SkyView i Stockholm

Åk glasgondol upp utanför Avicii Arena.

Åk med en SkyView gondol uppför Avicii Arenas fasad till toppen av arenan!

Har ni inte åkt SkyView ännu är det hög tid att testa! Kliv ombord en glasgondol som tar dig upp längst fasaden på Avicii Arena (fd. Globen). Det är en härlig känsla att åka i gondolen och titta ut över staden Stockholm.

En tur med SkyView passar stora som små. Du åker upp till toppen av Avicii Arena på ca 130 meters höjd och där ser du ut över Stockholm stad. Gondolen har stora glasrutor där ni enkelt kan titta ut över Stockholm. Vi måste säga att även om man har höjdskräck så går det bra att åka med SkyView. (En av oss har nämligen höjdskräck). Har man barn med sig till Stockholm är en tur i SkyView lite av ett måste.

För bokning av biljetter samarbetar vi med GetYourGuide.

Boka en tur med skyview i Stockholm

Åk Skyview i Stockholm

Åk med gondol upp på Avicii Arenas topp

Titta ut över Stockholm när du sakta färdas i en gondol längst en räls på Avicii Arenas utsida. Gondolen tar dig till toppen av arenan. Under turen och på toppen får du en fin utsikt över Stockholm. Inne i gondolen finns information om vad du ser åt olika håll. Gondolerna är byggda av skidlifttillverkare i Östersund och det finns ingen liknande anläggning någonstans i världen. Turen passar barn som vuxna.

Glöm inte kameran!

Säsong: Året om
Tid: 25 minuter

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm
Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta GetYourGuide. Bilder: Egna.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top