Rain Man hotellpaket

Boka ett showpaket i Stockholm.

Föreställning på Oscarsteatern!

I detta nöjespaket ingår det biljett och boende till föreställningen Rain Man i Stockholm. Följ dramat med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson. Eller vad sägs om guldbaggevinnaren Sofia Ledarp, Gustav Levin, Lars Väringer, Polly Kisch och Therésè Andersson Lewis från Så som i Himmelen. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Rain Man hotellpaket Stockholm

Rain Main

Föreställning och hotell !

Oscarsteatern | 8 okt 2021 - 30 jan 2022
Charlie Babbitt får reda på att hans förmögne far har avlidit. Han fick inte ärva sin far utan det fick i stället en okänd bror Raymond Babbitt. Raymond Babbitt är autistisk. Charlie rövar bort sin bror för att tjäna storkovan i Las Vegas då Raymond kan räkna ut när man vinner! I huvudrollerna ser vi Robert Gustafsson och Jonas Karlsson. Övriga är bla guldbaggevinnaren Sofia Ledarp, Gustav Levin, Lars Väringer, Polly Kisch och Therésè Andersson Lewis från Så som i Himmelen.

I paketet ingår: Föreställning + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm

Karta - Oscarsteatern
Rain Man i Stockholm
8 okt 2021 - 30 jan 2022
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top