Kul att göra med barn i Stockholm

Lekplatser, museum, nöjespark, teater

Tips på roliga aktiviteter för barn i Stockholm!

Det finns en hel del roligt för barn att upptäcka och göra i Stockholm. Ni kan åka snabba RIB-båtar, besöka Birka, gå på Gröna Lund och Skansen, klappa djur, leka på lekplatser, åka upp i SkyView, gå runt i Kungliga Slottet, gå på intressanta museum, se Vasaskeppet med mera. Ja, i Stockholm finns massor för vuxna att göra tillsammans med barnen.

Nedan tipsar vi om aktiviteter som barnen kan göra i Stockholm. För dig som är på familjesemester i Stockholm kan vi även tipsa om ett Go City Stockholm Pass. Detta stadskort är fullt av fria inträden till massor av attraktioner i Stockholm. Bland annat många av de roliga barnaktiviteterna nedan. Under skollov brukar det finnas lite extra kul aktiviteter för barnen. Ett par dagar innan Julafton är det dags för jullov i Stockholm. Jullovet sträcker sig till 9 januari 2024 och det finns mycket kul att göra under lovet i Stockholm. Även före jul finns mycket julmys att uppleva i Stockholm för hela familjen.

För biljetter samarbetar vi med Strömma, GetYourGuide, Tiqets. För presentkort samarbetar vi med Liveit.

5% RABATT: Via vårt samarbete med Tiqets kan vi erbjuda er 5% rabatt på biljettpriset till I Love Stockholms läsare. Rabattkoden finner ni vid respektive attraktion nedan.

Paradox Museum Stockholm

Paradox Museum

Paradox Museum i Stockholm är en plats där du får uppleva otroliga utställningsföremål som ställer till det för din hjärna och lurar dina ögon. Med andra ord, paradox, något som går tvärtemot vad man förväntar sig.

På Paradox Museum får du uppleva optiska utställningar som kan vara förbryllande bilder eller föremål som lurar och förvirrar dig. Här finns också interaktiva utställningar som häpnadsväckande installationer eller hela rum som utmanar alla dina sinnen genom att det du ser eller upplever inte alltid är helt sant. Så ta med hela familjen på ett spännande besök och se när hjärnan spelar er ett spratt!

Fri entré för barn 0-4 år. Spara ca 17% på en familjebiljett.

Adress: Sergelgatan 20, Hötorget
Paradox Museum

Bokningen du kommer till är på svenska.
Biljetter presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm. All bokning genomförs direkt i Paradox Museum Stockholm bokningssystem. Vid frågor efter bokning kontakta Paradox Museum Stockholm.
Stockholm Slott

Kungliga slottet

Det kan vara spännande för barn i olika åldrar att besöka det Kungliga slottet. Det är ju här prinsessor och prinsar bor. Här finns mycket olika saker att titta på. Kungliga slottet har över 600 rum på 11 våningar. Alla rum är inte öppna för allmänheten.

Skattkammaren kan vara lite spännande! Se guld, silver, diamanter och kungakronor. Vandra i paradvåningarna och känn dig som en prinsessa eller prins för en dag. Slottet är som sagt stort och det blir en del promenerande för barnen. Det finns även lite kul aktiviteter för barn att roa sig med under en vandring på slottet. Intressant är också Museum Tre Kronor där man får lära sig mer om det slott som stod här tidigare och brann ner 1697.

Fri entré för barn 0-6 år.

Adress: Slottsbacken, Gamla Stan
Kungliga Slottet

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.
Skansen

Skansen

Här finns nog det mesta för barnen, lek inomhus och lek utomhus. Besök Lill-Skansen som har öppet inomhus hela året om. Skansen erbjuder ponnyridning, teater, cirkus, sagor och sång m.m. Här är mysigt både sommar som vinter. Under jul har dom julmarknad på Skansen. Och på sommaren är det ju Allsång på Skansen där flera kända artister uppträder.

Besök Galejan där barnen kan testa den gamla bilbanan eller karusellen från 1900-talet. Åk med Skansens tåg eller den gamla Bergbanan från 1897. Se kalendern över barnaktiviteter inne på Skansen. Barnteater, skollovsaktiviteter och ett besök på Akvariet där du kan klappa en spindel eller en haj är en spännande upplevelse.

Härligt stora ytor och du lär inte hinna allt på en dag! Ett tips är att ta med mat och dryck som täcker några måltider på dagen. Ni kommer även passera flertalet lekplatser inne på området.

Barn under 4 år går in gratis. Det finns café.

Adress: Djurgårdsvägen (mittemot Gröna Lund).
Skansen

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.

Köp Från Aladdin till Elsa musikalshow biljetter

Från Aladdin till Elsa

Musikalshow

Oscarsteatern | 27 dec 2023 - 10 mar 2024
I denna härliga musikalshow "Från Aladdin till Elsa" får ni möta karaktärer från flera kända musikaler och höra de fantastiska låtarna. Det blir en magisk och musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld. Det blir både musikalmusik från kända filmer som även satts upp som musikaler på scen samt också musik från andra älskade filmer. Vad sägs om Frost, Lejonkungen, Encanto, Trollz, Aladdin, Dumma mej, Djungelboken, Pokémon och många fler.

På scen ser ni begåvade och nya stjärnor som YouTube-stjärnan Joel Adolphson, Elin Werling, Veronika Wallentin, Nils Reinholtz, Hanna Brobäck, Lovisa Lindberg Lekfalk och Petter Snive. Ta med hela familjen på en måbra-föreställning!

Hop on / Hop off båt i Stockholm

Hop on - Hop off båt

Stockholm är omgiven av vatten så ett roligt och smidigt sätt att ta sig runt är med en Hop on - Hop off båt. Båten startar och stoppar vid olika kajplatser där du kan hoppa på eller av. Båten tar dig till flera av Stockholms kända sevärdheter som tex Kungliga Slottet, Gamla Stan, ABBA-museet, Vasamuseet och in i Nybroviken m.m.

Välj mellan biljett för obegränsad åkning i 24 timmar eller 72 timmar.

Fri entré för barn 0-5 år.

Adress: Olika kajplatser bland annat: Kungliga Slottet
Säsong: 13 maj - 3 sep 2023
Strömma

ONLINERABATT PÅ BILJETTER
Du får rabatt på biljettpriset när du köper din biljett online hos Strömma, mot köp av biljett på plats.

Kul upplevelser under vår och sommar för både stora och små!

Vår och sommar i Stockholm bjuder på många roliga upplevelser. Här får du två tips!

Stockholm Ocean Bus
Åk Ocean Bus i Stockholm
Centrala Stockholm | till 30 dec 2023

Ta en tur med den populära amfibiebussen. Turen börjar på land och tar dig runt i Stockholm sedan kör bussen rakt ner i vattnet och blir en båt.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Birka Vikingastaden
Birka Vikingastaden
Birka (Björkö) | 6 maj - 29 okt 2023

Ta båten från centrala Stockholm till Birka, Sveriges första stad. I biljetten ingår: båtresa t/r, entré till museet samt guidad visning av fornlämningsområdet.

Biljetter presenteras i samarbete med Strömma.
Gröna Lund i Stockholm

Gröna Lund

Gröna Lund är en av världens äldsta nöjespark. De öppnade redan 3 augusti 1883. Så hit har barn kommit i över 100 år för att åka attraktioner och känna pirr i magen. Attraktionerna var nog inte riktigt lika spännande då som nu....men för barn räcker ju ibland en liten karusell för att vara nöjd. Sedan finns ju de stora berg-o-dal-banorna för de lite större barnen. Så besök Gröna Lund med barnen för en dag med pirriga åk, 5-kamp, spel, godis och glass, popcorn.

Under sommaren kommer även flera artister att uppträda på Gröna Lunds scen. När hösten kommer och mörkret lägger sig ja då blir det läskigt på Gröna Lund. När Halloween är här, då är också spökena här! Så frågan är, vågar du gå dit? När julen i Stockholm närmar sig öppnar Gröna Lund upp sitt Winter Wonderland. Då blir det så där extra mysigt som det bara kan bli inför Jul.

Adress: Lilla Allmänna Gränd 9, Djurgården
Gröna Lund

Vikingaliv Stockholm

Vikingaliv / The Viking Museum

Hoppa tillbaka till 900-talet och upplev den mytomspunna vikingatiden som om du verkligen var där. Stå öga mot öga med en modell av en viking i naturlig storlek, skapad med hjälp av DNA som återvunnits från flera hundra gamla lämningar.

Varje timme går det guidade turer där du för höra allt om vikingar. Från blodiga strider och ondskefull plundring, till idylliskt bondgårdsliv och asa-tro. Hoppa på den spännande åkturen, Ragfrid's Saga, för att få en riktig smak av en vikings vardag, berättad ur perspektivet av en vikingakrigares hustru.

Fri entré 0-6 år.

Adress: Djurgårdsstrand 15, Djurgården, Wasahamnen brevid VRAK - Museum of Wrecks

Mycket bra pris på biljetter hos Tiqets och med vår rabattkod, ännu bättre pris. Tiqets erbjuder även familjebiljett.

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.

boka Bodyflight familjepaket i Stockholm

Flyg som en superhjälte i vindtunnel

Bodyflight familjepaket

En riktigt kul upplevelse för hela familjen. Låt barnen känna hur det känns att flyga som en superhjälte. Garanterat många skratt. Bodyflight låter dig flyga fritt i luftströmmar upp till 300 krm/h. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, flyglektion och själva flygningen. Mer om bodyflight i Stockholm här »

Gäller t o m 2023-12-31

Säsong: Året om (inomhus)
Antal personer: Upp till 4 personer
Flygtid: 2 x 60 sekunder / person eller totalt 8 x 60 sekunder.

Åk RIB-båt i Stockholm
Åk RIB-båt i Stockholm
Centrala Stockholm - Vaxholm | Maj - Sep 2023

Att åka RIB-båt är en häftig upplevelse. Ni åker först lite sakta och ser flera av Stockholms centrala sevärdheter innan ni kommer ut i skärgården där hastigheten ökar. Då är det dags att hålla i sig!

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Paradox museum i Stockholm
Paradox Museum
Stockholm | Året om

En paradox är något som går tvärtemot vad man har förväntat sig. Man kan säga att en paradox spelar hjärnan ett spratt och lurar dina ögon. Kom hit och bli lurad!

Biljetter presenteras i samarbete med Paradox Museum Stockholm.
Junibacken Stockholm

Junibacken

Ta båten ut till Djurgården och gå på Junibacken. Här finns nästan alla Astrid Lindgrens figurer, Mumintrollen, Villa Villerkulla på en hel våning med Pippis hus, Sagotorget med figurer som Alfons Åberg, Prinsessan som fyllde år, Pettson & Findus. I första rummet Sagotorget kan barnen klättra, gå in i hus, åka rutschkana och cyklar etc. När det är mycket folk kan det var svårt att ha koll på vart barnen tar vägen.

Ni rör er i huset till olika världar. Ni passerar en souvenirshop och kommer fram till restaurangen där ni kan pausa med lite fika eller mat. Fortsätt sedan till Pipps hus ovanför restaurangen. Vid olika tillfällen spelas det även teater.

När ni betalar inträde får ni en tid för att åka med Sagotåget. Det får inte plats så många i taget i tåget därför delas speciella tider ut. Du stiger på tåget som sakta, sakta passerar olika sagofigurer från Astrid Lindgrens olika sagor. Det är Astrid som pratar om figurerna. Mycket fint gjort!

Adress: Galärvarvsvägen 8, Djurgården (bakom Nordiska Museet och granne med Vasamuseet)

En mysig plats för barnen med olika platser att leka på. Vi har besökt Junibacken mitt i juli och då var det väldigt mycket folk! Trevligt med möjlighet att titta på teater och vi tycker att Sagotåget var bäst. Barnen ville åka en gång till men det gick ju inte. Pippis hus gillade de också.

Brännkyrka Medeltidsdag

Brännkyrka Medeltidsdag 2023

Första gången det anordnades Medeltidsdag vid Brännkyrka var 2021. I september förvandlas området kring Brännkyrka till medeltiden. På plats finns hästar, riddare och trollkarl. Kom och upplev ett äkta tornerspel, musik, medeltidsmarknad och god mat. För barnen blir det lite extra roligt med medeltidslekar, riddardubbning och pyssel.

Besök gärna också Brännkyrka kyrka där det även ges guidad visning. Sitt nuvarande utseende fick kyrkan 1975 men det sägs ha funnits flera olika kyrkor här sedan 1100-talet.

Fritt inträde. Obs! Begränsat antal parkeringsplatser, res gärna kommunalt.

Datum: Sön 10 sep 2023, kl.10-17
Adress: Götalandsvägen 189-191 125 35 Älvsjö
Brännkyrka församling

Avicii Experience Stockholm

Avicii Experience

Ett interaktivt hyllningsmuseum till Avicii
2011 släppte Avicii låten "Levels" som blev en hit över hela världen och genombrottet blev ett faktum. Sen gick allt fort. Få en närmare titt på livet för artisten Avicii och personen, Tim Bergling en ikon i modern populärkultur

Kombibiljetter

SPARA 5% PÅ KOMBOBILJETT: ABBA The Museum + Avicii Experience

KOMBIBILJETT STRÖMMA: Avicii Experience + Hop on-Hop off buss (24 tim)
Säsong: 19 jun - 30 sep 2023

ABBA The Museum Stockholm

ABBA The Museum

Visst är ABBA-museet även för barn. Från 3 år och uppåt, här finns lite för alla. Sitt i helikoptern från Arrival-albumet, testa och sjung för att bli den femte medlemmen i ABBA, dansa disco m.m. Spela in din sång och titta senare på det hemma. Prova ABBAs kläder och mycket mer.

Vi som växte upp med ABBA minst de otaliga hitsen som än idag är lika populära. Hur många har inte stått med ett hopprep och sjungit framför spegeln och låtsats att vara Agnetha eller Frida? Vi har nog också påverkat våra barn att älska ABBAs musik. Så ta med barnen och visa dom fenomenet ABBA!

Här finns en shop med en massa ABBA-prylar.

OBS! Du måste förköpa din entrébiljett och välja en ankomsttid. Tänk på att du behöver några timmar inne på museet.

Adress: Djurgårdsvägen 68, (Djurgården, Allmänna Gränd). Nära Vikingaliv och VRAK.

Kombibiljetter

SPARA 5% PÅ KOMBOBILJETT: ABBA The Museum + Avicii Experience

KOMBIBILJETT STRÖMMA: ABBA The Museum + Hop on-Hop off buss (24 tim)
Säsong: 8 jun - 30 sep 2023

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Globen SkyView

The Viking Museum

Fotografiska

Båt- och Bussturer m.m

Polismuseet Stockholm

Polismuseet

För alla er som diggar poliser! Kom hit vet jag och kör lite polisbil eller polismotorcykel. Polisbilen och polismotorcykeln som finns i trafikrummet är riktiga. Klä ut dig till polis och prata i polisradion och sätt på saftblandaren. På Lördagar & Söndagar är det olika visningar med film eller framträdande om Polisen. Försök även hitta lilla Lo som har gått vilse på museet (för barn mellan 6-10 år).

Klä dig i polisuniform, prata i kommunikationsradio och kör polismotorcykel. Lös spännande uppdrag på polisstationen eller hamna i arresten.

Adress: Museivägen 7 (brevid Tekniska Museet, Gärdet)
Polismuseet

VRAK The Museum of Wrecks Stockholm

VRAK - Museum of Wrecks

Vrak är ett museum som berättar om det världsunika kulturarv som finns på Östersjöns botten. Museet bygger på kunskap utifrån marinarkeologiska undersökningar och samarbetar med forskare. Vrak berättar om de människor som under 10 000 år haft Östersjön som levebröd, sjöväg, slagfält – och grav. Museets dykande marinarkeologer gör ständigt nya upptäckter och finner intressant material att visa på museet. Du får se fynd från vrak som hittats på Östersjöns botten. Bland annat saker från örlogsfartyg Resand Man som förliste 1660 i Stockholms skärgård på väg till Polen.

Fri entré 0-18 år.

Adress: Djurgårdsstrand 17, Djurgården, Wasahamnen brevid Vikingaliv - The Viking Museum

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.

Kombibiljetter

SPARA CA 20% PÅ KOMBOBILJETT: Vasamuseet + VRAK entré (Biljetten gäller i 72 timmar).

Pökvandring i Stockholm
Spökvandring i Gamla Stan
Gamla Stan | till 25 aug 2023

Fråga - Vågar du? Ta någon i handen och gå med i Gamla Stans skumma gränder. Mycket har hänt här genom historien och kanske dröjer sig vålnader kvar!

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Junibacken Stockholm
Junibacken
Galärvarvsvägen 8 | Året om

Besök Junibacken. Roligt för de lite mindre barnen. Ett barnmuseum fyllt av sagokaraktärer från olika kända barnböcker och lek förståss. Åk Sagotåget och möt Emil och Madicken mfl.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Vasamuseet Stockholm

Vasamuseet

Inget svenskt museum är nog mer känt än just Vasamuseet i Stockholm. När regalskeppet Vasa togs upp från havets botten 24 april 1961 efter att ha legat där sedan 1628 föll alla världens blickar mot Sverige. Redan den 10 juni 1961 fick allmänheten möjlighet att se detta fantastiska skepp och intresset var stort. Nyfikna besökare kom från världens alla hörn. Sin nuvarande plats på Vasamuseet fick hon 15 juni 1990 och har över en miljon besökare årligen. Vasa är idag världens bäst bevarade 1600-talsskepp. Vasamuseet sägs ligga med på 10-i-topp-listan över världens bästa museum.

Inget Stockholmsbesök är komplett utan att ha sett Vasa-skeppet. Det finns så mycket att se på museet. Hela båten är ett konstverk. Lär dig också om livet i 1600-talets Stockholm. Kolla in det som bärgats från Vasa. Här kan man lätt spendera flera timmar.

Fri entré 0-18 år.

Adress: Galärvarvsvägen 14, Djurgården, Mellan Junibacken och Vikingaliv - The Viking Museum / VRAK museum

Kombibiljetter

SPARA NÄSTAN 20% PÅ KOMBIBILJETT: Vasamuseet + VRAK entré (Biljetten gäller i 72 timmar).

Stockholm Toy Museum Bergrummet

Stockholm Toy Museum - Bergrummet

Leksaksmuseet Stockholm Toy Museum ligger inne i det sk. Bergrummet. I museet finns över 40.000 föremål vilket gör museet till norra Europas största privatägda leksakssamling. Du besöker Stockholm Toy Museum genom att gå in i Skeppsholmens underjordiska tunnlar. Dessa nyttjades en gång i tiden av Sveriges militär men nu finns här leksaker. Både själva platsen och det som finns här inne är spännande för barn att besöka....ja vuxna med.

Du kan serymdskepp, dockskåp, trampbilar, tennfigurer, Tintins alla fordon, Barbie, Disney och en helt unik avdelning med leksaker som ägts och lekts med av kungligheter. Här finns även dockor från 1400-talet. Helt otroligt att dessa finns kvar idag. Här finns också mängder av serietidningar.

Hela Stockholm Toy Museum är beläget i ett plan, utan trappor eller höga trösklar. Det går därför bra att gå runt i museet med både rullstol, barnvagn eller rullator.

Fri entré 0-3 år. Café finns.

Adress: Svensksundsvägen 5, Skeppsholmen. Direkt efter Skeppsholmsbron.

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.

Stockholm SkyView

Stockholm SkyView

Att åka uppåt och komma upp på lite höjd är alltid spännande för barn och även för oss vuxna....det kan till och med bli lite läskigt om man har höjdskräck. SkyView är en åkaattraktion längst med Avicii Arenas (Globens) utsida och tak. Du kliver in en glas-kapsel tillsammans med andra och sedan börjar färden uppför väggen. Det går sakta och fint och du kommer upp på en höjd av 130 meter när du kommit till toppen. Här uppe ser du lång ut över Stockholm. Under färden upp och ner möter du den andra kapseln som också är på väg. Det finns två spår längst med arenans vägg.

Fri entré 0-4 år.

Adress: Avicii Arena, Arenatorget 2, Johanneshov (ta tunnelbana från T-Centralen till Avicii Arena)

Vi besökte SkyView med två barn 4 och 6 år. Det tyckte det var jätte spännande att åka i glaskupan och inte alls läskigt. Det var kul att komma upp till toppen och roligt att vinka på den mötande glasgondolen.

Vaxholms Fästnings Museum

Vaxholms Fästnings Museum

När en stad byggdes förr behövdes det ett skydd mot eventuella fienden. Eftersom Stockholm ligger vid vatten och fienden kunde komma in från havet genom Stockholms skärgård byggdes en fästning på Vaxholmen redan under 1500-talet. Men den nuvarande fästningen - Vaxholms Kastell - byggdes under åren 1833 till 1863. Men 1872 ansågs Vaxholms Kastell inte hålla måttet för ett eventuellt angrepp och idag finns här Vaxholms Fästnings Museum.

Besök Vaxholms Fästnings Museum och se hur det var att bo och jobba här ute. Hur Stockholms skärgårds försvar har sett ut under 500 år. Det finns också olika utställningar med intressanta teman. Det finns mycket även för barn. Det finns olika barnaktiviteter och här finns också en barnverkstad. Under höstlovet brukar också museet anordna roliga höstlovsaktiviteter.

Fri entré 0-18 år tillsammans med vuxen.

Adress: Vaxholms Kastell, Kastellet 1, Vaxholmen (Vaxholm)
Ta dig hit med båt från Stockholm: Åk med Strömmas båt från centrala Stockholm direkt till Vaxholms Kastell. Turer avgår mellan 15 maj - 27 aug 2023, då Vaxholms Fästnings Museum är öppet.
Go City Stockholm Pass: Med ett Go City Stockholm Pass får du fri båtresa från Stockholm till Vaxholm (ej fram till Vaxholms Kastell) samt fri entré till Vaxholms Fästnings Museum.
Båt mellan Vaxholm och Vaxholms Kastell: Under museets öppetdagar avgår linfärja från Vaxholm över till Kastellet. Kontrollera alltid färjans tider här.
Vaxholms Kastell

Åk till Danmark med färjan från Göteborg

Boka sommarsemester i Danmark. Ta bilen från Stockholm till Göteborg och färjan över till Danmark.
Nedan tipsar vi om roliga familjeäventyr i Danmark. Info bokning: Bokningsknappen tar er först till bokning av hotell. Välj datum och klicka på SÖK. Välj önskat hotell. Därefter kan ni boka till färjan. Ni får alltid rabatt på Stena Line färjan när den bokas samtidigt som hotell.

The Reef Fredrikshamn Stena Line
The Reef Fredrikshavn
Göteborg - Fredrikshavn | till 31 dec 2023

Är ni sugna på karibiskt äventyr ligger The Reef i Fredrikshavn. Här väntar 32 gradig värme, vågskvalp, karibisk musik, mat och dryck. Välj om ni tar bilen med er över till Danmark eller parkera den vid Stenaterminalen. Ombord äter ni gott och The Reef ligger en kort promenad från Stenaterminalen i Fredrikshamn.

Mer om The Reef

Legoland Billund Danmark
LEGOLAND® Billund, Danmark
Göteborg - Fredrikshamn - Billund | 1 apr - 5 nov 2023

LEGOLAND® är Danmarks mest kända nöjespark för barnfamiljer och barn i alla åldrar. Intill finns både djurpark och badland. Paketresa: Färja (Stena Line) Göteborg - Fredrikshamn och ditt val av hotell vid LEGOLAND® Billund. Entrébiljett kan du köpa till under din bokning hos Sembo. Kontrollera öppettider hos legoland.dk. Billund ligger ca 3 timmar med bil från Fredrikshamn.

Mer om LEGOLAND® Resort

Ovan paketresor presenteras i samarbete med Sembo och Stena Line.
Tom Tits Experiment Södertälje

Tom Tits Experiment

Tom Tits Experiment ligger i Södertälje cirka 35 km från Stockholm. Här är det experiment som gäller. Lär dig om teknik, fysik, matematik, naturgeografi, biologi, människan och illusioner på ett kul sätt. Här får du själv testa olika experiment och inga förkunskaper behövs. Och vet du vad...experiment är inte bara för barn, för det är lika intressant för vuxna! Här finns flera olika utställningar och mellan maj - september är även utomhusparkerna öppna för roliga experiment. På Tom Tits kan man lätt spendera en hel dag.

Adress: Storgatan 33, Södertälje

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5
Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Gäller ej på kombobiljetter.

HOTELL I STOCKHOLM

Stockholm erbjuder dig allt ifrån lyxhotell till vandrarhem. Bo centralt vid Gamla Stan så har du gångavstånd till det mesta. Kanske skall du på konsert i Globen eller Friends Arena då är det skönt att bo nära.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i Stockholm. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i Stockholm:

Hotell nära Stockholms Centralstation

Hotell nära Kungliga Slottet

Hotell nära Gröna Lund

Hotell nära Gamla Stan

Hotell nära Globen / Avicii Arena

Hotell nära Friends Arena

Roligt att göra i Stockholm på skollov

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar i innehåll och rabatter. Observera att innehållet i ett Go City Stockholm Pass kan ändras under årets gång. Kontrollera alltid vad som ingår på Go City Stockholm Pass hemsida.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top