Stockholm Slottsturer

Besök ett slott i Stockholm.

Ta en båttur till ett slott i Stockholm

Åk båt och gör ett besök på ett slott i Stockholm!
Ta en båttur till ett slott i Stockholms skärgård. När du besöker ett slott kommer du att uppleva en fantastisk resa med båt. Vad sägs om slottet var Kungaparets liv - Drottningholms slott eller resa med ångbåt till Gripsholms slott.

Vi samarbetar med Strömma med turerna till olika slott i Stockholm. Strömma.

Båt till/från Drottningholms slott

Båt till/från Drottningholms slott

Gör en båttur till Drottningholms slott. Det är Sveriges bäst bevarade kungliga palats. Den är från slutet av 1600-talet. Slottet ligger på Lovön i Mälaren. På slottsområdet kan du se den kinesiska paviljongen, Drottningholms hovteater, Lilla Kina, det gotiska tornet, kantonen och flera områden. Flera olika alternativ vid bokning.

Säsong: 21 Maj - 25 Sept, 2022
Tide: 1 tim

Båtutflykt till Skokloster Slott

Båtutflykt till Skokloster Slott

Det nuvarande slottet byggdes 1654-1676 av greve och fältmarskalk Carl Gustaf Wrangel under den svenska stormaktstidens mest blomstrande period. På din båttur till slottet berättar en värd om sevärdheterna du passerar längs vägen. Besök slottet och upplev unika möbler, målningar och rumsinredningar från 1600-talet. Entré till slottet ingår.

Säsong: 1 Juli - 14 Aug, 2022
Tid: 8 tim & 45 minuter

Book Trip to Gripsholm Castle

Mälarkryssning till Mariefred och Gripsholms Slott

Åk en båttur till Mariefred och besök Gripsholms slott som har anor från 1537. Det kungliga slottet har anor från fickåldern och det finns saker som har varit oförändrade sedan 1500-talet. I närheten finns även Gustav III-teatern. Slottet är mycket vackert beläget vid Mälaren. Ombord finns en cafeteria och du kan även äta lunch och middag. Förboka tack. Entré till Gripsholms slott ingår i biljetten.

Du har cirka 3 timmar på dig att besöka slottet.

Säsong: 4 Juni - 28 Aug, 2022
Tid: 10 timmar

Populära turer via Mälaren till ett slott i Stockholm
21 Maj -25 Sept, 2022
Klara Mälarstrand, Stockholm
Buy ticket
4 Juni - 28 Aug, 2022
Klara Mälarstrand, berth 6, Stockholm
Buy ticket
1 Juli - 14 Aug, 2022
Strömkajen Stockholm
Buy ticket
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi förbehåller oss rätten att ev. innehållsförändringar. Se alltid till att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Om du har några frågor om din bokning, vänligen kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top