Stockholm Bussturer

Boka en härlig busstur.

Åk en busstur i Stockholm

Följ med på en bussightseeing, med guidning eller på egen hand!
Ett bra sätt att uppleva Stockholm är på en sightseeingtur. Du kan åka buss och upptäcka Stockholm. Ett bra alternativ är en hop-on/hop-off busstur. Du bestämmer själv när du hoppar på och av och sedan fortsätter din resa. Du kan också välja en kombinationstur med båt.

Nedan presenterar vi några av de turer kan du göra i Stockholm med buss. Vi samarbetar med Strömma som är en av de officiella sightseeingarrangörerna i Stockholm. Strömma.

Boka Hop on/Hop off med buss

Hop on/Hop off buss i Stockholm

Ett bra sätt att se Stockholm är på en busstur genom staden. Hoppa på och av så ofta du vill. Välj en 24/72 timmars biljett. Hoppa på och av så många gånger du vill. Turen startar vid Kungliga Operan. Biljetten gäller på både de gröna Hop-On / Hop Off-bussarna och på de röda City Sightseeing Worldwide-bussarna.

20% rabatt när du köper dina biljetter online!

Säsong: 1 jan - 30 sep, 2023
Tid: 24 eller 72 tim

Köp biljett till Hop on/Hop off Buss & Båt

Hop on/Hop off Buss & Båt - 24 eller 72 timmar!

Se Stockholms sevärdheter både från vattnet och med buss. Du kan välja från en biljett som gäller i 24 eller 72 timmar. Bestäm i din egen takt genom att du hoppar på och av båten och bussen när du vill.

20% rabatt när du köper dina biljetter online!

Säsong: 3 jun - 03 sep, 2023
Tid: 24 eller 72 tim

Köp biljett till Stockholm Under Broarna

Under Stockholms broar & Hop On - Hop Off

På denna turen kan du se Stokcholm från vattnet. Ni passerar under tolv broar i Stockholm och slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Vad sägs om följande broar: Skeppsbron, Skanstullsbron & Essingeleden. Du kommer också passera Gamla Stan, innerstad, Hammarby Sjöstad, Gamla stan, Södermalm, Lilla och Stora Essingen och Djurgården.

Säsong: avvakta tider för 2023
Tid: 24 tim

Köp biljett till buss och båttur i Stockholm

Djurgården Runt & Hop On - Hop Off

Gör en resa med buss och därefter en båttur till Djurgårdskanalen. Du kommer att se de mest måste se attraktionerna i staden med buss sedan iväg till en lugn båttur. Du kommer att passera museum, grönområden och historiska byggnader längs vägen. Hela Hop On – Hop Off-turen i Stockholm tar ungefär 100 minuter och bussen stannar vid ca 20 hållplatser. Hoppa på bussen på och av så mycket du vill. Hop on/Hop off.

Säsong: avvakta tider för 2023
Tid: 2.5 tim

Populära bussresor med buss och båt i Stockholm
1 jan - 30 sep, 2023
Strömgatan vid Kungliga Operan mfl Stockholm
Köp biljett
1 jan - 30 sep, 2023
Strömgatan vid Kungliga Operan mfl Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top