Så som i Himmelen hotellpaket

Gå på musikal i Stockholm.

Filmen Så som i Himmelen har blivit musikal!

I detta musikalpaket ingår det biljett till den populära musikalen Så som i Himmelen på Oscarsteatern och övernattning på centralt hotell i Stockholm. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

Så som i Himmelen musikalpaket

Så som i Himmelen

Musikalbiljett + Hotell

Oscarsteatern | 1 jan 2020 - 4 mars 2020
2004 hade filmen Så som i Himmelen premiär och den blev direkt en svensk filmklassiker. Nu har filmen tagit sig till musikalscenen. Och här hör den verkligen hemma. Den har hyllats och jämförts med musikaler som Kristina från Duvemåla och CHESS. Det handlar om dirigienten Daniel som återvänder till sin barndomsby och där tar över att leda den lilla kyrkokören. Kärlek uppstår mellan Daniel och en av deltagarna i kören. Musikalen har allt som bör ingå som kärlek, fiender, vänskap och intriger. Och självklart fantastisk musik. Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med "Gabriellas sång" från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta film.

I rollerna ser vi bland annat Philip Jalmelid, Tuva B Larsen, Malena Ernman, Morgan Alling/Björn Kjellman (som alternerar en och samma roll), Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl. Under vissa perioder kan artisterna bytas ut.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm
Speltid: Ca 3 tim

Karta - Oscarsteatern
Musikalen Så som i Himmelen i Stockholm
1 jan 2020 - 4 april 2020
Oscarsteatern Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top