Wallmans hotellpaket

Boka en nöjesweekend i Stockholm.

Nöjespaket med show på populära Wallmans Salonger!

I detta nöjespaket ingår det dinnershow på Wallmans Salonger där du serveras god mat och underhållning i toppklass inklusive övernattning på centralt hotell i Stockholm. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Dinnershow på Wallmans Salonger

Wallmans

Show med middag och hotell

Wallmans Salonger | 4 mars 2022 - 11 jun 2022
På Wallmans är det serveringspersonalen som är artisterna. De bjuder på show och massor av bra sång. För många blir det en igenkänning med låtar från många av de stora artisterna. För dig som gäst känns det som du deltar i showen. Under showens gång serveras du en lyxig meny med goda smaker, komponerad av Wallmans köksmästare efter säsongens råvaror. Från säsong till säsong så ändras även showerna Så Wallmans är något man kan besöka mer än en gång. Ni får även uppleva lite extra då Wallmans fyllde 30 år 2021.

Julshow
När julen närmar sig blir Wallmans show mer julinspirerad och maten går i julens tecken. Julshowen brukar hållas mellan 20 november - 20 december.

I paketet ingår: Showbiljett + Middag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Wallmans Salonger, Teatergatan 3, Stockholm
Speltid: Ca 4 tim

Karta - Wallmans Salonger
Wallmans i Stockholm
4 mars 2022 - 11 jun 2022
Wallmans Salonger Stockholm
Köp biljett

Populära nöjen i Stockholm

Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top