Vindtunnel i Stockholm

Låt kroppen sväva fritt i luften.

Prova bodyflight i Stockholm - Sväva fritt i luften!

För er som inte har hoppat fallskärmshopp från flygplan men vill känna på känslan av att flyga fritt i luften, prova bodyflight. Att flyga bodyflight inomhus i en sk. vindtunnel ger er känslan av att hoppa fallskärm. Ni svävar fritt i luftströmmar upp till 300 km/h. I Stockholm kan du flyga bodyflight från 3 år och uppåt.

Köp bodyflight till dig själv eller ge bort ett presentkort där mottagen själv kan välja vilket datum de vill flyga. Vi samarbetar med Live it - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 1 år. Läs mer nedan.

Köp biljett till bodyflight i vindtunnel i Stockholm.

Bodyflight i vindtunnel

Bodyflight för 1 eller 2 personer

Hur känns det att flyga som en fågel, eller sväva fritt över marken? Detta kan du göra med din egen kropp sk. bodyflight i en vindtunnel i Stockholm. Flygtiden är 2 x 60 sekunder vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter. Med luftströmmar på upp till 300 km/h. I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, flyglektion och själva flygningen.

Säsong: Året om (inomhus)
Flygtid: 2 x 60 sekunder

boka Bodyflight familjepaket i Stockholm

Flyg som en superhjälte i vindtunnel

Bodyflight familjepaket (upp till 4 pers)

En riktigt kul upplevelse för hela familjen. Låt barnen känna hur det känns att flyga som en superhjälte. Garanterat många skratt. Bodyflight låter dig flyga fritt i luftströmmar upp till 300 krm/h. Vindstyrkan anpassas individuellt för varje enskild flygare vilket gör att alla kan flyga oavsett färdigheter eller fysiska förutsättningar. I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, flyglektion och själva flygningen.

Säsong: Året om (inomhus)
Antal personer: Upp till 4 personer
Flygtid: 2 x 60 sekunder / person eller totalt 8 x 60 sekunder.

Mer kul upplevelser för barn hittar ni här »
VR wingsuit-flygning i Stockholm

VR Wingsuit-flygning

Känn känslan av ett base jump från en klippa med VR-glasögon och wingsuit

Med VR-teknik så simuleras en riktig Wingsuitflygning samtidigt som du svävar i vindtunneln. Har du funderat över hur det känns att göra ett base-jump från en bergsklippa? Nu kan du prova det utan att egentligen hoppa ut från klippan. Med VR-glasögon och en wingsuit simuleras ett base jump från en bergsklippa samtidigt som man flyger i vindtunneln. Hur häftigt är inte det? I paketet ingår säkerhetsgenomgång, all nödvändig utrustning, professionell instruktör, flyglektion och själva flygningen.

Säsong: Året om (inomhus)
Flygtid: 2 minuter + 1 minut VR-flygning (total flygtid 3 minuter).

Se film om bodyflight i vindtunnel

Flyg i vindtunnel i Stockholm
Titta gärna på filmen om att sväva i en vindtunnel i Stockholm. En känlsa av frihet att sväva fritt i luften.

Köp Go City Stockholm Pass

GO CITY STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go City Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3, 4 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go City Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Skansen

Kungliga Slottet

Vasamuseet

Nobel Prize Museum

Gröna Lund

The Viking Museum

Globen SkyView

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm

Så här fungerar det när du köper upplevelse / värdebevis hos Live it: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett värdebevis som gäller för deltagande i vald upplevelse (du kan byta upplevelse senare om detta önskas). Värdebeviset är giltligt i 1 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra på Live it:s hemsida.

Om du inte kan bestämma aktivitet direkt - köp ett presentkort: Ett Värdebevis köps till en specifik upplevelse/aktivitet med du kan istället köpa ett Presentkort för en viss summa så kan du senare boka någon av alla de upplevelser som finns på Live it:s hemsida. Tänk på att giltighetstiden för presentkort är 1 år.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: Först skapar du ett konto hos Live it på sidan "Mitt Live it". Du använder sedan den information du fått på ditt köpta Värdebevis eller Presentkort för att logga in och boka in din upplevelse.

Biljetter presenteras i samarbete med Live it. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Live it. Bilder: Live it, Egna.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top