Wallmans hotellpaket 2023

Boka en nöjesweekend i Stockholm.

Nöjespaket med dinnershow på populära Wallmans Salonger!

I detta nöjespaket ingår det krogshow på Wallmans Salonger där du serveras god mat och underhållning i toppklass inklusive övernattning på centralt hotell i Stockholm. Wllmans hotellpaket presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Dinnershow på Wallmans Salonger 2022

Wallmans

Dinnershow med middag och hotell

Wallmans Salonger | 21 jan - 22 dec 2023
På Wallmans är det serveringspersonalen som är artisterna. De bjuder på show och massor av bra sång. För många blir det en igenkänning med låtar från många av de stora artisterna. För dig som gäst känns det som du deltar i showen. Under showens gång serveras du en lyxig meny med goda smaker, komponerad av Wallmans köksmästare efter säsongens råvaror. Från säsong till säsong så ändras även showerna Så Wallmans dinnershow är något man kan besöka mer än en gång.

Krogshowen Hot Mess spelas fram till 17 juni 2023. Från 24 aug 2023 blir det premiär för Wallmans show The Vibe.

Julshow
Christmas Party med mer julinspirerad show och maten går i julens tecken. Julshowen brukar hållas mellan 15 november - 20 december.

I paketet ingår: Showbiljett + Middag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Wallmans Salonger, Teatergatan 3, Stockholm
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Wallmans Salonger

Om Wallmans Salonger

Wallmans var först med dinnershows i Sverige
1991 öppnade Hasse Wallman Wallmans Salonger på klassiska nöjesadressen Teatergatan 3 i Stockholm. Det blev startskottet för dinnershows i Sverige - en kombination av god mat och glittrande show. Artisterna som uppträder är också kvällens serveringspersonal som guidar dig genom decennier av hits. Flera av dagens kända artister har börjat sin karriär just på Wallmans. Konceptet med dinner shows och Wallmans har spridit sig ut i landet och även till andra länder som Danmark och Norge. Även i Göteborg finns nu Wallmans Dinner Party i Kungsportshuset där göteborgarnas tidigare utställe Gamle Port låg.

Boka Wallmans hotellpaket »

Köp endast biljetter till Wallmans dinnershow Hot Mess »

Köp endast biljetter till Wallmans dinnershow The Vibe »

Köp endast biljetter till Wallmans dinnershow The Vibe Christmas Party »

Wallmans i Stockholm
21 jan - 22 dec 2023
Wallmans Salonger Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top