Nöjen i Stockholm

Boka en musikupplevelse.

Här hittar du evenemang i Stockholm 2024!

I Stockholm är det alltid något på gång, här kan ni se lite vad som är på gång och köpa biljetter. I en storstad som Stockholm finns det något för alla.

Boka en underhållning eller ett event i Stockholm. Gå på konsert eller show, klä upp dig och se en opera, gå på bio, äta nått gott, gå på en musikal eller en krogshow, se en teater, gå på standup, se en fotbollsmatch eller något annat sportevenemang och mycket mycket mer. Till Stockholm kommer de stora artisterna för konserter.

Stockholm har också flera olika musikaler att välja bland som Änglagård och Moulin Rouge! och till hösten kommer musikalen De ´e´ det här vi kallar kärlek full med bra schlagermusik. Under 2024 får vi se stora stjärnor som Taylor Swift och Bruce Springsteen och Pink och Bryan Adams spela i Stockholm. Succén Mamma Mia! The Party återvänder till Stockholm och Tyrol där allt en gång startade och spelar till hösten 2024.

Nedan presenterar vi olika nöjen och evenmang i Stockholm.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med ett nöje se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Köp Bryan Adams biljetter

Bryan Adams

SO HAPPY IT HURTS TOUR

Hovet | 27 april, 2024
Se Bryan Adams spelning i Stockholm under nästa år och dagen innan spelar han på Scandinavium i Göteborg.

Boka Pink 2024 i Friends Arena

PINK

Summer Carnival 2024

Friends Arena | 25 juli 2024
Senast PINK spelade i Stockholm var2017! Europa saknade Pink så nu är det dags igen! Hon ger sig ut på sommarturné Summer Carnival och avslutar den i Stockholm.

Köp Humorgåvan biljetter

Humorgåvan

Standup | 5 mars 2024
Med sig på scen har Kodjo kollegorna Ann Westin, Ahmed Berhan, Melody Farshin, Özz Nûjen, Johanna Wagrell, Daniel Sanchez, Isak Jansson, Hasse Brontén och Christoffer Nyqvist.

Köp Lunch Live biljetter

Lunch•Live

Komedi | 13 mars - 24 april 2024
Hamburger Börs bjuder in till lunch-komedi. Du serveras en hamburgare och bjuds på liveshow av bland annat Anders Lundin, Ann Westin, Wille Crafoord och Anna Stadling beroende på datum.

Köp Bruce Springsteen biljetter

Bruce Springsteen

World Tour biljetter

Friends Arena | 15 och 18 juli, 2024
Bruce Springsteen och hans E Street Band återvänder till Sverige under sommaren 2024. Under juni 2023 spelade han på Ullevi i Göteborg och till sommaren är det dags för Friends Arena i Stockholm. Bruce Springsteen är alltid ett kärt återseende när han spelar i Sverige.

Boka Taylor Swift 2024 Friends Arena

Taylor Swift

The Eras Tour

Friends Arena | 17, 18 och 19 maj 2024
Taylor Swift är ute på sin världsturné The Eras Tour och till våren 2024 kommer hon stå på Friends Arenas scen. Det är första gången Taylor Swift spelar i Stockholm. Europaturnén startar i Paris i maj och avslutas i London under augusti. Taylor Swift är känd för sina spektakulära och långa shower!

Köp Melodifestivalen biljetter 2024

Melodifestivalen 2024

Genrep och Final | 8 - 9 mar 2024

Köp biljetter till Mamma Mia The Party i Stockholm

Mamma Mia! The Party

Krogshow | 22 feb - 28 sep, 2024

Köp biljetter till Laberos Magic World i Stockolm

Labero´s Magic World

Magi | 21 feb - 28 mar, 2024

A show larger than life i Stockholm

Nanne The Best

Nanne Grönvall med The music of Tina Turner

Hamburger Börs | 6 feb - 9 mars 2024
Nanne Grönvall intar Hamburger Börs med ett gästspel med en minnesvärd hyllningsshow till en av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor, Tina Turner. Tina Turner, som har imponerat och inspirerat människor över hela världen under mer än 60 år, är känd för sina enastående soul- och rocklåtar samt för att vara en förebild för många kvinnliga artister. Det är denna fantastiska karriär och passion för musiken som Nanne Grönvall under 2024 vill hylla med konserten The Best.

Nanne Grönvall växte själv upp med Tina Turners musik och hon har varit en stor inspirationskälla för Nanne både musikaliskt och artistiskt. Ja är det någon som kan tolka Tinas musik och artisteri så är det Nanne. Missa inte detta korta gästspel på Hamburger Börs.

Köp Tomas Ledin biljetter

Tomas Ledin

Konsert på Skansen

Skansen Sollidenscenen | 7 aug 2024
Efter succén med konserten Symphonia runt Sverige beger sig Tomas Ledin ut på sommarturné under 2024. Och Tomas Ledin är ju lite av ett = tecken med just sommar. Så nu blir det sommarrock igen. Alla hitsen du känner igen kommer att ljuda genom sommarnatten och även en och annan nyskriven låt från ett kommande album. Som ni vet, Sommaren är kort, så missa inte tillfället att se och höra Tomas Ledin och Vapendragarna på Skansen i sommar.

Och vet ni vad, Tomas Ledin har skrivit text och musik till ett helt nytt bygdespel i Lövvik - Höga Kusten. Världspremiär blir det 11 juli 2024 i Lövvik norr om Härnösand. Här tillbringade Tomas Ledin många somrar under sin barndom. Historien börjar 1893 och beger sig framåt i tiden då många jobbade på Norrlands sågverk. Det blir en kärlekssaga mellan fattig och rik. Så har ni vägarna förbi Lövvik i sommar bör ni se detta bygdespel. Här hittar ni biljetter till Bygdespelet Höga Kusten »

Boka Schyffert Forever hotellpaket

Schyffert Forever

Standup

China Teatern | 23 feb - 6 maj & 5 sept - 4 dec, 2024
Se "Schyffert Forever" med Henrik som har varit borta från scenen i hela 5 år. Nu är han tillbaka med sin show där han går igenom och skämtar om blandade saker och varför han hatar förstagångsföräldrar och hur han blev borgare när han insåg att man kan få ALL glass själv! och mycket mer!

Mamma ljuger biljetter i Stockholm

Mamma ljuger

Sanningen om din uppväxt

Intiman | 15 - 16 maj 2024
Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scen med en ny rolig och lärorik show....om mamma. Hör du också din mammas ord eka i huvudet när du kanske är på gång att hoppa i havet preciiis efter du ätit. - Du kan få kramp om du badar direkt efter du ätit! Eller när ditt barn äter snö så kanske du säger. - Ät inte snö då får du mask i magen! för det har vi ju själva fått höra som barn. Ja, dessa uppmaningar som vi fått höra i barndomen och kanske tar med oss till våra egna barn skall Jan och Mattias bena ur. Varför säger mammor så här? Showen är en hyllning till mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma. Kul kommer det bli.

Musikalen Moulin Rouge! i Stockholm

Moulin Rouge!

Musikalen där hitsen avlöser varandra

China Teatern | 25 jan - 28 april 2024
Musikalen Moulin Rouge! kommer till Stockholm i höst. Musikalen är baserad på filmen med samma namn där man kunde se Nicole Kidman och Ewan McGregor i huvudrollerna. Som Christian och Satine ser vi nu Andreas Wijk och Marsha Songcome på scen. Handlingen utspelar sig i Paris på den legendariska nattklubben Moulin Rouge under 1890-tal. Musikalen är full med hits som du känner igen och nog kommer sjunga med i. En hit som spelades mycket på radion efter filmen var Lady Marmalade" med Christina Aguilera, Lil' Kim, Mýa & Pink och Missy Elliot. Det blir också hits från artister som David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele.

Änglagård Musikalen Stockholm

Änglagård

Musikal | 4 jan - 19 maj och 6 sep - 26 okt 2024
Se Tommy Körberg och Helen Sjöholm.

Köp Benjamin Ingrosso biljetter

Benjamin Ingrosso

Konsert | 9 aug 2024
Se Benjamin Ingrosso

Boka The Human League i Stockholm

The Human League - Generations 2024

Konsert | 15 nov 2024
Se Human League i Stockholm.

Köp Late Night Standup biljetter

Late Night Standup

Standup | 24 - 25 maj 2024
I vår kommer Johanna Nordström till China Teatern med sin standup show. Med sig har hon Torbjörn Averås Skorup, Kirsty Armstrong, Daniel Sanchez, Messiah Hallberg.

Köp Shirley Valentine biljetter

Shirley Valentine - Maria Lundqvist

Komedi | 14 - 15 maj 2024
Maria Lundqvist är tillbaka som Shirley Valentine. En feelgood-föreställning när livet inte riktigt blir som man tänkt utan stora förändringar kan ske om man bara vågar.

Klas Hallberg Stockholm

Klas Hallberg

Att leva innan man dör

Oscarsteatern | 9 apr 2024
En skrattfest om livets allvar med Klas Hallberg. Med all oro i världen och en tuffare framtid och en pandemi bakom oss....hur skall man kunna leva....för det ska vi ju....leva innan man dör. Så här säger Klas om showen: Det kommer att bli en skrattfest – jag lovar. Och det kommer att bli allvarsamt och berörande. Jag lovar. Nu kör vi!

Köp Tack för musiken biljetter

Tack för musiken

Den populära musiktalkshowen med Niklas Strömstedt

Intiman | 18 - 28 mars, 2024
I mars kommer den populära musiktalkshowen "Tack för musiken" tillbaka. Niklas Strömstedt håller i trådarna och intervjuar och sjunger tillsammans med några av Sveriges populära artister. Allt är live och spelas även in för TV och programmen sänds senare under våren i SVT. Det blir 8 kvällar där du möter Miriam Bryant, Danny Saucedo, Björn Dixgård, Miss Li, Jireel, Bo Sundström, Per Gessle och Molly Sandén.

Boka De e det här vi kallar kärlek biljetter

De´ e´ det här vi kallar kärlek

Musikal fylld med schlagerlåtar

Göta Lejon | 26 sep - 8 dec 2024
För dig som älskar schlager, det här är den ultimata musikalen för dig. I Musikalen De' e' det här vi kallar kärlek kommer ni få hör den ena schlagerlåten efter den andra. Och wow vilken nostalgi när låtar som Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley spelas. Handlingen utspelar sig i den lilla staden Målinge 1985. Där skall hållas en talangjakt för den kommande Melodifestivalen...som faktiskt tappat tittare. Vad kommer att hända?

Historiepodden Krig och Fred, Det sista slaget. Stockholm

Historiepodden - Krig & Fred, Det sista slaget

Varför krigar man, vad betyder ens fred?

China Teatern | 14 maj 2024
En av Sveriges mest omtyckta folkbildare och podcasts firar 10-års jubileum och du är bjuden! Föreställningen Krig & Fred spelas för allra sista gången - dessutom i ny och omarbetad specialversion med hemliga gäster på scen. Tillsammans reder vi ut varför vi krigar, vad fred ens betyder och hur denna den mest ökända av mänskliga aktiviteter format oss genom årtusenden.

Lennie Norman Best of Gubbvarning Live i Stockholm

Lennie Norman

Best of Gubbvarning Live - Finalen

Intiman | 6 mars och 9 apr 2024
Sedan 2018 har Lennie Norman gjort succé över hela Sverige med sin Gubbvarning show. Under 2024 är det också 35 år sedan som Lennie Norman gjorde sin debut som stand up komiker. Ta nu chansen att se denna underbara förställning där Lennie som vanligt på sitt eget lilla sätt skärskådar tiden vi lever i och hur en gubbes funderingar och tankar ter sig i den moderna och galna värld vi lever i. Denna gång blir det Best of Gubbvarning Live och det sägs vara Finalen! Men vem vet...kanske kommer han tillbaka någongång i framtiden igen.

Batra och Glans 30 år tillsammans på Cirkus i Stockholm

Batra & Glans

Standup | 15 - 18 maj, 6 - 8 sep 2024
Batra & Glans firar 30 År Tillsammans.

Kodjo Akolor i Stockholm

Kodjo Akolor

Standup | 25 maj 2024
Se Kodjos show "Lättkränkt och långsint".

Standup med Fredrik Lindström på Cirkus i Stockholm

Fredrik Lindström

Standup | 20 - 21 sep 2024
Se "Stora Dialektshowen" på Cirkus.

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Globen SkyView

The Viking Museum

Fotografiska

Båt- och Bussturer m.m

Köp biljetter till AQUA på Cirkus i Stockholm

AQUA

I'm a Barbie girl, in the Barbie world

Cirkus | 28 okt 2024
Pop-fenomenet AQUA kommer till Cirkus i Stockholm i höst. Det var 1997 som de flesta sjöng med i raderna "I'm a Barbie Girl, in the Barbie World" och nästan 30 år senare är AQUA lika populära världen över. Nu har du chansen att se de live och åter höra låtar som "Turn Back Time", "Doctor Jones" och världshiten "Barbie Girl".

Star Wars Live In Concert Stockholm

Star Wars Live In Concert

Bio | 29-30 mar 2024
Se filmen Return of the Jedi Live In Concert.

Titanic Live In Concert Stockholm

Titanic Live In Concert

Bio | 12 okt 2024
Se filmen Titanic Live In Concert.

Harry Potter Live In Concert Stockholm

Harry Potter och Fenixorden™ In Concert

Bio | 2 nov 2024
Se Harry Potter och Fenixorden Live In Concert.

Boka Maffia Comedy Club i Stockholm

Maffia Comedy Club

Stand-up biljett

Scandic Malmen | 5 jan - 31 maj 2024
Kom och se Stand-up med både kända och nya stand-uppare på scen.

Boka Viking Line Kryssning från Stockholm

Nöjeskryss med Viking Cinderella

Stockholm - Mariehamn: 1 dygn

Ta en nöjeskryssning med Viking Line Cinderella en helg. Ombord blir det grymma artister och liveband och självklart god mat och shopping. För er som vill slappna av efter veckan kan besöka Cinderellas spa-avdelning.

I kryssningen ingår: Kryssning med Viking Cinderella med hytt för 2 pers.
Säsong: Fredagar och Lördagar året om. (OBS! Ej högsommar).

I samarbete med Live it
Biljetter till Den lilla sjöjungfrun

Den lilla sjöjungfrun

Musikal

Filadelfia Convention Center & Cirkus | 1 mars, 16 mars, 13 april, 21 april och 28 april, 2024
Se den berömda musikalen med härlig musik. Ni får träffa Sjöjungfruns far Kung Moryn, hennes systrar, havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob och Olauv – en riktigt snygg människokille.

Dejta singlar i Stockholm

Dejta singlar på event i Stockholm

Bli medlem utan kostnad på match

Stockholm | Året om
Är du singel och vill dejta någon i Stockholm? Match anordnar trevliga evenemang där du kan lära känna singlar som söker kärleken på ett avslappnat sätt. Det kan vara en after work på en pub i Stockholm, en biljardkväll, bowling, picnic, ja vad som helst egentligen. Vill du inte gå ensam får du bjuda med upp till 3 singlar. För att delta i match events behöver du vara medlem hos match. Det kostar inget att registrera sig hos match, men för att komma åt alla funktioner behöver man köpa ett abonnemang.

Biljetter till Anakronisterna i Stockholm

Anakronisterna

Per Andersson, Claes Eriksson, Andreas T Olsson

Intiman | 4 apr - 11 maj 2024
Anakronisterna är en show av och med Per Andersson, Claes Eriksson och Andreas T Olsson. När dessa tre herrar skapar något tillsammans kan vi nog förbereda oss på både humor och invecklade förklaringar. Anakronism är ett ord som betyder att något (föremål, begrepp, händelse, etc.) placeras i fel tidsepok. Till exempel om någon använder en mobiltelefon i en film som utspelar sig på 1800-talet.

Och så här sägs det om showen."någon som tycker att det som fanns förr och fortfarande finns, men inte borde finnas borde finnas – kommer dessa tre herrar att bjuda på ett nedslag i samtiden där formen av nedslagen är anakronistiska, det vill säga sång, sketch, monolog, de klassiska revybyggstenarna, medan det innehållsmässiga är rykande färskt och till och med så "up to date" att inget av det ännu hänt. Hur är detta möjligt, frågar sig vän av ordning. Det är inte möjligt, är svaret, med tillägget: Endast det omöjliga är intressant." Ja mer invecklat än så här kan det nog inte bli :-)

Kul upplevelser i Stockholm för både stora och små!

Följ med Stockholms Amfibiebuss genom centrala Stockholm och testa Paradox Museum.

Stockholm Ocean Bus
Åk Ocean Bus i Stockholm
Centrala Stockholm | 2024

Ta en tur med den populära amfibiebussen. Turen börjar på land och tar dig runt i Stockholm och dess sevärdheter sedan kör bussen rakt ner i vattnet och blir en båt.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Paradox museum i Stockholm
Paradox Museum
Stockholm | Året om

En paradox är något som går tvärtemot vad man har förväntat sig. Man kan säga att en paradox spelar hjärnan ett spratt och lurar dina ögon. Kom hit och bli lurad!

Bokningen du kommer till är på svenska.
Biljetter presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm. All bokning genomförs direkt i Paradox Museum Stockholm bokningssystem. Vid frågor efter bokning kontakta Paradox Museum Stockholm.
Boka konsertbiljett till Eldkvarn

Eldkvarn

Konsertbiljetter

Mosebacketerassen | 25 aug 2024
Eldvarns avslutningsturné i Sverige startar i Folkets Park i Malmö den 5 juni och avslutas med en storstilad finalspelning på Mosebacke i Stockholm den 25 augusti.

Boka ABBA the Museum biljetter

Abba the Museum

ABBA The Museum på Djurgården i Stockholm.
Gör ett besök till ABBA museet och känn vingslagen från tiden med ABBAs sånger. Kliv upp på scenen ihop med bandet, se på minnessaker och mycket mer.

Biljetter till LOL Comedy Club Stockholm 2024

LOL Comedy Club

Se kända ståuppare på en intim standup-scen

Hotel Kung Carl | 29 feb - 9 maj 2024
LOL Comedy Club är en intim Stand up klubb på Hotel Kung Carl. Klubben drivs av komikern Jakob Öqvist. En klubb med få platser, nära till scenen - och riktigt kända namn. Komikerna som uppträder på LOL Comedy Club är välkända namn inom den svenska stand up-scenen och varje kväll bjuder på en unik och oförglömlig upplevelse för publiken. Stand up-klubben på Hotel Kung Carl är verkligen en plats där man kan förvänta sig högkvalitativ underhållning och en kväll fylld med skratt och glädje.

Avicii Experience Stockholm

Avicii Experience

Ett interaktivt hyllningsmuseum till Avicii
2011 släppte Avicii låten "Levels" som blev en hit över hela världen och genombrottet blev ett faktum. Sen gick allt fort. Få en närmare titt på livet för artisten Avicii och personen, Tim Bergling en ikon i modern populärkultur

Biljetter till Molly Sandén i Stockholm

Molly Sandén

Allting Däremellan

|Gärdet | 2 juli 2024
Missa inte Molly Sandén som åker ut på en akustisk turné till Stockholm.

Spännande upplevelser i Stockholm!

Köp ett presentkort på upplevelse som du sedan bokar in inom 1 år. Ge det till dig själv eller överraska någon du tycker om.

Flyg helikopter över Stockholm
Flyg helikopter över Stockholm
Stockholm / Bromma | Apr - Sep

Under ca 20 minuter flyger ni helilopter över Stockholm och får se Gamla Stan, Kungliga slottet, Gröna Lund, Skansen, Stadshuset och mycket annat.

Middag för 2 i Stockholm
Middag med guldkant
Stockholm | Året runt (undantag finns)

Njut av en middag med guldkant på några utvalda restauranger i Stockholm. Menyerna varierar mellan de olika populära restaurangerna.

Spa och middag på Welcome Hotel i Stockholm
Spa och middag på hotell
Stockholm | Året runt

Unna dig en spaupplevelse på Welcome Hotel. Till kvällen väntar er en fantastisk tvårättersmiddag komponerad efter säsongens råvaror.

Ovan upplevelser presenteras i samarbete med Greatdays.
Boka biljetter på Wallmans i Stockholm

Wallmans Biljetter

The Vibe

Wallmans | 24 aug 2023 - 15 jun 2024
Wallmans salonger är platsen för krogshow med god mat och fantastiska showartister. Sedan 1991 har det showats här och flera av Sveriges populära artister har kommit från Wallmans. Så förbered dig på en kväll med bra musik, show och god mat.

Boka Golden Hits biljetter 2023

Golden Hits Biljetter

A blast from the past

Golden Hits | 12 jan - 15 juni 2024
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Hitsen avlöser varandra och det blandas vilt mellan låtar från Discoeran och schlagers från förr fram till moderna poplåtar från idag. Efter showen öppnar nattklubben.

Köp Ticketmaster presentkort

Ge bort en livekänsla till någon du tycker om

Ticketmaster presentkort - den perfekta presenten!

Presentkortet är giltigt under 12 månader
Här har du den perfekta presenten till någon som älskar musik, komedi, teater, sport, festivaler och andra evenemang över hela Sverige. Låt mottagaren själv bestämma vilket evenemang de vill gå på! Presentkortet kan användas som betalning / delbetalning av biljetter på ticketmaster.se i 12 månader från inköpsdagen (gäller endast evenemang i Sverige). Du kan välja mellan ett E-Presentkort eller ett Fysiskt Kort.

Biljetter till arenor i Stockholm

Avicii Arena fd. Globen
Arenavägen, Johanneshov

Biljetter till Avicii Arena

Cirkus
Djurgårdsslätten 43-45, Djurgården

Biljetter till Cirkus

Göta Lejon
Götgatan 55, Södermalm

Biljetter till Göta Lejon

Oscarsteatern
Kungsgatan 63, Norrmalm

Biljetter till Oscarsteatern

Hamburger Börs
Jakobsgatan 6, Norrmalm

Biljetter till Hamburger Börs

Wallmans
Teatergatan 3, Stockholm

Biljetter till Wallmans

Friends Arena
Råsta Strandväg 1, Solna

Biljetter till Friends Arena

Maximteatern (stängd)
Karlaplan 4, Östermalm

Biljetter till Maximteatern

Rival
Mariatorget 3, Södermalm

Biljetter till Rival

Vasateatern
Vasagatan 19, Norrmalm

Biljetter till Vasateatern

Stockholms Stadion
Lidingövägen 1, Östermalm

Biljetter till Stockholms Stadion

Golden Hits
Kungsgatan 29, Stockholm

Biljetter till Golden Hits

China Teatern
Berzelii Park, Norrmalm

Biljetter till China Teatern

Scandic Malmen
Götgatan 49-51, Södermalm

Biljetter till Scandic Malmen

Svartklubben
Södermannagatan 27, Södermalm

Biljetter till Svartklubben

Fryshuset
Mårtensdalsgatan 2-8, Hammarby Sjöstad

Biljetter till Fryshuset

Intiman
Odengatan 81, Stockholm

Biljetter till Intiman

Skansen
Djurgårdsslätten 49-51, Djurgården

Biljetter till Skansen

Populära nöjen i Stockholm
15 & 18 juli,2024
Friends Arena Stockholm
Köp biljett
7 feb 2024 - 6 okt 2024
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljett
7 aug 2024
Skansen Stockholm
Köp biljett
25 aug 2024
Mosebackenterassen Stockholm
Köp biljett
2 juli 2024
Gätdet Stockholm
Köp biljett
15 och 18 juli, 2024
Münchenbryggeriet Stockholm
Köp biljett
15 nov 2024
Filadelfia Convention Center Stockholm
Köp biljett
25 juli 2024
Friends Arena Stockholm
Köp biljett
9 aug 2024
Stockholm Stadion Stockholm
Köp biljett
Nöjen presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster, Showtic eller Nöjesresor beroende på var du bokat dina biljetter. Bilder: Ticketmaster, Showtic, Nöjesresor.

Nöjen i Göteborg

Är det så att du inte får biljetter i Stockholm kan det hända att de även uppträder i Göteborg. Här kan du se några nöjen i Göteborg.

Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top