Nöjen i Stockholm

Boka en musikupplevelse.

Här hittar du evenemang i Stockholm 2023-2024!

I Stockholm är det alltid något på gång, här kan ni se lite vad som är på gång och köpa biljetter. I en storstad som Stockholm finns det något för alla.

Boka en underhållning eller ett event i Stockholm. Gå på konsert eller show, klä upp dig och se en opera, gå på bio, äta nått gott, gå på en musikal eller en krogshow, se en teater, en fotbollsmatch eller något annat sportevenemang och mycket mycket mer. Till Stockholm kommer de stora artisterna för konserter. Hösten 2023 bjuder på en ny fartfylld boybandshow på Hamburger Börs "A show larger than life" och Astrid Lindgrens "Bröderna Lejonhjärta" kommer till Intiman. Stockholm har också flera olika musikaler att välja bland som HAIR, Änglagård och Moulin Rouge!. När julen sedan närmar sig är det dags för julshower och julkonserter.

Nedan presenterar vi olika nöjen och evenmang i Stockholm.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med ett nöje se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Köp Tomas Ledin biljetter

Tomas Ledin

Symphonia

Cirkus | 2 dec 2023
Symphonia är 15 av Tomas Ledins mest älskade sånger i nya orkesterarrangemang. Ni får uppleva Tomas Ledins älskade låtar tillsammans med symfoniker från både Sverige och Finland. Allt från althorn, fagotter till många stråkar kommer att ta "Sommaren är kort", "En del av mitt hjärta" och andra favoriter ut i helt nya musikaliska landskap.

Bröderna Lejonhjärta Stockholm

Bröderna Lejonhjärta

Astrid Lindgrens klassiker firar 50 år 2023

Intiman | 16 sep - 26 nov 2023
Se en av Astrid Lindgrens mest populära sagor i höst på Intiman i Stockholm. Det är sagan om bröderna Skorpan och Jonatan som kommer till landet Nangijala när de dör och där upplever spännande äventyr. Bröderna kommer till Körsbärsdalen och Törnrosadalen där de träffar olika karaktärer. De möter också den onskefulla Tengil och hans hemska drake Katla. Det blir en spännande resa för de båda bröderna.

A show larger than life i Stockholm

A show larger than life

Boyband-musiken intar Hamburger Börs i höst

Hamburger Börs | 21 sep - 2 dec 2023
Kommer ni ihåg hitsen med några av världens mest kända boybands som Backstreet Boys, New Kids on The Block, Westlife, Take that, N'Sync och många fler. Nu kan du återuppleva eller nyuppleva denna era nu med några av Sveriges främsta artister som t.ex. David Lindgren, Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt, Mattias Andreasson mfl. De framför flera av hitsen i nya arrangemang och sceneffekter och koreografi. Flera av Sveriges mest kända producenter och låtskrivare gjorde dessa boybands till världsstjärnor med hits av bland annat Max Martin, Jörgen Elofsson, Anders Bagge, Andreas Carlsson och Denniz Pop. Det blir en krogshow med musik som gör det svårt att sitta still - A show larger than life.

Mamma ljuger biljetter i Stockholm

Mamma ljuger

Sanningen om din uppväxt

Intiman | 21 jan 2024
Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scen med en ny rolig och lärorik show....om mamma. Hör du också din mammas ord eka i huvudet när du kanske är på gång att hoppa i havet preciiis efter du ätit. - Du kan få kramp om du badar direkt efter du ätit! Eller när ditt barn äter snö så kanske du säger. - Ät inte snö då får du mask i magen! för det har vi ju själva fått höra som barn. Ja, dessa uppmaningar som vi fått höra i barndomen och kanske tar med oss till våra egna barn skall Jan och Mattias bena ur. Varför säger mammor så här? Showen är en hyllning till mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma. Kul kommer det bli.

Musikalen Moulin Rouge! i Stockholm

Moulin Rouge!

Musikalen där hitsen avlöser varandra

China Teatern | 14 sep - 19 nov 2023
Musikalen Moulin Rouge! kommer till Stockholm i höst. Musikalen är baserad på filmen med samma namn där man kunde se Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna. Som Christian och Satine ser vi nu Andreas Wijk och Marsha Songcome på scen. Handlingen utspelar sig i Paris på den legendariska nattklubben Moulin Rouge under 1890-tal. Musikalen är full med hits som du känner igen och nog kommer sjunga med i. En hit som spelades mycket på radion efter filmen var Lady Marmalade" med Christina Aguilera, Lil' Kim, Mýa & Pink och Missy Elliot. Det blir också hits från artister som David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele.

Änglagård Musikalen Stockholm

Änglagård

Musikal | 10 sep - 25 nov 2023
Se Tommy Körberg och Helen Sjöholm.

Köp Stephen Lynch biljetter

Stephen Lynch

Tour | 19 sep 2023
Blandning av musikalisk komedi.

Krig och Fred biljetter Stockholm

Krig & Fred

Historiepodd Live | 26 - 27 sep 2023

Köp First Aid Kit biljetter

Talita presenterar First Aid Kit

Mini-konsert | 3 okt 2023

Köp Golden Hits - Golden Pianos biljetter

Golden Hits - Golden Pianos

Krogshow | 2 sep - 16 dec 2023

Bo Kaspers Orkester Stockholm

Bo Kaspers Orkester

Konsert | 12 okt - 9 dec 2023
Se Bo Kaspers Orkester på Rival.

Köp Europe biljetter

Europe

Konsert | 9, 30, 31 okt 2023
40th Anniversary Tour.

Se Sven Ingvars i Stockholm

Sven Ingvars

Konsert | 6 - 8 okt 2023
Personligt - Upplev bandet på mer nära håll.

Boka Lennie Norman Gubbvarning 2.0 biljetter

Lennie Norman

Gubbvarning Live 2.0

Intiman | 24 okt 2023
Lennie Norman är både musiker och ståuppare. Nu fortsätter han med sin hyllade enmanshow Gubbvarning Live 2.0. Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning med en av våra allra mest kända och hyllade stand up komiker. Som vi vet så sparar Lennie inte på krutet. Hur är det att vara "gubbe" i den värld vi lever - japp, det kan Lennie berätta om!.

Klas Hallberg Stockholm

Klas Hallberg

Att leva innan man dör

Oscarsteatern | 12 dec 2023
En skrattfest om livets allvar med Klas Hallberg. Med all oro i världen och en tuffare framtid och en pandemi bakom oss....hur skall man kunna leva....för det ska vi ju....leva innan man dör. Så här säger Klas om showen: Det kommer att bli en skrattfest – jag lovar. Och det kommer att bli allvarsamt och berörande. Jag lovar. Nu kör vi!

Köp Harry Potter in Concert biljetter

Harry Potter in Concert

Bio | 4 nov 2023

Se Anders Jansson i Stockholm

Anders Jansson

Humorshow | 22-23 sep 2023
Mina sinnens fulla bruk.

One Night Standup biljetter Stockholm

One Night Standup

Standup | 25 okt 2023

Köp Djungelboken The Musical biljetter

Djungelboken The Musical

Musikal | 21 okt, 12, 19 nov, 28 dec 2023

Köp Gynning och Berg biljetter

Gynning och Berg LIVE

Talk show | 13 - 14 okt 2023

Mårten Cvetkovic biljetter Stockholm

Mårten Cvetkovic

Standup | 4 nov 2023

Humorkalaset Christmas Stockholm

Humorkalaset Christmas

Skratta in Julen

Hamburger Börs | 6 - 21 dec 2023
Strax innan jul slår Hamburger Börs upp dörrarna till storslagna standupkvällar i julens tecken. På scen ser vi Johan Glans, David Batra, Henrik Schyffert, Jesper Rönndahl, Måns Möller, Ann Westin, Karsten Torebjer, Özz Nûjen, Nour El Refai, Johanna Hurtig Wagrell och många fler. Observera att det är olika stand-uppare som uppträder under olika datum. Vem som uppträder ser ni under varje datum vid bokning.

Så här säger Måns Möller om julens humorshow: " - Humorkalaset Christmas blir årets höjdare! Vad skönt att slippa alla barn som sjunger en falsk lusselelle och bara fokusera på att skratta in julen! Vi ses på Börsen, fortsätter Måns Möller. "

Biljetter till Anders Ekborg En stilla Jul 2023 i Stockholm

Anders Ekborg

En Stilla Jul

Vasateatern | 21 - 22 dec 2023
Anders Ekborgs julkonsert En Stilla Jul har blivit något av en tradition för många. Konserten är vacker och förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul.

Åsa Fång och Christopher Wollter i Stockholm

Åsa Fång och Christopher Wollter

Brel möter Piaf - rebellen & sparven

Oscarsteatern | 28 nov 2023
Åsa Fång och Christopher Wollter är tillbaka i stan med med kapellmästare Bernt Andersson och ger en exklusiv föreställning den 23 november. Denna gång kommer de med en femhövdad orkester med stråk och blås, nya arrangemang och utökad repertoar. Åsa och Christopher dyker ner i den franska låtskatten där de möter chansontraditionens två giganter, Édith Piaf och Jacques Brel.

Köp Wahlgren och Wistam en livepodd biljetter

Wahlgren & Wistam

En Livepodd | 3-4 nov 2023

Star Wars Live In Concert Stockholm

Star Wars Live In Concert

Stockholm Waterfront | 29-30 mar 2024
Se filmen Return of the Jedi Live In Concert.

Golden Hits A blast from the past biljetter Stockholm

A blast from the past

Krogshow | 24 aug - 19 dec 2023

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

10% RABATT med rabattkod t o m 2023-09-17 »

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Globen SkyView

The Viking Museum

Fotografiska

Båt- och Bussturer m.m

Boka Maffia Comedy Club i Stockholm

Maffia Comedy Club

Stand-up biljett

Scandic Malmen | 20 jan 2023 - maj 2024
Kom och se Stand-up med både kända och nya stand-uppare på scen.

Boka Viking Line Kryssning från Stockholm

Nöjeskryss med Viking Cinderella

Stockholm - Mariehamn: 1 dygn

Ta en nöjeskryssning med Viking Line Cinderella en helg. Ombord blir det grymma artister och liveband och självklart god mat och shopping. För er som vill slappna av efter veckan kan besöka Cinderellas spa-avdelning.

Gäller t o m 2023-12-31

I kryssningen ingår: Kryssning med Viking Cinderella med hytt för 2 pers.
Säsong: Fredagar och Lördagar året om. (OBS! Ej högsommar).

I samarbete med Live it
Köp Wahlgren och Wistam en livepodd biljetter

The High Society

Christmas is Comin´ | 3, 10, 17 dec 2023

Julkonsert med Gustaf & Viktor Norén i Stockholm

Gustaf & Viktor Norén

Julkonsert | 8 dec 2023

Greatest 80s Julshowen med bara hits! i Stockholm

Greatest 80´s

Julshow med bara hits | 8 dec 2023

Dejta singlar i Stockholm

Dejta singlar på event i Stockholm

Bli medlem utan kostnad på match

Stockholm | Året om
Är du singel och vill dejta någon i Stockholm? Match anordnar trevliga evenemang där du kan lära känna singlar som söker kärleken på ett avslappnat sätt. Det kan vara en after work på en pub i Stockholm, en biljardkväll, bowling, picnic, ja vad som helst egentligen. Vill du inte gå ensam får du bjuda med upp till 3 singlar. För att delta i match events behöver du vara medlem hos match. Det kostar inget att registrera sig hos match, men för att komma åt alla funktioner behöver man köpa ett abonnemang.

Kevin Bridges - The Overdue Catch-up i Stockholm

Kevin Bridges

The Overdue Catch-up

China Teatern | 17 okt 2023
Kevin Bridges är äntligen tillbaka med en ny standup-show på China Teatern i höst. Kevin är en av de skarpaste komeditalangerna som Storbritannien har att erbjuda. Med sin show "The Overdue Catch-Up" välkomnar han er till en show där han som vanligt sätter huvudet på spiken med sin kloka syn på den moderna världen. I över 18 år har Kevin Bridges roat publik över hela världen. Missa inte hans stand up show i Stockholm den 17 oktober 2023.

Kul upplevelser i Stockholm för både stora och små!

Följ med Stockholms Amfibiebuss genom centrala Stockholm och testa Paradox Museum.

Stockholm Ocean Bus
Åk Ocean Bus i Stockholm
Centrala Stockholm | till 20 aug 2023

Ta en tur med den populära amfibiebussen. Turen börjar på land och tar dig runt i Stockholm och dess sevärdheter sedan kör bussen rakt ner i vattnet och blir en båt.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Paradox museum i Stockholm
Paradox Museum
Stockholm | Året om

En paradox är något som går tvärtemot vad man har förväntat sig. Man kan säga att en paradox spelar hjärnan ett spratt och lurar dina ögon. Kom hit och bli lurad!

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Biljetter till Två och en Steinway

Två och en Steinway

Jan Lundgren med gäster

Rival | 16 okt - 29 nov 2023
Hösten 2023 är Jan Lundgren, en av våra främsta jazzpianister och kompositörer, ute på turné med konsertföreställningen Två och en Steinway. Till dessa exklusiva kvällar bjuder han in några av Sveriges främsta artister och musiker. Några som gästar Jan Lundgren är Lill Lindfors, Nils Landgren, Linnea Henriksson, Siw Malmkvist, Tommy Körberg, Niklas Strömstedt och Mikael Wiehe.

Boka musikalen Hair

HAIR

Musikalbiljetter

Göta Lejon | 21 sep - 2 dec 2023
Äntligen får vi uppleva alla den bra musiken igen ifrån musikalen HAIR. Med odödliga låtar som Acquarius, I Got Life och Let the Sunshine. I rollerna som Berger och Sheila ser vi artisterna Viktor Norén och Moonica Mac.

Köp Ticketmaster presentkort

Ge bort en livekänsla till någon du tycker om

Ticketmaster presentkort - den perfekta presenten!

Presentkortet är giltigt under 12 månader
Här har du den perfekta presenten till någon som älskar musik, komedi, teater, sport, festivaler och andra evenemang över hela Sverige. Låt mottagaren själv bestämma vilket evenemang de vill gå på! Presentkortet kan användas som betalning / delbetalning av biljetter på ticketmaster.se i 12 månader från inköpsdagen (gäller endast evenemang i Sverige). Du kan välja mellan ett E-Presentkort eller ett Fysiskt Kort.

Boka ABBA the Museum biljetter

Abba the Museum

ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm.
Gör ett besök till ABBA museet och känn vingslagen från tiden med ABBAs sånger. Kliv upp på scenen ihop med bandet, se på minnessaker och mycket mer.

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.
Biljetter till Comic Con Stockholm 2023

Comic Con Stockholm

Träffa filmstjärnor direkt från Hollywood

Stockholmsmässan | 3-5 nov 2023
I år firar Comic Con Stockholm 10 år.På Comic Con kan du uppleva aktiviteter inspirerade från TV & film, träffa aktuella skådisar, serietecknare och digitala kreatörer. Ta också del av Cosplay-aktiviteter i världsklass eller spela nya spel före alla andra. Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små!

Avicii Experience Stockholm

Avicii Experience

Ett interaktivt hyllningsmuseum till Avicii
2011 släppte Avicii låten "Levels" som blev en hit över hela världen och genombrottet blev ett faktum. Sen gick allt fort. Få en närmare titt på livet för artisten Avicii och personen, Tim Bergling en ikon i modern populärkultur

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.
Biljetter till Carola 4 Faces Stockholm 2023

Carola 4 Faces

Pop, Rock, Gospel och Musikal

Filadelfia Convention Center | 17 - 18 nov 2023
1983 blev Carola just Carola med hela svenska folket. Den 26 februari 1983 var det många som såg Melodifestivalen och Carola Häggkvist framföra sitt bidrag "Främling". Nu 40 år senare ger sig Carola ut på turné över landet och framför låtar från olika delar av sin karriär där det blir genres som pop, rock, gospel och musikal.

Åk till Danmark med färjan från Göteborg

Boka sommarsemester i Danmark. Ta bilen från Stockholm till Göteborg och färjan över till Danmark.
Nedan tipsar vi om roliga familjeäventyr i Danmark. Info bokning: Bokningsknappen tar er först till bokning av hotell. Välj datum och klicka på SÖK. Välj önskat hotell. Därefter kan ni boka till färjan. Ni får alltid rabatt på Stena Line färjan när den bokas samtidigt som hotell.

The Reef Fredrikshamn Stena Line
The Reef Fredrikshavn
Göteborg - Fredrikshavn | till 31 dec 2023

Är ni sugna på karibiskt äventyr ligger The Reef i Fredrikshavn. Här väntar 32 gradig värme, vågskvalp, karibisk musik, mat och dryck. Välj om ni tar bilen med er över till Danmark eller parkera den vid Stenaterminalen. Ombord äter ni gott och The Reef ligger en kort promenad från Stenaterminalen i Fredrikshamn.

Mer om The Reef

Legoland Billund Danmark
LEGOLAND® Billund, Danmark
Göteborg - Fredrikshamn - Billund | 1 apr - 5 nov 2023

LEGOLAND® är Danmarks mest kända nöjespark för barnfamiljer och barn i alla åldrar. Intill finns både djurpark och badland. Paketresa: Färja (Stena Line) Göteborg - Fredrikshamn och ditt val av hotell vid LEGOLAND® Billund. Entrébiljett kan du köpa till under din bokning hos Sembo. Kontrollera öppettider hos legoland.dk. Billund ligger ca 3 timmar med bil från Fredrikshamn.

Mer om LEGOLAND® Resort

Ovan paketresor presenteras i samarbete med Sembo och Stena Line.
Boka biljetter på Wallmans i Stockholm

Wallmans Biljetter

The Vibe

Wallmans | 24 aug 2023 - 15 jun 2024
Wallmans salonger är platsen för krogshow med god mat och fantastiska showartister. Sedan 1991 har det showats här och flera av Sveriges populära artister har kommit från Wallmans. Så förbered dig på en kväll med bra musik, show och god mat. I mitten på november svidar Wallmans om till sitt Christmas Party.

Boka Golden Hits biljetter 2023

Golden Hits Biljetter

A blast from the past

Golden Hits | 24 aug - 21 dec 2023
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Hitsen avlöser varandra och det blandas vilt mellan låtar från Discoeran och schlagers från förr fram till moderna poplåtar från idag. Efter showen öppnar nattklubben. Golden Hits byter till ny show under hösten och när julen närmar sig blir det Golden Hits X-mas Edition.

Biljetter till arenor i Stockholm

Avicii Arena fd. Globen
Arenavägen, Johanneshov

Biljetter till Avicii Arena

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45, Djurgården

Biljetter till Cirkus

Göta Lejon
Götgatan 55, Södermalm

Biljetter till Göta Lejon

Oscarsteatern
Kungsgatan 63, Norrmalm

Biljetter till Oscarsteatern

Hamburger Börs
Jakobsgatan 6, Norrmalm

Biljetter till Hamburger Börs

Wallmans
Teatergatan 3, Stockholm

Biljetter till Wallmans

Friends Arena
Råsta Strandväg 1, Solna

Biljetter till Friends Arena

Maximteatern
Karlaplan 4, Östermalm

Biljetter till Maximteatern

Rival
Mariatorget 3, Södermalm

Biljetter till Rival

Vasateatern
Vasagatan 19, Norrmalm

Biljetter till Vasateatern

Stockholms Stadion
Lidingövägen 1, Östermalm

Biljetter till Stockholms Stadion

Golden Hits
Kungsgatan 29, Stockholm

Biljetter till Golden Hits

China Teatern
Berzelii Park, Norrmalm

Biljetter till China Teatern

Scandic Malmen
Götgatan 49-51, Södermalm

Biljetter till Scandic Malmen

Svartklubben
Södermannagatan 27, Södermalm

Biljetter till Svartklubben

Fryshuset
Mårtensdalsgatan 2-8, Hammarby Sjöstad

Biljetter till Fryshuset

Intiman
Odengatan 81, Stockholm

Biljetter till Intiman

Skansen
Djurgårdsslätten 49-51, Djurgården

Biljetter till Skansen

Populära nöjen i Stockholm
16 sep - 26 nov 2023
Intiman Stockholm
Köp biljett
8 juli 2023
Gärdet Stockholm
Köp biljett
28 juli 2023
Stockholm Stadion Stockholm
Köp biljett
21 sep - 2 dec 2023
Göta Lejon Stockholm
Köp biljett
5 aug 2023
Stockholms Stadion Stockholm
Köp biljett
21-22 dec 2023
Vasateatern Stockholm
Köp biljett
14 jun 2023
Avicii Arena Stockholm
Köp biljett
Nöjen presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster, Showtic eller Nöjesresor beroende på var du bokat dina biljetter. Bilder: Ticketmaster, Showtic, Nöjesresor.

Nöjen i Göteborg

Är det så att du inte får biljetter i Stockholm kan det hända att de även uppträder i Göteborg. Här kan du se några nöjen i Göteborg.

Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top