Krogshow i Stockholm

Boka en nöjeskväll.

Gå på dinnershow i Stockholm - biljetter hittar du här!

Krogshow är ett fenomen som startade under 70-talet. Det blev populärt att artister skapade en egen show där det ingår både sång, dans, musik och talade partier och där publiken sitter vid bord och äter middag. På 90-talet kom konceptet Dinnershow. Mest känd är Hasse Wallman som startade Wallmans Salonger 1991. Dinnershow är en show med massor av musik med både gamla och nya hits där artisterna som uppträder även är serveringspersonal. Just hos Wallmans har många nya stjärnor fötts.

Redan 1969 skriver Dagens Nyheter att Ernst-Hugo Järegård tagit Malmö Ambassadörs scen i besittning för en helt annorlunda krogshow. Och sedan har det rullat på. Krogshow är lika populärt idag som för 50 år sedan. Kända artister som haft krogshower genom tiderna är Magnus och Brasse, Povel Ramel, Hasse och Tage, After Dark och Björn Skifs. Till och med ABBA har haft krogshow. Det var 1 november 1970 på restaurang Trädgårn´n i Göteborg som Björn, Benny, Agnetha och Anni-Frid för första gången stod på scen tillsammans och då under namnet Festfolket. Krogshowen blev en total flopp men vi vet ju alla att när ABBA sedan blev ABBA var succén ett faktum.

Stockholm har flera arenor där det hålls krogshow och dinnershows. De mest kända är Wallmans, Hamburger Börs och Golden Hits. I år 2022 har även After Dark öppnat upp sin dinnershow Club After Dark på Vasateatern.

Nedan presenterar vi olika dinnershows och krogshower i Stockholm. Vi samarbetar med Showtic, Ticketmaster och Nöjesresor.

För er som vill övernatta på hotell och kombinera det med en show se gärna de prisvärda hotellpaketen »

Boka biljetter på Wallmans i Stockholm

Wallmans Dinnershow

Show med middag

Wallmans | till 31 dec 2022 samt 12 jan - 17 jun 2023
Wallmans salonger startades i Stockholm år 1991. Besök Wallmans i Stockholm för en helkväll med mat, musik och show. Fira Nyårsafton på Wallmans i Stockholm.

Boka Golden Hits biljetter

Golden Hits Dinnershow

Showbiljetter med middag

Golden Hits | 2 sep - 17 dec 2022 & Nyårsafton 2022
Du kan förvänta dig en kväll av härliga skratt och stor igenkänningsfaktor i Stockholms roligaste show! Hitsen avlöser varandra och det blandas vilt mellan låtar från Discoeran och schlagers från förr fram till moderna poplåtar från idag. Efter showen öppnar nattklubben.

Bo på Nordic Choice Hotels i Stockholm

Boka övernattning tillsammans med ett trevligt event. Du kan välja bland utvalda Nordic Choice Hotels i Stockholm.

Cats musikal Stockholm
Cats
Avicii Arena | 24-26 nov 2022

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. biljett till musikalen Cats.

Junibacken Stockholm
Junibacken
Cirkus | till 30 dec 2022

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. biljett till Junibacken.

Skansen
Skansen
Skansen | till 31 dec 2022

Boende på Nordic Choice Hotels inkl. entrébiljett till Skansen.

Ovan hotellpaket presenteras i samarbete med Nordic Choice Hotels.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top