Club After Dark hotellpaket 2023

Boka ett showpaket i Stockholm.

Se Club After Dark krogshow i Stockholm med middag och övernattning på hotell!

After Dark gör succé med sin krogshow "CLUB AFTER DARK" i Stockholm. I detta nöjespaket ingår det VIP entré, VIP mingel och 3 rätters middag till showen med After Dark gänget på Vasateatern i Stockholm samt övernattning på Scandic Grand Central.

Det blir en kväll med glamour och paljetter och fantastisk musik och parodier. Ni som sett After Dark tidigare vet att de levererar en härlig stämning så det blir en helkväll ni sent kommer glömma.

Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Club After Dark Vasateatern i Stockholm

Club After Dark

Showbiljett + Middag + Hotell + VIP

Vasateatern | 27 jan - 1 april 2023
Kom till Vasateatern för en helkväll med After Dark. Drag Queendamerna After Dark är tillbaka! . Teatern blir till en franskinspirerad dinner & entertainment-club. Show med god mat & dryck, fantastiska uppträdanden med parodier, klädprakt och show så klart!

I paketet ingår: Showbiljett + 3-rätters meny + hotellövernattning + VIP Entrë etc.
Hotell: Scandic Grand Central i Stockholm. Ligger vägg-i-vägg med Vasateatern.

Karta - Club After Dark
Club After Dark i Stockholm
27 jan - 1 april 2023
Vasateatern Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top