Stockholm Upplevelser Presentkort

Den perfekta gåvan!

Ge bort ett presentkort från upplevelse.com !

Överraska och bort en present till dina föräldrar, en vän, kompisar, syskon eller till en vän som fyller jämna år. Du köper ett presentkort från upplevelse.com som du fyller med ett förutbestämt belopp . Du sparar tid med att köpa presentkort istället för att leta present på nätet eller i köpcentrum. Mottagaren bestämmer själv vilken upplevelse som skall bokas. Presentkortet passar utmärkt hela året att ge bort, lite speciellt passar presentkortet som gåva som julklapp och födelsedagspresent!

När mottagaren väljer en upplevelse som ev kostar mer går det bra att lägga till mellanskillnaden. Är upplevelsen billigare går det bra att spara beloppet till en framtida upplevelse. Upplevelse.com har flera aktiviteter i Stockholms området.

Vi samarbetar med Upplevelse.com. Presentkortet gäller i 3 år.

Köp ett presentkort

Presentkort Upplevelse.com

Ge bort ett presentkort genom att fylla kortet med en specifik förutbestämd summa. En mycket pra present till någon du håller kär, till en kompis, föräldrar och fler därtill. Varför inte köpa ett kort till själv i present!

Köp ett presentkort laddat med pengar!

Ett köp presenteras i samarbete med Upplevelse.com. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i ditt köp. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top