tid: Välj bland olika sträckor (12 km - 40 km)

Kör Porsche i Stockholm

Kör Porsche

Att äga en Porsche är nog lite av en dröm för många. Men för dig som inte äger en kan du nu få provköra denna snygga sportbil. 500 hästkrafter tar dig fram när du sätter gasen i botten.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Apr - Okt
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Kör Nissan GT-R i Stockholm

Kör Nissan GT-R

Nissan GT-R är en riktig skönhet och snabb. Den är utrustad med över 600 hästkrafter och går från 0 till 100 kilometer i timmen på bara 2,8 sekunder. Det är snabbt det. Nu har du chansen att provköra en.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Apr - Okt
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Kör Aston Martin i Stockholm

Kör Aston Martin

Aston Martin är nog en av världens mest eleganta sportbilar. Känn dig som James Bond när du sätter dig bakom ratten och V8:an börjar mullra. En riktig pirr i magen känsla och känsla av lyx.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Apr - Okt
Tid: Välj bland olika sträckor (8 km - 30 km)

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm
Populära upplevelser med sportbil
1 maj-30 sep 2023
Landsvägar / Motorväg Stockholm
Köp biljett
1 maj-30 sep 2023
Landsvägar / Motorväg Stockholm
Köp biljett
1 maj-31 okt 2023
Landsvägar/Motorväg Stockholm
Köp biljett

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com. Bilder: Upplevelse, Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top