Bo på Scandic i Stockholm

Flera hotell i Stockholm.

Scandic har flera hotell i centrala Stockholm!

Scandic Hotels är en hotellkedja som vänder sig till alla typer av resenärer, allt från barnfamiljer till affärsresande. I Stockholm har du flera olika Scandic att välja på. Många av hotellen ligger väldigt centralt med gångavstånd till både sevärdheter, shopping och nöjen.

Åker man med barn till Stockholm är Scandic ett bra alternativ att välja då hotellen är mycket familjevänliga. Scandic passar även för kompisgänget som åker till Stockholm för en konsert eller kanske en shoppinghelg, för er som åker till Stockholm för en nöjeshelg med teater eller musikal och för alla er som reser i jobbet. För dig som kommer in till Stockholm via Stockholm Centralstation finns Scandic bara en kort promenad från stationen. Barn till och med 12 år bor utan kostnad tillsammans med vuxen. En härlig frukostbuffé ingår alltid när du bor på Scandic (fåtal undantag finns i Sverige). Hotellen erbjuder även god mat i deras restauranger. Och självklart sover du gott!

Scandic erbjuder sk. Bästa pris-garanti när du bokar ditt boende via Scandics hemsida. Hotellbokning presenteras i samarbete med Scandic. Nedan hittar du flera olika Scandic hotell att välja på när du besöker Stockholm.

Scandic hotell nära Stockholms Centralstation

Scandic Grand Central Stockholm

Scandic Grand Central

Bo på Scandic Grand Central mitt i centrala Stockholm. Du promenerar enkelt från Stockholms Centralstation till Scandic. Utanför ligger Kungsgatan med shopping och restauranger. Nära har du också Oscarsteatern och Casino Cosmopol.

Nära till: Stockholms Centralstation, Shopping på Kungsgatan och Drottninggatan, Gamla Stan.

Adress: Kungsgatan 70 (brevid Stockholms Centralstation)

Boka Scandic Continental hotell i Stockholm

Scandic Continental

Mycket närmre Stockholms Centralstation kan du nog inte komma. Scandic Continental ligger precis utanför på Vasagatan. Hit går du snabbt och allt ligger på en kort promenad från hotellet. Nöjen, restauranger, sevärdheter och shopping.

Nära till: Stockholms Centralstation, Vasagatan, Shopping på Drottninggatan, Gamla Stan.

Adress: Vasagatan 22 (vid Stockholms Centralstation)

Downtown Camper by Scandic Stockholm

Downtown Camper by Scandic

Detta Scandichotell ligger bra till med nära till det mesta i Stockholm. Promenera till Kungsträdgården och Gamla Stan. En kort promenad till Kungliga Operan och China Teatern. Det är inte heller långt till Stockholms Centralstation. Hotellet har en uppvärmd pool på taket.

Nära till: Sergels Torg, Drottninggatan, Kungsträdgården, Stockholms Centralstation, Gamla Stan.

Adress: Brunkebergstorg 9

Haymarket by Scandic Stockholm

Haymarket by Scandic

Haymarket ligger i det anrika PUB-huset från 20-talet som tidigare var ett varuhus. Här finns otroligt mycket Stockholm historia. Bland annat så jobbade Greta Garbo här på PUB som expedit 1920. Utanför dörren har du shopping, Konserthuset, biograf, restauranger och caféer.

Nära till: Hötorget, Kungsgatan, Drottninggatan, Konserthuset, Stureplan, Stockholms Centralstation.

Adress: Hötorget 13-15 (vid Hötorget)

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Scandic Gamla Stan Stockholm

Scandic Gamla Stan

Här bor du mitt i Gamla Stan i Stockholms äldsta stadsdel. Scandic ligger i ett gammalt hus med källarvalv från 1600-talet. Gamla Stan är lite av ett måste under ditt besök i Stockholm och att bo här blir en perfekt utgångspunkt. Under jul så har du en mysig julmarknad på Stortorget i Gamla Stan.

Nära till: Gamla Stan, Kungliga Slottet, Nobelmuseet, Storkyrkan, Riksdagshuset, Stockholms Centralstation.

Adress: Lilla Nygatan 25

Scandic Anglais Stockholm

Scandic Anglais

Utanför dörren ligger Stureplan med nattklubbar och restauranger. Du har nära till shopping på Biblioteksgatan, Sturegallerian och NK. Du promenerar lätt ner för Birger Jarlsgatan ner till både Dramaten och sightseeingbåtarna vid Strandvägen. Du tar dig också enkelt till Kungsträdgården.

Nära till: Stureplan, Humlegården, Sturegallerian, Dramaten, Strandvägen.

Adress: Humlegårdsgatan 23

Mer om hotell i Stockholm

Bokning av hotell presenteras i samarbete med Scandic Hotels. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på Scandics hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Scandic Hotels. Bilder: Scandic Hotels, egna.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top