Golden Hits hotellpaket 2024

Boka ett showpaket i Stockholm.

Showpaket med dinnershow på Golden Hits!

I Golden Hits nöjespaket ingår det dinnershow (biljett + middag) till Golden Hits show i Stockholm samt övernattning på centralt hotell. Efter krogshowen öppnar nattklubben för dans hela natten. Golden Hits har två våningar där det ofta spelas två olika arrangemang. I år blir det showen "A blast from the Past". Alltid trevligt med show samtidigt som du äter en god middag. Musiken spelar och efter showen blir det dans i nattklubben.

Under Julen, blir det varje år en Golden Hits X-mas Edition show.

Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.

Boka Golden Hits - A Blast from the past hotellpaket

Golden Hits - A Blast from the past

Show + Middag + Nattklubb + Hotell

Golden Hits | 19 jan - 15 juni 2024
Kom till Golden Hits på nedervåningen och upplev och lyssna till musik från 60-, 70-, 80- och 90-talet. Det blir en härlig blandning av musik från Whitney Houston, Beyonce och flertalet andra kändisar. Showen är av Tess Merkel. Det blir en härlig atmosfär under en trerättersmiddag. När showen är slut tar nattklubben vid.

I paketet ingår: Show, trerättersmeny, nattklubbsentré, karaoke, garderob och hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Golden Hits, Kungsgatan 29 (Entréplan), Stockholm

Karta - Golden Hits

Om Golden Hits

Ett av Stockholms roligaste dansställe och nattklubb
Golden Hits är ett populärt uteställe i Stockholm. Här spelas både ny och gammal musik. Du kan dansa på 3 dansgolv. Innan nattklubben öppnar är Golden Hits ett populärt ställe dit man går för dinnershow. Konceptet dinner show har blivit väldigt populärt. Du äter en god middag samtidigt som du blir underhållen av duktiga artister både på scen och bland borden. Artister kommer från hela Sverige. Golden Hits öppnade på Kungsgatan 29, 1992 och fyllde 30 år 2022.

Boka Golden Hits hotellpaket »

Golden Hits i Stockholm
19 jan - 15 juni 2024
Kungsgatan 29 Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top