Krogshow i Stockholm

Boka en nöjeskväll.

Gå på dinnershow i Stockholm - biljetter hittar du här!

Krogshow är ett fenomen som startade under 70-talet. Det blev populärt att artister skapade en egen show där det ingår både sång, dans, musik och talade partier och där publiken sitter vid bord och äter middag. På 90-talet kom konceptet Dinnershow. Mest känd är Hasse Wallman som startade Wallmans Salonger 1991. Dinnershow är en show med massor av musik med både gamla och nya hits där artisterna som uppträder även är serveringspersonal. Just hos Wallmans har många nya stjärnor fötts.

Redan 1969 skriver Dagens Nyheter att Ernst-Hugo Järegård tagit Malmö Ambassadörs scen i besittning för en helt annorlunda krogshow. Och sedan har det rullat på. Krogshow är lika populärt idag som för 50 år sedan. Kända artister som haft krogshower genom tiderna är Magnus och Brasse, Povel Ramel, Hasse och Tage, After Dark och Björn Skifs. Till och med ABBA har haft krogshow. Det var 1 november 1970 på restaurang Trädgårn´n i Göteborg som Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid för första gången stod på scen tillsammans och då under namnet Festfolket. ABBAs krogshow i Göteborg blev en total flopp men vi vet ju alla att när ABBA sedan blev ABBA var succén ett faktum.

Stockholm har flera arenor där det hålls krogshow och dinnershows. De mest kända är Wallmans, Hamburger Börs och Golden Hits. Både Wallmans och Golden Hits har premiär för ny show under hösten 2023 som sträcker sig till sommaren 2024. Där emellan blir showerna mer julinspirerade mellan november till december. I höst blir det också boybandshow på Hamburger Börs när "A show larger than life" har premiär 21 sep 2023. Under början av 2024 gör även Nanne Grönvall ett gästspel på Hamburger Börs där hon sjunger The music of Tina Turner.

Nedan presenterar vi olika dinnershows och krogshower i Stockholm. Vi samarbetar med Showtic, Ticketmaster och Nöjesresor.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med en show se gärna de prisvärda hotellpaketen »

A show larger than life i Stockholm

Nanne The Best

Nanne Grönvall med The music of Tina Turner

Hamburger Börs | 6 feb - 9 mars 2024
Nanne Grönvall intar Hamburger Börs med ett gästspel med en minnesvärd hyllningsshow till en av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor, Tina Turner. Tina Turner, som har imponerat och inspirerat människor över hela världen under mer än 60 år, är känd för sina enastående soul- och rocklåtar samt för att vara en förebild för många kvinnliga artister. Det är denna fantastiska karriär och passion för musiken som Nanne Grönvall under 2024 vill hylla med konserten The Best.

Nanne Grönvall växte själv upp med Tina Turners musik och hon har varit en stor inspirationskälla för Nanne både musikaliskt och artistiskt. Ja är det någon som kan tolka Tinas musik och artisteri så är det Nanne. Missa inte detta korta gästspel på Hamburger Börs.

A show larger than life i Stockholm

A show larger than life

Krogshow med hits från boybanderan

Hamburger Börs | 21 sep - 2 dec 2023

Köp biljetter till Golden Pianos på Golden Hits

Golden Pianos

På Golden Hits

Golden Hits | 2 sep - 16 dec 2023

ERBJUDANDE! 30% rabatt på utvalda datum på Golden Pianos Julfest. Boka rabatterade biljetter här »

Köp biljetter till Wallmans i Stockholm

Wallmans Dinnershow

Show med middag

Wallmans | 24 aug 2023 - 15 jun 2024
Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991. Besök Wallmans i Stockholm för en helkväll med mat, musik och show. Så fort du kliver in genom dörrarna kommer du att förflyttas till en värld av sköna minnen och känslan av "nouveau noir". Kvällens artister är era personliga guider under en resa genom musikens magi och smaker.

Från 24 aug 2023 blir det premiär för Wallmans show The Vibe. Från 15 november 2023 fram till jul så svidar Wallmans om till sitt Christmas Party. Då det erbjuds mer julinspirerat på menyn.

ERBJUDANDE! 20% rabatt på utvalda datum på Wallmans Christmas Party. Boka rabatterade biljetter här »

Köp biljetter till Golden Hits A blast from the Past 2023

Golden Hits Dinnershow

Show med middag

Golden Hits | 24 aug 2023 - 15 jun 2024
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! I höst drar den nya showen A blast from the past igång (från 24 aug 2023). Showen är producerad av Tess Merkel (känd från gruppen Alcazar). Showen blir en härlig nostalgitripp där hitsen avlöser varandra. Efter showen öppnar nattklubben.

Från 15 november 2023 öppnar Golden Hits upp för Sveriges roligaste julfest med showen A blast from the past X-mas Edition. Då blir allt så där mer juligt.

ERBJUDANDE! 30% rabatt på utvalda datum på Golden Hits X-mas Edition. Boka rabatterade biljetter här »

Biljetter presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Kontakta alltid biljettarrangören direkt vid frågor om din bokning.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top