Stockholm Bussturer

Boka en härlig busstur.

Åk en busstur i Stockholm

Ett bra sätt att uppleva Stockholm är på en sightseeingtur med buss. Du kan åka buss och upptäcka Stockholm med de populära Hop on Hop off bussarna. På en busstur med Hop on Hop off buss bestämmer du själv hur ofta du hoppar på och av under turen på de angivna hållplatserna. Du har även den häftiga amfibiebussen som tar dig runt i Stockholm på både land och vatten.

Med en Hop on Hop off buss kommer du till många av Stockholms sevärdheter. Du bestämmer själv när du hoppar på och av och sedan fortsätter din resa. Du kan också välja bland olika kombibiljetter där du bland annat får både Hop on Hop off buss och Hop on Hop off båt i en och samma biljett eller någon annan inkluderande attraktion som tex entré till Abbamuseet .

Nedan presenterar vi några av de turer kan du göra i Stockholm med buss. För biljetter samarbetar vi med Strömma som är en av de officiella sightseeingarrangörerna i Stockholm samt GetYourGuide för biljetter till amfibiebuss i Stockholm.

Fria resor med:
Go City Stockholm Pass

Med ett Go City Stockholm Pass får du fria resor med Hop on Hop off buss och båt så länge ditt pass gäller!
När du köper ett Go City Stockholm Pass ingår det fria resor med buss och båt alla de dagar ditt pass är aktivt. De betyder att om du köper ett pass för 3 dagar så åker du obegränsat med Hop on Hop off bussar och båtar i Stockholm under dessa 3 dagar. Bussar och båtar går under säsong. Se Strömma för aktuella datum.

Boka Hop on/Hop off buss i Stockholm

Hop on/Hop off buss i Stockholm

24 eller 72 tim biljett

Ett bra sätt att se Stockholm är på en busstur genom staden. Hoppa på och av så ofta du vill. Välj en 24 eller 72 timmars biljett. Hoppa på och av så många gånger du vill. Turen startar vid Kungliga Operan. Biljetten gäller på både de gröna Hop-On / Hop Off-bussarna och på de röda City Sightseeing Worldwide-bussarna.

20% rabatt när du köper dina biljetter online!

Säsong: 1 jan - 31 dec, 2024
Tid: 24 eller 72 tim

Köp biljett till Hop on/Hop off Buss & Båt

Hop-on/Hop-off buss och båt

Kombobiljett 24 eller 72 tim

Se Stockholms sevärdheter både från vattnet och med buss. Du kan välja från en biljett som gäller i 24 eller 72 timmar. Bestäm i din egen takt genom att du hoppar på och av båten och bussen när du vill.

20% rabatt när du köper dina biljetter online!

Säsong: 1 jun - 15 sep, 2024
Tid: 24 eller 72 tim

Köp biljett till Stockholm Under Broarna

Under Stockholms broar + Hop On Hop Off buss

Kombobiljett 24 tim

På denna turen kan du se Stockholm från vattnet. Ni passerar under tolv broar i Stockholm och slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Vad sägs om följande broar: Skeppsbron, Skanstullsbron & Essingeleden. Du kommer också passera Gamla Stan, innerstad, Hammarby Sjöstad, Gamla stan, Södermalm, Lilla och Stora Essingen och Djurgården.

Rabatt när du köper dina biljetter online!

Säsong: avvakta tider för 2024
Tid: 2.15 tim båttur + 24 tim buss

Boka en tur med amfibiebuss i Stockholm

Amfibiebuss Stockholm

Åk med buss både på land och i vatten

Testa en tur med amfibiebussen i Stockholm. Vad sägs om en tur med bussen som förvandlas till en båt lite senare i turen. Bussen tar er förbi flera kända sevärdheter på land och sedan åker bussen ner i vattnet. Amfibiebussen kom till Stockholm 2014 och 2019 var det även dags för Göteborg.

Ni åker förbi flera kända attraktioner i Stockholm. Guidning ingår.

Säsong: Året om 2024 (Datum fylls på efter hand)
Tid: 60 - 75 min

Köp biljett till buss och båttur i Stockholm

Djurgården Runt + Hop On Hop Off buss

Kombobiljett 24 tim

Gör en resa med buss och därefter en båttur genom Djurgårdskanalen. Du kommer att se de mest måste se attraktionerna i staden med buss sedan iväg till en lugn båttur. Du kommer att passera museum, grönområden och historiska byggnader längs vägen. Hela Hop On Hop Off-turen i Stockholm tar ungefär 100 minuter och bussen stannar vid ca 20 hållplatser. Hoppa på bussen på och av så mycket du vill. Hop on/Hop off.

20% rabatt när du köper dina biljetter online!

Säsong: avvakta tider för 2024
Tid: 2.5 tim båttur + 24 tim buss

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Hop on Hop off buss och inträde till Abbamuseet i Stockholm

Hop on Hop off buss + ABBA The Museum

Kombobiljett 24 tim

Kombinera att se Stockholm ombord en Hop on Hop off buss och sedan göra ett besök på Abbamuseet. Bussen tar dig igenom större delen av Stockholm där du får se många kända sevärdheter. Bussen går också ut till Djurgården där ABBA The Museum ligger. Där kan du hoppa av för ett besök på museet och lära dig allt om popgruppen ABBA.

I biljetten ingår buss i 24 timmar och entré till ABBA The Museum.

Säsong: 24 feb - 31 dec, 2024
Avgår: Kungliga Operan och flera hållplatser. Tid: 24 tim

Hop on Hop off buss och inträde till Avicii Experience i Stockholm

Hop on Hop off buss + Avicii Experience

Kombobiljett 24 tim

Med denna biljett får du sightseeing med Hop on Hop off buss runt i Stockholm kombinerat med ett besök på Avicii Experience. På bussturen ser du många av Stockholms sevärdheter. Du kan också hoppa på och av längst med bussens rutt på angivna hållplatser. När du känner dig redo hoppar du av i närheten av Avicii Experience. Närmsta hållplats är Hötorget där du sedan har en kort promenad till Avicii Experience vid Sergels torg. Här får du följa Tim 'Avicii' Bergling resa från pojkrummet till konserter på världens arenor.

I biljetten ingår: buss i 24 timmar och entré till Avicii Experience.

Säsong: 24 feb - 31 dec, 2024
Avgår: Kungliga Operan och flera hållplatser. Tid: 24 tim

Populära bussresor med buss och båt i Stockholm
1 jun - 15 sep 2024
Strömgatan vid Kungliga Operan Stockholm
Köp biljett
1 jan 2023 - 31 dec, 2024
Strömgatan vid Kungliga Operan Stockholm
Köp biljett
24 feb - 31 dec 2024
Strömgatan vid Kungliga Operan mfl Stockholm
Köp biljett
24 feb - 31 dec 2024
Strömgatan vid Kungliga Operan mfl Stockholm
Köp biljett
1 jan - 31 dec, 2024
Kungliga Slottet mfl Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top