Krogshow i Stockholm

Boka en nöjeskväll.

Gå på dinnershow i Stockholm - biljetter hittar du här!

Krogshow är ett fenomen som startade under 70-talet. Det blev populärt att artister skapade en egen show där det ingår både sång, dans, musik och talade partier och där publiken sitter vid bord och äter middag. På 90-talet kom konceptet Dinnershow. Mest känd är Hasse Wallman som startade Wallmans Salonger 1991. Dinnershow är en show med massor av musik med både gamla och nya hits där artisterna som uppträder även är serveringspersonal. Just hos Wallmans har många nya stjärnor fötts

Redan 1969 skriver Dagens Nyheter att Ernst-Hugo Järegård tagit Malmö Ambassadörs scen i besittning för en helt annorlunda krogshow. Och sedan har det rullat på. Krogshow är lika populärt idag som för 50 år sedan. Kända artister som haft krogshower genom tiderna är Magnus och Brasse, Povel Ramel, Hasse och Tage, After Dark och Björn Skifs. Till och med ABBA har haft krogshow. Det var 1 november 1970 på restaurang Trädgårn´n i Göteborg som Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid för första gången stod på scen tillsammans och då under namnet Festfolket. ABBAs krogshow i Göteborg blev en total flopp men vi vet ju alla att när ABBA sedan blev ABBA var succén ett faktum.

Stockholm har flera arenor där det hålls krogshow och dinnershows. De mest kända är Wallmans, Hamburger Börs och Golden Hits. Både Wallmans och Golden Hits har premiär för ny show under hösten 2023 som sträcker sig till sommaren 2024. Där emellan blir showerna mer julinspirerade mellan november till december. I höstas spelades boybandshowen "A show larger than life" på Hamburger Börs. Killarna tar nu showen vidare till Göteborg under hösten 2024. Nu återvänder också den populära dinnershowen Mamma Mia! The Party till Tyrol efter flera år i Göteborg.

Nedan presenterar vi olika dinnershows och krogshower i Stockholm. Vi samarbetar med Showtic, Ticketmaster och Nöjesresor.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med en show se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Köp biljetter till Wallmans i Stockholm

Wallmans Dinnershow

Show med middag

Wallmans | 17 jan - 15 juni 2024
Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991. Besök Wallmans i Stockholm för en helkväll med mat, musik och show. Så fort du kliver in genom dörrarna kommer du att förflyttas till en värld av sköna minnen och känslan av "nouveau noir". Kvällens artister är era personliga guider under en resa genom musikens magi och smaker. Under år 2024 startar man upp med showen "The Vibe" som startade förra året.

Köp biljetter till Golden Hits A blast from the Past 2023

Golden Hits Dinnershow

Show med middag

Golden Hits | 19 jan - 15 juni 2024
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Showen A blast from the past spelas på Golden Hits. Showen är producerad av Tess Merkel (känd från gruppen Alcazar). Showen blir en härlig nostalgitripp där hitsen avlöser varandra. Efter showen öppnar nattklubben.

Tips på evenemang i Sveriges avlånga land!

Malmö

Boka Joyride the Musical musikalpaket i Malmö

JOYRIDE The Musical

Musikalbiljett + Hotell

Malmö Opera | 6 sep, 2024 - 27 apr, 2025
Se fler hotellpaket i Malmö »

Göteborg

Köp biljetter till A Show larger than life i Göteborg

A Show Larger Than Life

Krogshow

Rondo | 12 sep - 16 nov 2024
Mer krogshow i Göteborg »

Falkenberg

Köp biljetter till Korvfabrikören i Falkenberg

Korvfabrikören

Sommarbuskis

Vallarnas friluftsteater | 30 jun - 11 aug 2024
Mer shower i Sverige »

Biljetter presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Kontakta alltid biljettarrangören direkt vid frågor om din bokning.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top