Saturday Night Fever hotellpaket

Boka ett showpaket i Stockholm.

Showpaket på China Teatern!

I detta nöjespaket ingår det biljett och boende till showen Saturday Night Fever i Stockholm. Se stjärnorna David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys mamma och pappa ser ni Suzanne Reuter respektive Samuel Fröler. För er som älskar 70-tals låtarna från filmen med samma namn. Hotellpaketet presenteras i samarbete med Nöjesresor.

GSaturday Night Fever hotellpaket Stockholm

Saturday Night Fever

Show och hotell !

China Teatern | 4 nov 2021 - 29 jan 2022.
Följ Tony Manero liv som på sin fritid älskar att dansa på disco. Han arbetar i en färghandelsbutik och är också ledaren i ett gäng som heter, Faces. Hans stora dröm är att arbeta med show och dans. För er som älskar den härliga discomusiken och skjortor med snibbar, utsvängda byxor och platåskor. Kommer ni ihåg låtarna: Staying Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, Tragedy, You Should Be Dancing etc etc

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Stockholm.

Adress: China Teatern, Berzelii Park 9, Stockholm

Karta - China Teatern
Saturday Night Fever i Stockholm
4 nov 2021 - 29 jan 2022
Berzelii Park 9 Stockholm
Köp biljett
Hotellpaketen presenteras i samarbete med Nöjesresor. Nöjesresor är Nordens största arrangör av evenmangspaket (hotellövernattning och evenemangsbiljett). Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Nöjesresor. Bilder: Nöjesresor, Showtic. Lösa biljetter presenteras i samarbete med Showtic.
Go City Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top