Paradox Museum Stockholm

Hjärnan spelar dig ett spratt

Paradox Museum i Stockholm är museet som spelar din hjärna ett spratt!

Om du tror att du inte kan bli lurad, eller vi menar att du tror din hjärna alltid ger dig rätt information, ja då skall du besöka Paradox Museum Stockholm. För på Paradox Museum är allt tvärtemot. Här är allt knasigt, men ändå är allt helt verkligt!

Det finns många ord att beskriva hur ett besök på Paradox Museum kan kännas som wow, roligt, spännande, annorlunda, underhållande, utmanande och underbart. Det är svårt att beskriva museet, det måste upplevas! Precis, Paradox Museum är en upplevelse som utmanar sinnet, ställer till det för din hjärna och lurar dina ögon. Här kan du förvänta dig det oväntade.

Biljetter till Paradox Museum Stockholm presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm.

Paradox Museum Stockholm biljetter

Paradox Museum Stockholm

Paradox Museum i Stockholm är en plats där du får uppleva otroliga utställningsföremål som ställer till det för din hjärna och lurar dina ögon. Med andra ord, paradox, något som går tvärtemot vad man förväntar sig.

På Paradox Museum får du uppleva optiska utställningar som kan vara förbryllande bilder eller föremål som lurar och förvirrar dig. Här finns också interaktiva utställningar som häpnadsväckande installationer eller hela rum som utmanar alla dina sinnen genom att det du ser eller upplever inte alltid är helt sant. Så ta med hela familjen på ett spännande besök och se när hjärnan spelar er ett spratt!

Fri entré för barn 0-4 år. Spara ca 17% på en familjebiljett.

Adress: Sergelgatan 20, Hötorget

Bokningen du kommer till är på svenska.
Biljetter presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm. All bokning genomförs direkt i Paradox Museum Stockholm bokningssystem. Vid frågor efter bokning kontakta Paradox Museum Stockholm.
Paradox Museum Stockholm
Vem är störst?
Paradox Museum Stockholm
Men är allt upp-och-ner?

Om Paradox Museum Stockholm

Paradox Museum ligger mitt i centrala Stockholm vid Hötorget. Detta är inget vanligt museum där du går runt och tittar på saker utan här får du en helt annan upplevelse. Din hjärna kommer ställa till det för dig och dina ögon kommer bli lurade av över 70 paradoxutställningar.

Vad betyder paradox?

Ordet paradox är synonymt med ordet motsägelsefullt. Alltså någonting som till synes ser ut att vara omöjligt eller orimligt. I grund och botten är verkliga paradoxer saker som, om de är sanna är falska, och om de är falska är de sanna - de får dig att tänka om. Precis så här snurrigt och virrigt blir det för dig när du besöker Paradox Museum Stockholm.

Paradox Museum Stockholm har 2 typer av paradoxutställningar

Alla utställningar på Paradox Museum är designade för att få dig att tänka om. Du kommer ställa dig frågor som... Kan det vara sant? Ser jag rätt? Jag måste testa! Men va konstigt det ser ut! Museet har 2 olika typer av utställningar:

Optiska: kluriga och förbryllande bilder eller föremål som luras med dig och förvirrar vad dina ögon ser och/eller vad din hjärna uppfattar.

Interaktiva: häpnadsväckande installationer eller hela rum som utmanar alla dina sinnen genom att det du ser eller upplever inte alltid är helt sant.

Paradox Museum i Världen

Paradox Museum finns i flera städer över hela Världen. Museet gör succé vart än det öppnas. Idag kan du besöka Paradox Museum i bland annat Paris, Barcelona, Oslo, New York, Las Vegas och Miami... och Stockholm förståss. Fler städer kommer även öppna upp Paradox Museum.

Bokningen du kommer till är på svenska.
Biljetter presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm. All bokning genomförs direkt i Paradox Museum Stockholm bokningssystem. Vid frågor efter bokning kontakta Paradox Museum Stockholm.
Paradox Museum Stockholm
Adress: Sergelgatan 20, 111 57 Stockholm (vid Hötorget)

Karta - Paradox Museum Stockholm
Biljetter presenterars i samarbete med Paradox Museum Stockholm. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa vad som ingår i din bokning. Vid frågor gällande din bokning kontakta Paradox Museum Stockholm. Bilder: Paradox Museum Stockholm.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top