Stockholm Julturer 2023

Boka en härlig jultur i skärgården.

Julturer i Stockholm

Följ med på en båttur i Stockholms skärgård och njut av julbord! När det närmar sig jul är det mysigt att varva ner lite och kliva ombord en båt och njuta av en julbrunch eller ett julbord. Samtidigt får ni en fin sightseeing i ett vintrigt Stockholm.

Njut av den goda sillen, kalla rätter och varma rätter och till slut, efterrätten. Utanför fönstret är det kallt och ni kan njuta av att vara inne i värmen. Vi erbjuder biljetter via vårt samarbete med Strömma. För dig som önskar mer julmys, se här vad som händer i Stockholm under Jul.

Köp biljett till julkryssning brunch i Stockholm

Brunchkryssning under julen

Julmys med brunch med Strömma

Strömma | 1 apr - 31 dec, 2023
Brunch är så mysigt. Boka en brunch en lördag eller söndag. Kl 12.00 avgår båtturen. M/S Stockholm seglar från Strandvägen på en brunch tur i 3 timmar i Stockholm skärgård. På menyn i december blir det "vanlig" brunch med med några influenser från julen. Båten är även julpyntat så klart. Från januari blir det vanlig brunch igen med allt från klassiska rätter som sill, Janssons frestele och köttbullar till fräscha sallader, kallskuret, ostar och veganska rätter. Efter ni har ätit gott, glöm inte lämna lite plats till deras goda dessertbord.

Bok julbordskryssningar i Stockholm

Julbordskryssningar i Stockholms skärgård

Klassisk jullunch eller julmiddag. Du serveras klassisk julbord med köttbullar, prinskorvar, julkorvvar, Janssons frestelse, julgodis, julöl och klart fler godsaker. Vid avgång väntas en god glögg. Ni kan välja mellan att äta julbord på lunchen eller middagen på flera olika fartyg.

Följande fartyg kan ni välja på: M/S Prins Carl Philip, M/S Waxholm III, M/S Gustafsberg VII eller julbord på M/S Östanå I.

Säsong: 24 nov - 24 dec, 2023
Tid: 2-3 tim

Boka nyårskryssning i Stockholm 2019

Nyårskryssning

Har du ingen att fira nyår med eller har ni ingenting planerat än. Åk med Strömma på en nyårskryssning. S/S Stockholm och M/S Gustafsberg VII serverar fantastiska nyårsmenyer. Kvällen inleds med ett glas champagne och vid tolvslaget står ni på första parkett för 12 slagets fyrverkeri över staden.

Säsong: 31 dec 2023 - 1 jan 2024
Tid: 5 tim

Vikingajul på Birka med julbord

Vikingajul på Birka

Båtresa + julbord på Birka med eldshow

Följ med denna unika julbordstur till Birka från Stockholm. Det blir en helkväll med båttur med "M/S Mälar Victoria" på Mälaren till ön Björkö och Birka Vikingastaden. Det blir ett annorlunda julbord då julbordets kalla läckerheter serveras redan på båten och på Birka och Restaurang Särimner väntar den varma delen av julbordet och dessertbordet. Det blir underhållning med både jycklare och eldshow. Under kvällen får du lära dig mer om vikingar och hur de firade sina högtider. Under båtresan hem är baren öppen och det kanske blir lite dans.

I biljetten ingår: båtresa t/r, julbordsbuffé, dessert, guidat fackeltåg, varm äppelmjöd, eldshow.

Säsong: 23 nov - 09 dec, 2023
Avgår: vid Klara Mälarstrand, Kajplats 3 Tid: ca 6 tim

Lilla Skärgårdsturen Stockholms skärgård

Lilla Skärgårdsturen - Avgår året om

Denna tur tar dig ut i Stockholms skärgård. Ombord finns en guide som berättar om det som passeras utanför fönstret. Ombord finns kafeteria och matsal med fulla rättigheter. Denna tur är mysig att åka både sommar som vinter och speciellt under juletid.

I biljetten ingår: båtresa och guidning

Säsong: Jan - Dec, 2023
Avgår: Strandvägen, Kajplats 15 och 16 Tid: ca 2,30 tim

Jultur med båt till Fjäderholmarna

Båt till Fjäderholmarnas jul

Båtresa till Fjäderholmarna

Boka en båttransport från centrala Stockholm via Nacka Strand till Fjäderholmarna. Har du bokat julbord på någon av restaurangerna på Fjäderholmarna "Fjäderholmarnas krog" eller Rökeriet och vill komma dit på ett mysigt sätt och göra kvällen fulländad. Boka båten som tar 30 minuter och på båten är baren öppen där ni kan köpa glögg med pepparkakor eller något annat gott.

Obs! Ni kan inte kliva ombord på båten utan giltlig biljett!

Säsong: 27 nov - 22 dec 2023
Avgår: vid Strandvägen, kajplats 13 Tid: ca 30 minuter

Populära Julturer hos Strömma i Stockholm
24 nov - 24 dec, 2023
Nybrokajen Stockholm
Köp biljett
23 nov - 09 dec 2023
Klara Mälarstrand Stockholm
Köp biljett
27 nov - 22 dec 2023
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
1 jan 2023 - 31 dec, 2024
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
31 dec 2023 - 1 jan, 2024
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
1 apr - 31 dec, 2023
Strandvägen Stockholm
Köp biljett
Biljetter presenteras i samarbete med Strömma. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Strömma. Bilder: Strömma.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top