Flygplatstransfer till Stockholm

Smidig transport från/till Stockholms flygplatser

Transport från och till Stockholms olika flygplatser.

Det finns tre olika flygplatser att landa på i Stockholm. Beroende på vilken flygplats du anländer till finns det olika sätt att ta sig in till Stockholms centrum och ditt hotell. Vi vill gärna slå ett slag för Arlanda Express från Arlanda flygplats som är en snabb och smidig transfer till Stockholm och från de övriga flygplatserna är ett billigt alternativ transfer med buss.

Arlanda Express, taxi eller buss
Ett smidigt sätt att åka in till Stockholm city är med snabbtåget Arlanda Express. Ett bra alternativ om du vill komma direkt till ditt hotell från flygplatsen eller åka direkt ifrån hotellet är att boka en taxi (privat transfer). Vill du ha ett billigt alternativ boka gärna busstransfer. Det finns olika bussbolag som kör in till centrala Stockholm från flygplatserna Arlanda, Bromma och Skavsta. Dessa bussbolag är Vy Flygbussarna, Vy Bus4You och FlixBus.

Du kan boka din transport innan du landar och också förboka när du skall flyga hem igen. Vi samarbetar med Vy Flygbussarna, Vy Bus4You, Omio, Get your Guide och Viator.

OBS! Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Stockholm. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till flygplatsens information för att fråga om transport.

Nedan hittar du Stockholm flygplatser

Stockholm Arlanda Airport Arlanda Express

Stockholm Arlanda Airport

Stockhom Arlanda flygplats ligger ca 4,2 mil från Stockholms centrum (ARN). Den 5 januari 1960 öppnades Arlanda för trafik. Du kan ta dig till och från flygplatsen med Arlanda Express, delad transport, privat bil / taxi och buss.

Mer om Stockholm Arlanda Airport flygplats

Bromma Stockholm Airport

Bromma Stockholm Airport

Bromma Stockholm flygplats (BMA) ligger ca 1 mil kilometer från Stockholm City. Flygplatsen började byggas den 23 oktober 1933 och invigdes den 13 maj 1936. Du kan ta dig till och från flygplatsen med buss, delad transport och privat bil / taxi.

Mer om Bromma flygplats

Skavsta flygplats

Stockholm Skavsta flygplats

Stockholm Skavsta Flygplats (NYO) ligger nära Nyköping, 10 mil sydväst om Stockholm. Du kan ta dig till och från flygplatsen med buss, delad transport och privat bil / taxi.

Mer om Stockholm Skavsta flygplats

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din biljett.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top