Stockholm Slottsturer

Besök ett slott i Stockholm.

Ta en båttur till ett slott i Stockholm

Åk båt och gör ett besök på ett slott i Stockholm!

Ta en båttur till ett slott i Stockholms skärgård. När du besöker ett slott kommer du att uppleva en fantastisk resa med båt. Vad sägs om slottet var Kungaparets liv - Drottningholms slott som finns med på Unescos världsarvslista. En båttur till Mariefred är trevlig där du kan besöka Gripsholms slott, som går tillbaka till 1537. Du åker med ångbåt till Gripsholms slott.

Vi samarbetar med Strömma med turerna till olika slott i Stockholm. Strömma.

Båt till/från Drottningholms slott

Båt till/från Drottningholms slott

Gör en båttur till Drottningholms slott. Det är Sveriges bäst bevarade kungliga palats. Den är från slutet av 1600-talet. Slottet ligger på Lovön i Mälaren. På slottsområdet kan du se den kinesiska paviljongen, Drottningholms hovteater, Lilla Kina, det gotiska tornet, kantonen och flera områden. Flera olika alternativ vid bokning om du föredrar lunch eller inte. Drottningholms slott finns med på Unescos världsarvslista.

Säsong: 29 April - 23 Sept, 2023
Tide: 1 tim

Båtutflykt till Skokloster Slott

Båtutflykt till Skokloster Slott

Det nuvarande slottet byggdes 1654-1676 av greve och fältmarskalk Carl Gustaf Wrangel under den svenska stormaktstidens mest blomstrande period. På din båttur till slottet berättar en värd om sevärdheterna du passerar längs vägen. Besök slottet och upplev unika möbler, målningar och rumsinredningar från 1600-talet. Entré till slottet ingår.

Säsong: 29 jun - 13 aug, 2023
Tid: 8 tim & 45 minuter

Book Trip to Gripsholm Castle

Mälarkryssning till Mariefred och Gripsholms Slott

Åk en båttur till Mariefred och besök Gripsholms slott som har anor från 1537. Det kungliga slottet har anor från fickåldern och det finns saker som har varit oförändrade sedan 1500-talet. I närheten finns även Gustav III-teatern. Slottet är mycket vackert beläget vid Mälaren. Ni åker med "Ångbåten S/S Mariefred". Ombord finns cafeteria och ni kan även äta lunch och middag. Förboka gärna entrebiljett till Gripsholms slott, som inkluderar en guidad tur på slottet.

Ni kan även blanda er tur med att välja åka ångtåg tillbaka från Mariefred och därefter från Taxinge Näsby åker ni med veteranbuss tillbaka till Stockholm. Väljer ni denna tur blir resan ca 3 timmar kortare.

Säsong: 3 jun - 27 aug, 2023 (7 tim med tåg och veteranbuss tillbaka från Mariefred)
Tid: 10 timmar

 

Populära turer via Mälaren till ett slott i Stockholm
June 3 - Aug 27 2023
Klara Mälarstrand Stockholm
Köp biljett
April 29 - Sept 23, 2023
Klara Mälarstrand Stockholm
Buy ticket
29 juni - 13 aug, 2023
Strömkajen Stockholm
Buy ticket
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi förbehåller oss rätten att ev. innehållsförändringar. Se alltid till att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Om du har några frågor om din bokning, vänligen kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top