Krogshow i Stockholm

Boka en nöjeskväll.

Gå på dinnershow i Stockholm - biljetter hittar du här!

Krogshow är ett fenomen som startade under 70-talet. Det blev populärt att artister skapade en egen show där det ingår både sång, dans, musik och talade partier och där publiken sitter vid bord och äter middag. På 90-talet kom konceptet Dinnershow. Mest känd är Hasse Wallman som startade Wallmans Salonger 1991. Dinnershow är en show med massor av musik med både gamla och nya hits där artisterna som uppträder även är serveringspersonal. Just hos Wallmans har många nya stjärnor fötts.

Redan 1969 skriver Dagens Nyheter att Ernst-Hugo Järegård tagit Malmö Ambassadörs scen i besittning för en helt annorlunda krogshow. Och sedan har det rullat på. Krogshow är lika populärt idag som för 50 år sedan. Kända artister som haft krogshower genom tiderna är Magnus och Brasse, Povel Ramel, Hasse och Tage, After Dark och Björn Skifs. Till och med ABBA har haft krogshow. Det var 1 november 1970 på restaurang Trädgårn´n i Göteborg som Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid för första gången stod på scen tillsammans och då under namnet Festfolket. ABBAs krogshow i Göteborg blev en total flopp men vi vet ju alla att när ABBA sedan blev ABBA var succén ett faktum.

Stockholm har flera arenor där det hålls krogshow och dinnershows. De mest kända är Wallmans, Hamburger Börs och Golden Hits. Under 2022 öppnade även After Dark upp sin helt egna dinnershow Club After Dark på Vasateatern.

Nedan presenterar vi olika dinnershows och krogshower i Stockholm. Vi samarbetar med Showtic, Ticketmaster och Nöjesresor.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med en show se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Boka Jill Johnson 2023 hotellpaket

Jill Johnson krogshow (Slut)

Simply the Best

Cirkus | 5 jan - 12 mar 2023
Jill Johnsons krogshow flyttar till Göteborg under hösten 2023.

Boka Arvingarna dinnershow hotellpaket

I Love Arvingarna (Slut)

Krogshow med Arvingarna

Hamburger Börs | 9 - 25 mar 2023
Arvingarnas krogshow kan ses i Göteborg under april och maj 2023.

Boka biljetter på Wallmans i Stockholm

Wallmans Dinnershow

Show med middag

Wallmans | till 22 dec 2023
Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991. Besök Wallmans i Stockholm för en helkväll med mat, musik och show. Låt dig föras in i en hemlig undergroundklubb med känslan av New York och Berlin. Kvällens artister är era personliga guider under en resa genom musikens magi och smaker.

Showen Hot Mess spelas fram till 17 juni 2023. Från 24 aug 2023 blir det premiär för Wallmans show The Vibe. Från mitten av november fram till jul så svidar Wallmans om till sitt Christmas Party. Då det erbjuds mer julinspirerat på menyn.

Boka Golden Hits biljetter

Golden Hits Dinnershow

Showbiljetter med middag

Golden Hits | till 21 dec 2023
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Hitsen avlöser varandra och det blandas vilt mellan låtar från Discoeran och schlagers från förr fram till moderna poplåtar från idag. Efter showen öppnar nattklubben. Du har två shower att välja bland 2023: En galen Middagsfest (till 17 juni 2023) och A blast from the past (från 24 aug 2023)

SISTA CHANSEN - 200 KR RABATT!

Få 200 KR RABATT per biljett på Golden Hits - En Galen Middagsfest under våren 2023! Erbjudandet gäller på utvalda datum under vårens föreställningar så länge rabatterade biljetter finns kvar.

Bo på Nordic Choice Hotels i Stockholm

Boka övernattning tillsammans med ett trevligt event. Du kan välja bland utvalda Nordic Choice Hotels i Stockholm.

Båttur i Stockholm 2023
Båttur under Stockholms broar
Stockholm | 31 mar - 17 dec 2023

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. biljett till båttur under Stockholms broar.

Junibacken Stockholm
Junibacken
Cirkus | till 30 aug 2023

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. biljett till Junibacken.

Skansen
Skansen
Skansen | till 31 dec 2023

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. entrébiljett till Skansen.

Ovan hotellpaket presenteras i samarbete med Nordic Choice Hotels.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top