Spökvandring i Stockholm

Upplev Stockholms spöken.

Spökvandring i Gamla Stan!

För er som älskar spökhistorier och myter. Följ med på en vandring i Stockholms äldsta kvarter bland mörka gränder och skumma bakgator. Tror du på spöken? Promenera i grupp på Stockholms gator och lyssna till guidens kunskaper om spöken och andra hemskheter.

Biljett: Vi samarbetar med GetYourGuide där du kan köpa biljetter till ett specifikt datum direkt. Få biljetten direkt i mobilen.

Presentkort: Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagen själv kan välja vilket datum de vill delta. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan. Not! Rabattkoden gäller ej på nedsatta priser.

Köp biljett till Spökvandring i Stockholm.

Spökvandring i Gamla Stan

Biljett

Promenera genom Stockholms äldsta delar. Spökvandringen går genom trånga gränder och skumma kvarter i Gamla Stan. Stockholm bär på en lång histora av mord, myter, mysterier, avrättningar, död, sjukdomar och spöken. En guide berättar och visar var dessa hemskheter ägt rum.....eller är det verkligen en guide....eller kanske en vålnad? Den som vågar får se!

För alla åldrar, men inte för den lättskrämde -:)

Säsong: Året om
Tid: ca 1.5 tim
Direktbiljett: Du bokar datum direkt vid köp av din biljett

Köp presentkort

Här kan du köpa ett presentkort som gäller för Spökvandring i Stockholm. Du bokar in ditt datum vid ett senare tillfälle. Läs mer om hur presentkort fungerar nedan.

Köp presentkort till Spökvandring i Stockholm.

Spökvandring i Stockholm

Presentkort

På denna vandring blir det myter och berättelser från en spökguide. Ni vandrar igenom Stockholms kvarter och genom gränder och skumma gator där du inte vill gå själv. Vart i Stockholm har det hänt hemskheter och vad hände egentligen? Vågar du gå med på turen? Att hålla någon i handen kan vara bra.

För alla åldrar, men man bör veta vad man går med på -:)

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Året om
Tid: ca 1.5 tim
Presentkort: Boka in datum senare

Köp presentkort till Spökvandring med middag i Stockholm.

Spökvandring med middag

Presentkort

På denna spökvandring blir det myter och berättelser från en spökguide och en god middag. Ni vandrar igenom Stockholms kvarter genom gränder och kvarter där du inte vill gå själv. Vart i Stockholm har det hänt hemskheter och vad hände egentligen. Kul att lära känna Stockholm på ett helt annat sätt.

För alla åldrar som tycker om spökhistorier.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Mars - Nov
Tid: ca 1.5 tim (exkl. middag)
Presentkort: Boka in datum senare

Se film om spökvandring

Spökvandring i Stockholm
Titta gärna på filmen om spökvandring i Stockholm. Vart spökar det i Stockholm? Guiden berättar historier om spöken. Vågar ni gå med?

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide och Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta GetYourGuide eller Upplevelse.com beroende på var du gjorde din bokning. Bilder: GetYourGuide, Upplevelse, Egna.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top