Nöjen i Stockholm

Boka en musikupplevelse.

Här hittar du evenemang i Stockholm 2024!

I Stockholm är det alltid något på gång, här kan ni se lite vad som är på gång och köpa biljetter. I en storstad som Stockholm finns det något för alla.

Boka en underhållning eller ett event i Stockholm. Gå på konsert eller show, klä upp dig och se en opera, gå på bio, äta nått gott, gå på en musikal eller en krogshow, se en teater, gå på standup, se en fotbollsmatch eller något annat sportevenemang och mycket mycket mer. Till Stockholm kommer de stora artisterna för konserter.

Stockholm har också flera olika musikaler att välja bland som Änglagård och till hösten kommer musikalen De ´e´ det här vi kallar kärlek full med bra schlagermusik. Under 2024 får vi se stora stjärnor som Taylor Swift och Bruce Springsteen och Pink och Bryan Adams spela i Stockholm. Succén Mamma Mia! The Party återvänder till Stockholm och Tyrol där allt en gång startade och spelar till hösten 2024.

Nedan presenterar vi olika nöjen och evenmang i Stockholm.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med ett nöje se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Köp Bruce Springsteen biljetter

Bruce Springsteen

World Tour biljetter

Friends Arena | 15 och 18 juli, 2024
Bruce Springsteen och hans E Street Band återvänder till Sverige under sommaren 2024. Under juni 2023 spelade han på Ullevi i Göteborg och till sommaren är det dags för Friends Arena i Stockholm. Bruce Springsteen är alltid ett kärt återseende när han spelar i Sverige.

Boka Pink 2024 i Friends Arena

PINK

Summer Carnival 2024

Friends Arena | 25 juli 2024
Senast PINK spelade i Stockholm var2017! Europa saknade Pink så nu är det dags igen! Hon ger sig ut på sommarturné Summer Carnival och avslutar den i Stockholm.

Köp musikalen dreamgirls biljetter

Dreamgirls

Musikalen om vägen till framgång under 60-talet

China Teatern | 12 sep - 17 nov 2024
Succémusikalen Dreamgirls – The Musical kommer till China Teatern i Stockholm i september 2024. Musikalen utspelar sig i staden Detroit i USA under 1960-talet då skivbolaget Motown är de som får ut massor av artister med fantastisk pop och soul musik. Några av världens största artister var signade av Motown som The Marvelettes, The Four Tops, The Jackson 5, Marvin Gaye, The Commodores, Smokey Robinson och den största tjejgruppen av dom alla, The Supremes.

Handlingen i Dreamgirls handlar om 3 sångerskor Deena, Effie och Lorrell som drömmer om att slå igenom med sin grupp The Dreamettes. Via en talangtävling får de chansen att komma in i den hårda musikbranschen. Men blir det som tjejerna ville. 60-talet är en tid av fördomar och diskriminering så vägen mot framgång är tuff. Även tjejernas vänskap prövas då managern vill byta ut solosångerskan i gruppen. Mycket av historien kan liknas med The Supremes väg till framgång. Musikalen har gjort succé på både Broadway i New York och West End i London. Även en film gjordes med Beyoncé och Eddie Murphy i roller. Filmen fick 2 Oscars. Så i höst blir det härlig soulmusik från 60-talet på China Teatern.

Regissör är Edward af Sillén, som även ligger bakom musikalen Änglagård som spelar för fulla hus i Stockholm. I huvudrollerna som Deena, Effie och Lorrell ser vi artisterna Janice Kavander, Laila Adéle och Mary N'Diaye .

Köp Les Misérables The Arena Spectacular biljetter

Les Misérables The Arena Spectacular

Musikal med Peter Jöback i huvudrollen

Avicii Arena | 23 - 26 jan 2025
Cameron Mackintoshs LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR, med vår främsta internationella musikalstjärna Peter Jöback i huvudrollen som Jean Valjean, kommer till Avicii Arena i januari 2025. Les Misérables är en av världens mest populära musikaler och Peter Jöback gör nu succé i London med samma musikal på West End. När arenaversionen av Les Misérables drar igång firar musikalen 40 år sedan den hade premiär på West End i London.

Musikalen kommer att ha en extraordinär ny design speciellt skapad för arenor och den spektakulära produktionen kommer att ha en brittisk ensemble med över 110 skådespelare, musiker och personal. Föreställningarna är på engelska.

Musikalen Les Misérables bygger på Victor Hugos roman från 1862. Jean Valjean släpps från fängelse efter 19 år och vi får följa hans väg genom livet. Han tar hand om flickan Cosette när hennes mamma dör. Men den gamla fångvaktaren Javert som nu är polis gör allt för att fånga Valjean igen. Kommer det goda att vinna?

Köp Ben Elton biljetter

Ben Elton

Standup | 27 nov 2024
Ben säger 'Sedan min senaste live-turné har ett helt nytt existentiellt hot dykt upp för hota mänskligheten! Tydligen kommer artificiell intelligens att förstöra oss alla! Jag tror att vårt verkliga problem inte är artificiell intelligens, det är gammaldags Authentic Stupidity!! Glöm AI! Det är AS vi behöver oroa oss!.

Köp Lunch Live biljetter

Lunch•Live

Komedi | 16 maj - 31 maj 2024
Hamburger Börs bjuder in till lunch-komedi. Du serveras en hamburgare och bjuds på liveshow av bland annat Anders Lundin, Ann Westin och Dan Berglund beroende på datum.

Köp Bruce Springsteen biljetter

Bruce Springsteen

World Tour biljetter

Friends Arena | 15 och 18 juli, 2024
Bruce Springsteen och hans E Street Band återvänder till Sverige under sommaren 2024. Under juni 2023 spelade han på Ullevi i Göteborg och till sommaren är det dags för Friends Arena i Stockholm. Bruce Springsteen är alltid ett kärt återseende när han spelar i Sverige.

Köp biljetter till musikalen DEAR EVAN HANSEN i Stockholm

DEAR EVAN HANSEN

Musikalbiljetter

Intiman | 23 jan - 15 mar 2025
Den 23 januari 2025 blir det premiär på musikalen DEAR EVAN HANSEN i Stockholm. Musikalen handlar om Evan som går i High School. Han lider av social ångest, har inga vänner och omgivningen ser honom som konstig. Eller så ser de honom inte alls. När en kille i skolan tar sitt liv leder ett missförstånd till att killens föräldrar tror att deras son och Evan var bästa vänner. Evan är helt plötsligt sedd och kommer allt närmre den döde killens familj och han är inte längre ensam. Men hur kommer det bli när sanningen uppdagas då Evan låter lögnen om vänskapen med killen fortsätta...

Musikalen DEAR EVAN HANSEN har gjort succé både på Broadway i New York och på West End i London. Tidningen The New York Times har kallat musikalen för "a breathtaking knockout of a musical".

I huvudrollen som Evan Hansen ser vi Martin Stokke Mathiesen som just nu är aktuell i den kritikerrosade musikalen Änglagård. Clara Henry gör rollen som Zoe Murphy, Evans hemliga förälskelse, och Joel Adolphson, känd från gruppen I Just Want To Be Cool, gör rollen som Evans familjevän Jared Kleinman. Vi ser också Sussie Eriksson och Peter Eggers mfl i rollerna.

DEAR EVAN HANSEN hotellpaket

För er som önskar kombinera musikalen DEAR EVAN HANSEN med övernattning på hotell finns prisvärt hotellpaket.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Köp musikalen Änglagård biljetter

Änglagård

Musikal | 2 maj - 14 dec 2024

Köp biljetter till Mamma Mia The Party i Stockholm

Mamma Mia! The Party

Krogshow | 22 feb - 24 nov, 2024

Köp biljetter till Laberos Magic World i Stockolm

Labero´s Magic World

Magi | 19 sep - 21 nov, 2024

Köp Tomas Ledin biljetter

Tomas Ledin

Konsert på Skansen

Skansen Sollidenscenen | 7 aug 2024
Efter succén med konserten Symphonia runt Sverige beger sig Tomas Ledin ut på sommarturné under 2024. Och Tomas Ledin är ju lite av ett = tecken med just sommar. Så nu blir det sommarrock igen. Alla hitsen du känner igen kommer att ljuda genom sommarnatten och även en och annan nyskriven låt från ett kommande album. Som ni vet, Sommaren är kort, så missa inte tillfället att se och höra Tomas Ledin och Vapendragarna på Skansen i sommar.

Och vet ni vad, Tomas Ledin har skrivit text och musik till ett helt nytt bygdespel i Lövvik - Höga Kusten. Världspremiär blir det 11 juli 2024 i Lövvik norr om Härnösand. Här tillbringade Tomas Ledin många somrar under sin barndom. Historien börjar 1893 och beger sig framåt i tiden då många jobbade på Norrlands sågverk. Det blir en kärlekssaga mellan fattig och rik. Så har ni vägarna förbi Lövvik i sommar bör ni se detta bygdespel. Här hittar ni biljetter till Bygdespelet Höga Kusten »

Boka Schyffert Forever hotellpaket

Schyffert Forever

Standup

China Teatern | 4 dec, 2024
Se "Schyffert Forever" med Henrik som har varit borta från scenen i hela 5 år. Nu är han tillbaka med sin show där han går igenom och skämtar om blandade saker och varför han hatar förstagångsföräldrar och hur han blev borgare när han insåg att man kan få ALL glass själv! och mycket mer!

Änglagård Musikalen Stockholm

Änglagård

Musikal | 6 sep - 14 dec 2024
Se Tommy Körberg och Helen Sjöholm.

Köp Benjamin Ingrosso biljetter

Benjamin Ingrosso

Konsert | 9 aug 2024
Se Benjamin Ingrosso

Boka The Human League i Stockholm

The Human League - Generations 2024

Konsert | 15 nov 2024
Se Human League i Stockholm.

Boka Company hotellpaket

Company

Musikalbiljett + Hotell

Kulturhuset Stadsteatern | 3 sept - 17 nov 2024
Stephen Sondheims hyllade musikal "Company" kommer till Sverige och sätts upp av Maria Sid. Det är en musikal som har varit hyllad sedan starten på 1970-talet. Nu kommer den i ny tappning med följande musikalartister Frida Modén Treichl, Helen Sjöholm och Gunilla Backman.

Helen Sjöholm har gjort succé i musikalen Änglagård under hela våren 2024 men lämnar nu över till Sanna Nielsen och tar sig nu an rollen som Joanne i musikalen Company. Company handlar om Bobbie som fyller 35 år som är singel och hennes vänner undrar när det är dags för henne att hitta rätt partner, slå sig till ro och skaffa familj. Bobbie är rädd för att gifta sig men även rädd för att vara ensam. Hur skall man kunna finna en partner i den stora stadens pulserand liv. I huvudrollen som Bobbie ser vi Frida Modén Treichl.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Klas Hallberg Stockholm

Klas Hallberg

Att leva innan man dör

Oscarsteatern | 10 dec 2024
En skrattfest om livets allvar med Klas Hallberg. Med all oro i världen och en tuffare framtid och en pandemi bakom oss....hur skall man kunna leva....för det ska vi ju....leva innan man dör. Så här säger Klas om showen: Det kommer att bli en skrattfest – jag lovar. Och det kommer att bli allvarsamt och berörande. Jag lovar. Nu kör vi!

Boka Let the Music Speak hotellpaket i Stockholm

Let the Music Speak

Konsertbiljett + Hotell

Tele2Arena | 23 nov 2024
De fyra sångarna sjunger musik från kompistörerna Björn och Benny som är kända från ABBA och flertalet andra kända evenmang genom åren. På scen kommer det vara en stor orkester och Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peter Jöback och Tomas Andersson Wij väcker liv i härlig musik från Björn och Benny!

I paketet ingår: Konsertbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Boka De e det här vi kallar kärlek biljetter

De´ e´ det här vi kallar kärlek

Musikal fylld med schlagerlåtar

Göta Lejon | 26 sep - 8 dec 2024
För dig som älskar schlager, det här är den ultimata musikalen för dig. I Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek kommer ni få hör den ena schlagerlåten efter den andra. Och wow vilken nostalgi när låtar som Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley spelas. Handlingen utspelar sig i den lilla staden Målinge 1985. Där skall hållas en talangjakt för den kommande Melodifestivalen...som faktiskt tappat tittare. Vad kommer att hända?

Boka Jethro Tull hotellpaket

Jethro Tull

Konsertbiljett + Hotell

Filadelfia Convention Center | 14 sep, 2024
Nu kommer de äntligen till Sverige och Stockholm, Rockbandet Jethro Tull. De har fascinerat publiken i över sextio år! Deras musik är blues till progressiv rock.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Lennie Norman Best of Gubbvarning Live i Stockholm

Lennie Norman

Best of Gubbvarning Live - Finalen

Intiman | 4 nov 2024
Sedan 2018 har Lennie Norman gjort succé över hela Sverige med sin Gubbvarning show. Under 2024 är det också 35 år sedan som Lennie Norman gjorde sin debut som stand up komiker. Ta nu chansen att se denna underbara förställning där Lennie som vanligt på sitt eget lilla sätt skärskådar tiden vi lever i och hur en gubbes funderingar och tankar ter sig i den moderna och galna värld vi lever i. Denna gång blir det Best of Gubbvarning Live och det sägs vara Finalen! Men vem vet...kanske kommer han tillbaka någongång i framtiden igen.

Batra och Glans 30 år tillsammans på Cirkus i Stockholm

Batra & Glans

Standup | 22 aug - 8 sep 2024
Batra & Glans firar 30 År Tillsammans.

Kodjo Akolor i Stockholm

Kodjo Akolor

Standup | 25 maj 2024
Se Kodjos show "Lättkränkt och långsint".

Standup med Fredrik Lindström på Cirkus i Stockholm

Fredrik Lindström

Standup | 20 - 21 sep 2024
Se "Stora Dialektshowen" på Cirkus.

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Köp biljetter till AQUA på Cirkus i Stockholm

AQUA

I'm a Barbie girl, in the Barbie world

Cirkus | 28 okt 2024
Pop-fenomenet AQUA kommer till Cirkus i Stockholm i höst. Det var 1997 som de flesta sjöng med i raderna "I'm a Barbie Girl, in the Barbie World" och nästan 30 år senare är AQUA lika populära världen över. Nu har du chansen att se de live och åter höra låtar som "Turn Back Time", "Doctor Jones" och världshiten "Barbie Girl".

Star Wars Live In Concert Stockholm

Star Wars Live In Concert

Bio | 29-30 mar 2024
Se filmen Return of the Jedi Live In Concert.

Titanic Live In Concert Stockholm

Titanic Live In Concert

Bio | 12 okt 2024
Se filmen Titanic Live In Concert.

Harry Potter Live In Concert Stockholm

Harry Potter och Fenixorden™ In Concert

Bio | 2 nov 2024
Se Harry Potter och Fenixorden Live In Concert.

Boka Maffia Comedy Club i Stockholm

Maffia Comedy Club

Stand-up biljett

Scandic Malmen | 5 jan - 14 dec 2024
Kom och se Stand-up med både kända och nya stand-uppare på scen.

Boka Viking Line Kryssning från Stockholm

Nöjeskryss med Viking Cinderella

Stockholm - Mariehamn: 1 dygn

Ta en nöjeskryssning med Viking Line Cinderella en helg. Ombord blir det grymma artister och liveband och självklart god mat och shopping. För er som vill slappna av efter veckan kan besöka Cinderellas spa-avdelning.

I kryssningen ingår: Kryssning med Viking Cinderella med hytt för 2 pers.
Säsong: Fredagar och Lördagar året om. (OBS! Ej högsommar).

I samarbete med Live it
Biljetter till Den lilla sjöjungfrun

Den lilla sjöjungfrun

Musikal

Filadelfia Convention Center & Cirkus | 28 dec, 2024 och 6 jan, 2025
Se den berömda musikalen med härlig musik. Ni får träffa Sjöjungfruns far Kung Moryn, hennes systrar, havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob och Olauv – en riktigt snygg människokille.

Dejta singlar i Stockholm

Dejta singlar på event i Stockholm

Bli medlem utan kostnad på match

Stockholm | Året om
Är du singel och vill dejta någon i Stockholm? Match anordnar trevliga evenemang där du kan lära känna singlar som söker kärleken på ett avslappnat sätt. Det kan vara en after work på en pub i Stockholm, en biljardkväll, bowling, picnic, ja vad som helst egentligen. Vill du inte gå ensam får du bjuda med upp till 3 singlar. För att delta i match events behöver du vara medlem hos match. Det kostar inget att registrera sig hos match, men för att komma åt alla funktioner behöver man köpa ett abonnemang.

Boka Pernilla Wahlgrens Happy Ending hotellpaket

Pernilla Wahlgrens Happy Ending

Showbiljett + Hotell

Nya Cirkus | 3 okt - 9 nov, 2024
Nu fortsätter Pernilla Wahlgren med sin show Happy Ending. Det blir sång, dans, sketcher och lite annat smått och gott. Följande personer följer med henne i showen: Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Kul upplevelser i Stockholm för både stora och små!

Följ med Stockholms Amfibiebuss genom centrala Stockholm och testa Paradox Museum.

Stockholm Ocean Bus
Åk Ocean Bus i Stockholm
Centrala Stockholm | 2024

Ta en tur med den populära amfibiebussen. Turen börjar på land och tar dig runt i Stockholm och dess sevärdheter sedan kör bussen rakt ner i vattnet och blir en båt.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Paradox museum i Stockholm
Paradox Museum
Stockholm | Året om

En paradox är något som går tvärtemot vad man har förväntat sig. Man kan säga att en paradox spelar hjärnan ett spratt och lurar dina ögon. Kom hit och bli lurad!

Bokningen du kommer till är på svenska.
Biljetter presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm. All bokning genomförs direkt i Paradox Museum Stockholm bokningssystem. Vid frågor efter bokning kontakta Paradox Museum Stockholm.
Boka konsertbiljett till Eldkvarn

Eldkvarn

Konsertbiljetter

Mosebacketerassen | 25 aug 2024
Eldvarns avslutningsturné i Sverige startar i Folkets Park i Malmö den 5 juni och avslutas med en storstilad finalspelning på Mosebacke i Stockholm den 25 augusti.

Boka ABBA the Museum biljetter

Abba the Museum

ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm.
Gör ett besök till ABBA museet och känn vingslagen från tiden med ABBAs sånger. Kliv upp på scenen ihop med bandet, se på minnessaker och mycket mer.

Biljetter till LOL Comedy Club Stockholm 2024

LOL Comedy Club

Se kända ståuppare på en intim standup-scen

Hotel Kung Carl | 29 feb - 9 maj 2024
LOL Comedy Club är en intim Stand up klubb på Hotel Kung Carl. Klubben drivs av komikern Jakob Öqvist. En klubb med få platser, nära till scenen - och riktigt kända namn. Komikerna som uppträder på LOL Comedy Club är välkända namn inom den svenska stand up-scenen och varje kväll bjuder på en unik och oförglömlig upplevelse för publiken. Stand up-klubben på Hotel Kung Carl är verkligen en plats där man kan förvänta sig högkvalitativ underhållning och en kväll fylld med skratt och glädje.

Avicii Experience Stockholm

Avicii Experience

Ett interaktivt hyllningsmuseum till Avicii
2011 släppte Avicii låten "Levels" som blev en hit över hela världen och genombrottet blev ett faktum. Sen gick allt fort. Få en närmare titt på livet för artisten Avicii och personen, Tim Bergling en ikon i modern populärkultur

Biljetter till Molly Sandén i Stockholm

Molly Sandén

Allting Däremellan

Gärdet | 2 juli 2024
Missa inte Molly Sandén som åker ut på en akustisk turné till Stockholm.

Spännande upplevelser i Stockholm!

Köp ett presentkort på upplevelse som du sedan bokar in inom 1 år. Ge det till dig själv eller överraska någon du tycker om.

Flyg helikopter över Stockholm
Flyg helikopter över Stockholm
Stockholm / Bromma | Apr - Sep

Under ca 20 minuter flyger ni helilopter över Stockholm och får se Gamla Stan, Kungliga slottet, Gröna Lund, Skansen, Stadshuset och mycket annat.

Middag för 2 i Stockholm
Middag med guldkant
Stockholm | Året runt (undantag finns)

Njut av en middag med guldkant på några utvalda restauranger i Stockholm. Menyerna varierar mellan de olika populära restaurangerna.

Spa och middag på Welcome Hotel i Stockholm
Spa och middag på hotell
Stockholm | Året runt

Unna dig en spaupplevelse på Welcome Hotel. Till kvällen väntar er en fantastisk tvårättersmiddag komponerad efter säsongens råvaror.

Ovan upplevelser presenteras i samarbete med Greatdays.
Boka biljetter på Wallmans i Stockholm

Wallmans Biljetter

The Vibe

Wallmans | 24 aug 2023 - 15 jun 2024
Wallmans salonger är platsen för krogshow med god mat och fantastiska showartister. Sedan 1991 har det showats här och flera av Sveriges populära artister har kommit från Wallmans. Så förbered dig på en kväll med bra musik, show och god mat.

Boka Golden Hits biljetter 2023

Golden Hits Biljetter

A blast from the past

Golden Hits | 12 jan - 15 juni 2024
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Hitsen avlöser varandra och det blandas vilt mellan låtar från Discoeran och schlagers från förr fram till moderna poplåtar från idag. Efter showen öppnar nattklubben.

Köp Ticketmaster presentkort

Ge bort en livekänsla till någon du tycker om

Ticketmaster presentkort - den perfekta presenten!

Presentkortet är giltigt under 12 månader
Här har du den perfekta presenten till någon som älskar musik, komedi, teater, sport, festivaler och andra evenemang över hela Sverige. Låt mottagaren själv bestämma vilket evenemang de vill gå på! Presentkortet kan användas som betalning / delbetalning av biljetter på ticketmaster.se i 12 månader från inköpsdagen (gäller endast evenemang i Sverige). Du kan välja mellan ett E-Presentkort eller ett Fysiskt Kort.

Tips på evenemang i Sveriges avlånga land!

Malmö

Boka Joyride the Musical musikalpaket i Malmö

JOYRIDE The Musical

Musikalbiljett + Hotell

Malmö Opera | 6 sep, 2024 - 27 apr, 2025
Se fler hotellpaket i Malmö »

Göteborg

Köp biljetter till A Show larger than life i Göteborg

A Show Larger Than Life

Krogshow

Rondo | 12 sep - 16 nov 2024
Mer krogshow i Göteborg »

Falkenberg

Köp biljetter till Korvfabrikören i Falkenberg

Korvfabrikören

Sommarbuskis

Vallarnas friluftsteater | 30 jun - 11 aug 2024
Mer shower i Sverige »

Biljetter till arenor i Stockholm

Avicii Arena fd. Globen
Arenavägen, Johanneshov

Biljetter till Avicii Arena

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45, Djurgården

Biljetter till Cirkus

Göta Lejon
Götgatan 55, Södermalm

Biljetter till Göta Lejon

Oscarsteatern
Kungsgatan 63, Norrmalm

Biljetter till Oscarsteatern

Hamburger Börs
Jakobsgatan 6, Norrmalm

Biljetter till Hamburger Börs

Wallmans
Teatergatan 3, Stockholm

Biljetter till Wallmans

Friends Arena
Råsta Strandväg 1, Solna

Biljetter till Friends Arena

Maximteatern (stängd)
Karlaplan 4, Östermalm

Biljetter till Maximteatern

Rival
Mariatorget 3, Södermalm

Biljetter till Rival

Vasateatern
Vasagatan 19, Norrmalm

Biljetter till Vasateatern

Stockholms Stadion
Lidingövägen 1, Östermalm

Biljetter till Stockholms Stadion

Golden Hits
Kungsgatan 29, Stockholm

Biljetter till Golden Hits

China Teatern
Berzelii Park, Norrmalm

Biljetter till China Teatern

Scandic Malmen
Götgatan 49-51, Södermalm

Biljetter till Scandic Malmen

Svartklubben
Södermannagatan 27, Södermalm

Biljetter till Svartklubben

Fryshuset
Mårtensdalsgatan 2-8, Hammarby Sjöstad

Biljetter till Fryshuset

Intiman
Odengatan 81, Stockholm

Biljetter till Intiman

Skansen
Djurgårdsslätten 49-51, Djurgården

Biljetter till Skansen

Populära nöjen i Stockholm
15 & 18 juli,2024
Friends Arena Stockholm
Köp biljett
7 feb 2024 - 14 dec 2024
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljett
7 aug 2024
Skansen Stockholm
Köp biljett
25 aug 2024
Mosebackenterassen Stockholm
Köp biljett
2 juli 2024
Gätdet Stockholm
Köp biljett
15 och 18 juli, 2024
Münchenbryggeriet Stockholm
Köp biljett
15 nov 2024
Filadelfia Convention Center Stockholm
Köp biljett
25 juli 2024
Friends Arena Stockholm
Köp biljett
9 aug 2024
Stockholm Stadion Stockholm
Köp biljett
Nöjen presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster, Showtic eller Nöjesresor beroende på var du bokat dina biljetter. Bilder: Ticketmaster, Showtic, Nöjesresor.

Nöjen i Göteborg

Är det så att du inte får biljetter i Stockholm kan det hända att de även uppträder i Göteborg. Här kan du se några nöjen i Göteborg.

Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top