Hotellpaket i Stockholm 2023

Boka en nöjesweekend.

I ett nöjespaket ingår det hotell och nöjesbiljett!

Du kan välja mellan flera olika hotellpaket under ditt besök i Stockholm. Varför inte åka till Stockholm och gå på musikal, teater, krogshow eller konsert och kombinera nöjet med en härlig övernattning på hotell. I hotellpaketen ingår Evenemang + Hotell. I vissa förställningar ingår även middag. Njut av ett event i Stockholm under en helg med ett trevligt nöje!

Vad sägs om komikerna, Måns Möller, Shyffert. och flera andra. Eller vad sägs om musikalerna som Änglagård, Moulin Rouge!, Lazarus och en show med Orup. Dessutom kommer Mamma Mia tillbaka till Tyrol 2024. Missa framförallt inte Eldkvarns avskedsturne under år 2024. Eller vad sägs om Magnus Carlsson party inför sitt eget 50-års kalas.

För er som tycker om teater kan se "En runda till" med Björn Kjellman, En midsommarnattsdröm av Shakespeare, och livet om Jussi Björling och flera andra.

Hotellpaketen i Stockholm presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Boka Magnus Carlsson - It´s my Party hotellpaket

Magnus Carlsson - It's My Party

Showbiljett + Hotell

Nya Cirkus | 28 sept 2024
Magnus Carlsson fyller 50 år ! Detta firas med flertalet shower i Sveriges långa land under 2024. Se Magnus Carlsson spela på Nya Cirkus.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Från Broadway till Duvemåla hotellpaket

Från Broadway till Duvemåla

Musikalbiljett + Hotell

Rival /Göta Lejon | 14 sept / 6 nov 2024
Se musikalen Från Broadway till Duvemåla. Har ni inte sett musikalen har ni nu chansen!

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Måns Möller - Mitt Perfekta Liv hotellpaket

Måns Möller - Mitt Perfekta Liv

Standupbiljett + Hotell

Cirkus | 14,15,16 mars 2024 & 20 april, 2024
Se "Måns Möller - Mitt Perfekta Liv" med Måns är "Mitt Perfekta Liv" är fortsättningen på "Jävla Pajas -Det här skojar du inte bort". Måns har fått sin inspiration för showen från sin son Viggo. Hur man ser på livet och vardagen i allmänhet.

I paketet ingår: Standupbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka De e det här vi kallar kärlek biljetter

De´ e´ det här vi kallar kärlek

Musikal fylld med schlagerlåtar

Göta Lejon | 26 sep - 8 dec 2024
För dig som älskar schlager, det här är den ultimata musikalen för dig. I Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek kommer ni få hör den ena schlagerlåten efter den andra. Och wow vilken nostalgi när låtar som Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley spelas. Handlingen utspelar sig i den lilla staden Målinge 1985. Där skall hållas en talangjakt för den kommande Melodifestivalen...som faktiskt tappat tittare. Vad kommer att hända?

De´ e´ det här vi kallar kärlek hotellpaket

För er som önskar kombinera musikalen De´ e´ det här vi kallar kärlek med övernattning på hotell finns prisvärt hotellpaket.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Schyffert Forever hotellpaket

Schyffert Forever

Teaterbiljett + Hotell

Scalateatern | 23 feb - 6 maj & 5 sept - 4 dec, 2024
Se "Schyffert Forever" med Henrik som har varit borta från scenen i hela 5 år. Nu är han tillbaka med sin show där han går igenom och skämtar om blandade saker och varför han hatar förstagångsföräldrar och hur han blev borgare när han insåg att man kan få ALL glass själv! och mycket mer!.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

A show larger than life i Stockholm

Nanne The Best

Nanne Grönvall med The music of Tina Turner

Hamburger Börs | 6 feb - 9 mars 2024 & Nya Cirkus | 11 okt 2024
Nanne Grönvall intar Hamburger Börs med ett gästspel med en minnesvärd hyllningsshow till en av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor, Tina Turner. Tina Turner, som har imponerat och inspirerat människor över hela världen under mer än 60 år, är känd för sina enastående soul- och rocklåtar samt för att vara en förebild för många kvinnliga artister. Det är denna fantastiska karriär och passion för musiken som Nanne Grönvall under 2024 vill hylla med konserten The Best.

Nanne Grönvall växte själv upp med Tina Turners musik och hon har varit en stor inspirationskälla för Nanne både musikaliskt och artistiskt. Ja är det någon som kan tolka Tinas musik och artisteri så är det Nanne. Missa inte detta korta gästspel på Hamburger Börs.

Boka Tommy Körberg Grand Finale hotellpaket

Tommy Körberg - Grand Finale

Showbiljett + Hotell

Skansen Sollidenscenen | 17 aug, 2024
Grand Finale med Tommy Körberg blir en show med musik, andektoder, musikalmusik och så mycket mer.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Pernilla Wahlgrens Happy Ending hotellpaket

Pernilla Wahlgrens Happy Ending

Showbiljett + Hotell

Nya Cirkus | 18 jan 2024 - 28 april & 3 okt - 22 dec, 2024
Nu fortsätter Pernilla Wahlgren med sitt avslut med showen Happy Ending. Det blir sång, dans, sketcher och lite annat smått och gott. Följande personer följer med henne i showen: Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Änglagård Musikalen hotellpaket

Änglagård

Musikalbiljett + Hotell

Oscarsteatern | 7 feb 2024 - 6 okt, 2024
Nu blir succéfilmen Änglagård från 1992 musikal. Två av Sveriges bästa musikalröster ser du i huvudroller. Tommy Körberg som Gottfrid Pettersson och Helen Sjöholm som Rut Flogfält. Musikalen handlar om Fanny och Zac som beger sig hem till den lilla byn Yxared i Västergötland. Fanny är det okända barnbarnet till Erik Zander som precis avlidit som också var ägare till herrgården Änglagård. Byns rikaste man Axel tror att det kommer bli lätt att ta över Änglagård...men alla planer omkullkastas när Fanny kommer dit. Förändringar och nymodernigheter är inget som uppskattas i byn...jo fast av en, Gottfrid.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Svenska Sångboken hotellpaket

Den Svenska Sångboken

Konsertbiljett + Hotell

Berwaldhallen | 2 mars, 2024
Nu blir det svensk musik med Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding. Ni kommer känna igen musik från kända svenskar som tex: Bellman, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Ted Gärdestad, Ulf Lundell, Lisa Ekdahl, Eva Dahlgren, Laleh,och flertalet andra kända musiker..

I paketet ingår: Konsertbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Hotel C Stockholm hotellpaket inklusive ICEBAR Stockholm

Hotel C Stockholm Hela Upplevelsen

Övernattning + ICEBAR Stockholm + Middag + Frukost

Hotel C Stockholm | 2024
Med närhet till det mesta i Stockholm hittar du Hotel C. Här bor du bekvämt under din vistelse i Stockholm. Här hittar du också Stockholms coolaste bar i dubbel bemärkelse ICEBAR Stockholm. Baren håller en temperatur på minus 5 grader. ICEBAR Stockholm är världens första permanenta isbar och den rivs och byggs om varje år av de skickliga isskulptörerna från ICEHOTEL i Jukkasjärvi. I detta hotellpaket ingår det entré och en drink i ICEBAR där du dricker din drink i glas gjorda av is.

I Hotel C finns också restaurangen Swede Hollow där ni serveras en god varmrätt. Restaurangens interiör inspireras av det svenska folkhemmet från 50-70-talet. När sedan natten närmar sig sover ni gott i hotellets sängar och vaknar upp till en god frukostbuffé som en bra start på dagen.

I paketet ingår: hotellövernattning + entré till ICEBAR Stockholm inkl. drink + varmrätt i restaurang Swede Hollow + frukostbuffé.
Hotell: Hotel C Stockholm
Adress: Vasaplan 4 (nära Stockholm Centralstation / T-Centralen och Arlanda Express) .

Önskas hotellpaket utan middag finns paketet Icebar Cool City där det ingår övernattning, entré till ICEBAR Stockholm inkl. drink samt frukostbuffé.

Presenteras i samarbete med Hotel C Stockholm.
Boka musikalen Moulin Rouge hotellpaket

Moulin Rouge!

Musikalbiljett + Hotell

China Teatern | 25 jan - 28 april 2024
2001 kom filmen Moulin Rouge! med Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna. Sedan dess har musikalen Moulin Rouge! gjort succé både på Broadway i New York och på West End i London. I höst 2023 kommer musikalen Moulin Rouge! till Stockholm. Handlingen är en klassiskt kärlekshistoria mellan poeten och författaren Christian och vackra glädjeflickan Satine som jobbar på nattklubben Moulin Rouge! i Paris under 1890-talet. Det blir båda blixförälskade i varandra, men som i de flesta kärlekshistorier finns det alltid saker som sätter käppar i hjulet för kärlek.

Musikalen innehåller en mängd kända låtar. Ni kanske kommer ihåg ledmotivet från filmen "Lady Marmalade" och andra hits från bland andra David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele. I huvudrollerna ser ni Marsha Songcome och Andreas Wijk. I andra roller ser ni bland annat Morgan Alling, Fred Johanson, Alexander Larsson och Anton Ewald.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Lazarus i Stockholm

Lazarus

Musikalbiljett + Hotell

Göta Lejon | 15 feb 2024 - 14 april 2024
Musikalen "Lazarus" kommer till Sverige och Stockholm. Musikalen skriven av David Bowie och dramatikern Enda Walsh. Musikalen hade världspremiär vintern 2015 på New York Theatre Workshop. David Bowie var faktiskt med på premiären. Musikalen i Stockholm blir en egen tolkning. "Lazarus" är inspirerad av romanen "The Man Who Fell to Earth" som filmatiserades 1976 med David Bowie i huvudrollen. "Lazarus" kan varken dö eller åldras efter han har blivit strandsatt. I musikalen spelar bla: Linus Wahlgren, Tove Styrke, Simon J Berger, Björn Bengtsson, Christopher Wollter och Lisa Larsson.

I paketet ingår: musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Orup Bara hotellpaket

Orup Bara

Showbiljett + Hotell

Rival | 18 jan 2024 - 23 mars 2024
Orup sätter upp en enmansshow med sig själv och sin gitarr, flygel och sjunger sitt material. För er som diggar Orup, missa inte denna show!. Bo på härligt hotell och kombinera en kväll med att se Orup.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Moonica Mac konsert i Stockholm

Monica Mac

Konsertbiljett + Hotell

Avicii Arena | 7 dec 2023
Ackompanjerat av stråkar sjunger Moncia Mac både gammalt som nytt material. Monica Mac som egentligen heter Lisa Linnea Brolander. Hennes musikstil är en kombination av Monica Zetterlund och Fleetwood Mac. Därav namnet Monica Mac. Missa inte hennes spelning på Cirkus i Stockholm.

I paketet ingår: Konsertbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka En jäkla massa schlager hotellpaket i Stockholm

Magnus Carlsson & Linda Bengtzing - En jäkla massa schlager

Showbiljett + Hotell

Rival | 24 april 2024
För er som älskar schlagermusik är detta showen ni har väntat på. Både Magnus Carlsson och Linda Bengtzing har deltagit i Melodifestivaln och de kan shclager. Det blir egna mellolåtar, personliga favoritet under showen. Flera gånger har Magnus Carlsson och Linda Bengtzing deltagit i Melodifestivalen och tillsammans har de 16 stycken schlagerbidrag.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka En runda till hotellpaket

En runda till

Evenemangsbiljett + Hotell

Scalateatern | 12 mars - 27 april 2024
En pjäs med Björn Kjellman, Sverrir Gudnason, Christopher Wagelin och Martin Wallström. Pjäsen är baserad på filmen med samma namn som vann en Oscar 2020 för bästa utländska film. Ökar verkligen kreativiteten med mer sprit i kroppen ?

I paketet ingår: Evenemangsbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Mamma Mia hotellpaket

Mamma Mia the Party

Showbiljett + Hotell

Tyrol | 22 feb 2024 - 15 juni 2024
Succen Mamma Mia the Party kommer tillbaka till Stockholm 2024. Missade ni showen tidigare har ni nu möjlighet att se showen igen där det startade. Det blir musik med ABBA:s låtar, fyrarätters medelhavsmeny och mycket sång och dans.

I paketet ingår: Showbiljett, fyrarätters meny + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Eldkvarn hotellpaket

Eldkvarn

Konsertbiljett + Hotell

Mosebacketerassen | 25 aug 2024
Eldvarns avslutningsturné i Sverige startar i Folkets Park i Malmö den 5 juni och avslutas med en storstilad finalspelning på Mosebacke i Stockholm den 25 augusti. Det som var tänkt som sista spelningen i sin hemstad Norrköping den 26 juli 2023 blev en stor avskedsfest med flera spelningar i hela Sverige. Missa inte Eldkvarns sista spelning i Stockholm.

I paketet ingår: Konsertbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Noice hotellpaket

Noice - I natt é hela stan vår!

Konsertbiljett + Hotell

Nya Cirkus | 5 april, 2024
För er fans som diggar Noice! Nu blir det rock för hela slanten. Missa inte årets rockkonsert med alla hits från Noice!

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Anakronisterna showpaket i Stockholm

Anakronisterna

Showbiljett + Hotell

Intiman | 4 april - 11 maj 2024
Nu kommer humoristerna på samma scen. Det blir show med temat " någon som tycker att det som fanns förr och fortfarande finns, men inte borde finnas borde finnas". Det blir sång, sketch, monolog med Per Andersson, Claes Eriksson och Andreas T Olsson. Helt "up to date" material.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Wallmans hotellpaket i Stockholm

Wallmans

Show med middag

Wallmans Salonger | 11 jan - 15 juni 2024
Kombinera en trevlig weekend i Stockholm med show och middag på Wallmans salonger. I över 20 år har Wallmans bjudit på bra musik, duktiga sångare och god mat. Du bjuds på allt från modern country, pop och till Michael Jackson, David Bowie och Adele lite beroende på det aktuella temat. Wallmans show the Vibe står på schemat!

I paketet ingår: Showbiljett + Middag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Rhythm of the Dance i Stockholm

Rhythm Of The Dance

Evenemangsbiljett + Hotell

Cirkus | 2 april 2024
Nu blir det keltisk musik med Rhythm of the Dance gruppen från Irland. Det blir färgstarka dräkter och dans. Detta året firar de sitt 25-årsjubileum.

I paketet ingår: Evenemangsbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Golden Hits - A Blast from the past hotellpaket

Golden Hits - A Blast From The Past

Show + Middag + Nattklubb + Hotell

Golden Hits (vån 1) | 12 jan - 15 juni 2024
Kom till Golden Hits på nedervåningen och upplev och lyssna till musik från 60-, 70-, 80- och 90-talet. Det blir en härlig blandning av musik från Whitney Houston, Beyonce och flertalet andra kändisar. Showen är av Tess Merkel. Det blir en härlig atmosfär under en trerättersmiddag. När showen är slut tar nattklubben vid.

I paketet ingår: Show, trerättersmeny, nattklubbsentré, garderob och hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Norra Brunn hotellpaket

Norra Brunn

Stand Up + middag + hotell

Norra Brunn | 5 jan - 15 juni 2024
Boka en plats för skratt och mat! Norra Brunn har öppet tisdag - lördag. Ni äter inte under förställningen utan det gör ni innan showen. Baren är öppen hela kvällen. Lyssna på stand-up komedi och skratta och slappna av med mat och dryck.

I paketet ingår: Standupbiljett + Middag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Creedence Tribute hotellpaket

Creedence Tribute

Konsertbiljett + hotell

Nya Cirkus | 13 april 2024
Nu kommer showen "The Best Of Creedence & John Fogerty Tour". Bandet som har turnerat med sounden av CCR & John Fogertys låtar som Proud Mary, Down on the Corner, Up Around the bend och många fler.

I paketet ingår: Konsertbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Matilda musikal hotellpaket

Matilda The Musical

Musikalbiljett + hotell

Kulturhuset Stadsteatern | 11 jan - 9 juni 2024
Se musikalen Matilda som är baserad från en barnbok från 1988. Den handlar om flicka som gör uppror mot vuxenvärlden med hjälp av sin magiska krafter och fantasi.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Kodjo Akolor hotellpaket

Kodjo Akolor - Lättkränkt & Långsint

Showbiljett + Hotell

Rival | 25 maj, 2024
Se Kodjo med publiken på en resa genom hans liv – om en 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare. Trots allt roligt som Kodjo haft, har det inte varit enkelt och hans tid på denna jord har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som han inte kunnat släppa.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Tre systrar hotellpaket

Tre Systrar

Teaterbiljett + hotell

Kulturhuset Stadsteatern | 23 feb - 14 april 2024
Pjäsen som är baserad på den ryske författaren och dramatikern Anton Tjechov drama,tre systar. Pjäsen handlar om de tre systrarna Olga, Masja och Irina och deras liv på landet och drömmen om en flytt tillbaka till Moskvan.

I paketet ingår: Teaterbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka En midsommarnattsdröm hotellpaket

En midsommarnattsdröm

Teaterbiljett + hotell

Kulturhuset Stadsteatern | 19 april - 12 maj 2024
Se Shakespeares komedi - En midsommarnattsdröm. Ett kärlkestrassel med förväxlingar och mycket annat !

I paketet ingår: Teaterbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Jussi hotellpaket

Jussi

Teaterbiljett + hotell

Kulturhuset Stadsteatern | 8 mars - 12 maj 2024
Se pjäsen om Jussi Björling liv. Tenorens liv som uppträdde på de stora scenerna i världen.

I paketet ingår: Teaterbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka Sakaris spyor hotellpaket

Sakarias Spyor

Teaterbiljett + hotell

Kulturhuset Stadsteatern | 26 jan - 24 mars 2024
Se Hampus Nessvold som en mäklare som hamnar på klubbtoalett efter att han ville släppa lite på.... med att att stoppa fingrarna i halsen. Kommer han ut från toaletten... ?

I paketet ingår: Teaterbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Populära hotellpaket i Stockholm
11 jan - 9 juni 2024
Kulturhuset Stadsteatern Stockholm
Köp biljett
8 mars - 12 maj 2024
Kulturhuset Stadsteatern Stockholm
Köp biljett
17 aug 2024
Skansen Solidscenen Stockholm
Köp biljett
17 feb 2024 - 26 okt 2024
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljett
11 jan - 28 april 2024
China Teatern Stockholm
Köp biljett
24 april 2024
Rival Stockholm
Köp biljett
22 feb 2024 - 25 maj 2024
Rival Stockholm
Köp biljett
12 jan 2024 - 15 juni 2024
Golden Hits Stockholm
Köp biljett
24 aug 2023 - 15 jun 2024
Wallmans Salonger Stockholm
Köp biljett
5 jan - 15 juni 2024
Norra Brunn Stockholm
Köp biljett
21 jan 2023 - 15 juni 2024
Golden Hits Stockholm
Köp biljett
12 mars 2024 - 27 april 2024
Scalateatern Stockholm
Köp biljett
18 jan 2024 - 28 april & 3 okt - 22 dec, 2024
Nya Cirkus, Stockholm
Köp biljett
18 jan 2024 - 23 mars 2024
Rival Stockholm
Köp biljett
23 feb - 6 maj & 5 sept - 4 dec, 2024
Scalateatern Stockholm
Köp biljett
14, 15, 16 mars 2024 & 20 april, 2024
Cirkus Stockholm
Köp biljett
4 april 2024 - 11 maj 2024
Intiman Stockholm
Köp biljett
25 aug 2024
Mosebacketerassen Stockholm
Köp biljett
15 feb 2024 - 14 april 2024
Göta Lejon Stockholm
Köp biljett

Mer om hotell i Stockholm

Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic och Ticketmaster.

Nöjespaket i Göteborg

Göteborg har också hotellpaket inklusive nöjesbiljetter att erbjuda. Ibland är det event som tidigare gått i Stockholm som senare sätts upp i Göteborg men ibland så är det även premiärer. I hotellpaketen ingår hotellövernattning med frukost samt biljetter till aktuella evenemang. Och att ta sig till Göteborg gör du ju enkelt antingen med buss, tåg eller flyg.

Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top