GES - Stanna världen en stund Hotellpaket

Gå på show i Stockholm.

GES ger sig ut på turne!

I detta musikpaket ingår det biljett till den populära showen med GES, stanna världen en stund och övernattning på centralt hotell i Stockholm. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

GES Stanna världen en stund Cirkus Stockholm

GES Stanna världen en stund

Showbiljett + Hotell

Cirkus | 2 dec - 17 dec 2022
För er som älskar trion Glenmark, Eriksson och Strömstedt. Missa inte deras show på Cirkus i Stockholm. Det blir de gamla härliga låtarna "Hon har blommor i sitt hår", "Då står pojkarna på rad", "Om", "Hon är min" och "När vi gräver guld i USA och sjävklart fler låtar ni känner igen.

För första gången har de en gemensam krogshow! Showen förlängs och kommer även att spelas feb - april 2022 samt i december 2022.

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Cirkus, Djurgårdsslätten 43-45, Stockholm
Speltid: Ca 90 min

Karta - Cirkus
Musikshowen GES Stanna världen en stund i Stockholm
2 dec - 17 dec 2022
Cirkus Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Ticketmaster.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top