Norra Brunn hotellpaket 2024

Boka ett showpaket i Stockholm.

Se stand-up på Norra Brunn i Stockholm!

Norra Brunn i Stockholm är en av Sveriges mest kända stand-up scener. Har har flera av Sveriges största komiker inlett sin stand-up-resa. I Norra Brunn nöjespaket ingår det show (biljett + middag med stand-Up) till Norra Brunn i Stockholm samt övernattning på centralt hotell. Ni får skratta gott i sällskap med Sveriges bästa stand-up komiker!

Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Norra Brunn hotellpaket 2022 i Stockholm

Norra Brunn

Stand Up + middag + hotell

Norra Brunn | 27 feb - 15 juni, 2024
Ni äter innan showerna startar. Sedan blir det skratt för hela slanten! Baren är öppen hela kvällen. Slappna av med god mat och lyssna på stand-up komedi med kända stjärnor från Sveriges långa land.

I paketet ingår: Stand Upbiljett + Middag + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Surbrunnsgatan 33, 113 48 Stockholm

Karta - Norra Brunn

Om Norra Brunn

Hälsogivande vatten
Innan dagens nöjesplats med Stand-Up och restaurang låg här tidigare ett "hälsogifvande hus" med minerhaltigt vatten. Huset blev under sent 1600 tal en surbrunnsanläggning dit folk strömmande för renande vatten. Huset blev även senare en plats för mat, apotek och krog. Under 1700 - och 1800-talet fortsatte krogverksamheten men 1902 brann huset ned. Sedan 1989 håller Norra Brunn Comedy till i huset.

Boka Norra Brunn hotellpaket »

Norra Brunn i Stockholm
27 feb - 15 juni 2024
Surbrunnsgatan 33 Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top