Stadsvandring i Stockholm

Boka en intressant vandring.

Upptäck Stockholm under en stadsvandring!

Ta på dig promenadskorna och upptäck Stockholm till fots. Vad sägs om en spökvandring, stadsvandringar och en spännande takvandring. Ta med en vän, en familjemedlem eller hela kompisgänget för en tur. Köp till dig själv eller varför inte ge bort en upplevelse. Alltid mysigt att se Stockholm i lugn vandrande takt. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse / presentkort och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan. Vi samarbetar även med GetYourGuide för direktbokning av biljetter.

Nedan presenterar vi ett urval av upplevelser till fots.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan. Not! Rabattkoden gäller ej på nedsatta priser.

Spökvandring i Stockholm

Spökvandring

Vill du gå i spökens fotspår? Följ då med på denna spännande vandring genom hemsökta kvarter och mörka bakgator och källare. Och du, glöm inte att titta bakåt ibland så vi inte får med oss spökena. Lyssna till den spännande berättelsen som tar dig tillbaka genom stadens historia som fyllts av mord, onda dåd och en stark tro på det övernaturliga. Både vuxna och barn kan följa med!

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Året om
Tid: ca 1.5 tim

Stadsvandring i Gamla Stan, Stockholm

Vandring i Gamla Stan

Följ med på en sightseeingtur i Gamla Stan. Er guide berättar historien om legenden S:t Göran och Draken och om Stockholms blodbad. Ni promenerar i gränder och de tar er dit ni kanske aldrig har gått tidigare.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Jun - Aug
Tid: ca 1.15 tim

Puss och snusk stadsvandring i Stockholm.

Puss & Snusk vandring

En tur genom Gamla Stan till Riddarholmen och dess historia kring kärlek och alla öden på dess väg. Vad sägs om älskarinnor, driftiga kvinnor, kungligheter, bedragna män och flugmöten och mycket annan spännande historia.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Jan - Sep
Tid: ca 1.5 tim

Spökvandring med middag

Spökvandring med middag

Vandra i spökenas fotspår bland mörka bakgator och andra ruskiga platser med en mörk historia. Lär känna Stockholms mörka sidor. Kombinera din vandring med att äta en god middag på restaurang i Stockholm.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Mar - Nov
Tid: ca 1.5 tim (exkl. middag)

stadsvandring i Stockholm med sightseeing

Stadsvandring med segway i Stockholm

Rulla fram på Stockholms gator ombord en segway. Ett kul sätt att uppleva sightseeing på. Ni får se Evert Taubes terrass, Kungliga slottet, Nobelmuseet, Stortorget, Skeppsholmen, Kastellholmen, Raul Wallenberg-monumentet och mer.

Säsong: Apr - Nov
Tid: ca 2 tim

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

10% RABATT med rabattkod t o m 2023-09-17 »

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Globen SkyView

The Viking Museum

Fotografiska

Båt- och Bussturer m.m

Populära stadsvandringar i Stockholm
1 apr - 30 nov, 2023
Centrum Stockholm
Köp biljett
1 jan - 31 dec, 2023
Gamla Stan Stockholm
Köp biljett
1 jun - 31 aug, 2023
Gamla Stan Stockholm
Köp biljett

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com eller GetYourGuide beroende på var du köpte dina biljetter. Bilder: Upplevelse.com, GetYourGuide, Egna.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top