Åk Amfibiebuss i Stockholm

En kul upplevelse på land och vatten.

Upptäck Stockholm med båtbussen Ocean Bus!

Ett kul och lite annorlunda sätt att upptäcka Stockholm är ombord en båtbuss sk. amfibiebuss. Första resa genom Stockholm skedde i augusti 2014. Därefter har det rullat på. På denna sightseeingtur färdas du genom Stockholm i en buss och ser flera sevärdheter. Sedan åker bussen ner i vattnet och förvandlas till en båt.

Boka själv eller ge bort ett presentkort där mottagaren själv kan välja vilket datum de vill åka. Vi samarbetar med Upplevelse.com - köp din upplevelse och boka in datum senare - biljetten gäller i 3 år. Läs mer nedan. För direktbiljett samarbetar vi med Get Your Guide.

10% rabatt till I Love Stockholms läsare

Med vår unika rabattkod får du 10% rabatt vid bokning hos upplevelse.com. Köp din upplevelse och boka dag till ditt event senare. Du erhåller ett såkallat värdebevis. Rabatten gäller endast hos upplevelse.com. Våra tips på upplevelser är märkta med 10% rabatt. För att få fram rabattkoden klicka på länken här nedan.

Köp biljett till Amfibiebuss i Stockholm.

Sightseeing i Amfibiebuss

På turen får ni se kända sevärdheter i Stockholm som Kungliga Slottet, Dramaten, Strandvägen, Stureplan, Vasamuseet och Gröna Lund m.m från land och vatten. Ni lyssnar på er guide som berättar intressanta historier om staden. Ocean Bus väger ca 10 ton och färdas på land och i vattnet. Bussen uppfyller både säkerhetskrav för buss och fartyg.

10% rabatt med rabattkod.

Säsong: Apr - Okt
Tid: ca 1.15 tim

Boka en tur med amfibiebuss i Stockholm

Amfibiebuss Stockholm

Testa en tur med amfibiebussen i Stockholm. Vad sägs om en tur med bussen som förvandlas till en båt lite senare i turen. Bussen tar er förbi flera kända sevärdheter på land och sedan åker bussen ner i vattnet. Amfibiebussen kom till Stockholm 2014 och 2019 var det även dags för Göteborg.

Ni åker förbi flera kända attraktioner i Stockholm. Guidning ingår.

Säsong: vår - sista oktober
Tid: 60 min - 75 min

Se film om Amfibiebuss

Amfibiebuss i Stockholm
Titta gärna på filmen om hur det är att åka med på en tur med Amfibiebussen i Stockholm. En buss blir till en båt!

Karta - Amfibiebuss rutt i Stockholm

Karta över rutt

Här ser ni hur turen går med amfibiebussen. Ni kommer se flera av Stockholms sevärdheter som exempelvis:

Kungliga Slottet
Kungliga Operan
Stureplan
Dramaten
Strandvägen
Diplomatstaden
Djurgården
Vasamuseet
Gröna Lund
Kastellholmen
Skeppsholmen

Köp Go Stockholm Pass

GO STOCKHOLM PASS

Upptäck Stockholm till rabatterat pris - i ett kort!

Med ett Go Stockholm Pass kan du spara en hel del pengar på sevärdheter och sightseeing. Du betalar ett fast pris för kortet som gäller för olika antal dagar: 1, 2, 3 eller 5 dagar. Alla entrépriser är inkluderat i priset till de sevärdheter och sightseeing som ingår.

Mer info om Go Stockholm Pass

Fria inträden och sightseeing:

Nordiska Museet

Birka Vikingastaden

Vasamuseet

Globen SkyView

Tom Tits Experiment

Båt- och Bussturer m.m

Fler upplevelser du kan göra i Stockholm

Matkryssningar i Stockholm
Takvandring i Stockholm
Flyg helikopter och luftballong i Stockholm
Kör Ferrari och Lamborghini i Stockholm

Så här fungerar det när du köper biljett hos Upplevelse.com: Först väljer du den upplevelse du vill köpa. Du köper då ett presentkort (värdebevis) som är giltligt i 3 år. Inom denna tid måste du sedan boka in dig med datum till den upplevelse du vill göra.

Aktivera / Beställ din Stockholmsaktivitet: När du köpt ditt presentkort får du en kod (värdebevisnummer) som du sedan loggar in med på Upplevelse.com:s hemsida och bokar in dig.

Biljetter presenteras i samarbete med Upplevelse.com och Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Upplevelse.com och Get Your Guide. Bilder: Get Your Guide.
Stockholm Pass
Stockholm nöjen
Stockholm matkryssningar
Stockholm nöjespaket
Top