Interrailkort

Tågluffa i Europa.

Semestra med ett tågluffarkort!

Allt fler personer reser med tåg. Familjer med barn har också upptäckt tjusningen med att semestra med tågets hjälp. Köp ett interrailkort, det finns månadskort och kort för flera olika dagar. För att hitta till närmsta tågstation, europeiska tågtidtabeller och information om förmåner som kortet erbjuder dig, ladda ner appen "Rail Planner" som hjälper dig med inbyggd GPS. Fördelen med att åka tåg mot att flyga är att ni slipper transfer kostnader och ni anländer direkt oftast till centrum. Ni slipper checka in utan går på tåget och visar ert kort. Det är enkelt att gå runt i ett tåg och ni gör ett gott avtryck för miljön.

Köp ett Interrailkort och åk obegränsat i fler än 30 länder i Europa. Kliv av och på hur många gånger du vill. Det är bara dagarna som styr din resa.

Interrailkort - Sammanhängade dagar - Europa

Interrail kort - Sammanhängande resdagar

Giltligt i 15 dagar, 22 dagar eller 1, 2 eller 3 månader

Interrailkort - Europa
Köp ett Interrailkort och åk smidigt utan att köpa biljett. Kortet är personligt. Kortet inkluderar ingen platsbiljett. Du köper din platsbiljett separat. Efter beställning skickas kortet hem till din adress. Du kan åka till fler än 30 länder inom Europa. I kortet ingår också fria eller rabatterade resor på flera olika färjor runtom i Europa.

Vad gäller:
Kortet passar dig som vill åka hur mycket du vill under den period ditt kort gäller.

Interrailkort - Flexibla dagar - Europa

Interrailkort - Flexibla resdagar

Valfria resdagar inom en period.

3, 5, 7 dagar inom 1 månad eller 7, 10, 15 dagar inom 2 månader.

Interrailkort - Europa
Köp ett Interrailkort och åk smidigt utan att köpa biljett. Kortet är personligt. Kortet inkluderar ingen platsbiljett. Du köper din platsbiljett separat. Efter beställning skickas kortet hem till din adress. Du kan åka till fler än 30 länder inom Europa. I passet ingår också fria eller rabatterade resor på flera olika färjor runtom i Europa.

Vad gäller:
Du väljer själv hur många dagar du vill åka tåg inom en viss period.

Interrailkort

Om Interrail

Historia Interrail
Allt började 1972 när 21 europeiska länder gick samman för att sälja interrailbiljetter till ungdomar under 21 år. Interrailbiljetterna kom till för att fira 50-års jubileum för den internationella järnvägsunionen. Först var det endast planerat att endast sälja biljetterna under detta år men det blev så populärt att konceptet fick leva kvar. Under årens lopp ändrade man åldersgränsen och lade till flera olika rederier i samarbetet. Flera länder lades till och flera olika zoner togs bort som gjorde det flexiblare att resa. När flygpriserna dalade i mitten av 1990-talet och interrailkortet blev dyrare, dalade tågluffningen från Sverige. År 2019 blir det 31 länder som är inkluderade i interrailkortet och barn upp till 12 år reser gratis.

Boka Interrailkort här »

Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top